Mamatest comfort - je tam niečo?

21. júl 2023

Ahojte.. od vcera mam slabe krce v maternici, nieco ako velmi jemne menstruacne bolesti,o bábätko sa snazime, ale nechavame to na náhodu. Netusim kedy som mala ovulaciu ale som si ista, ze je na test este skoro, napriek tomu som skusila. MS mám mat az za tyzden. Mne sa na tom teste nieco marí, alw zrejme tak skoro by neukazal test vsak? ja ratam.max 8dpo a to fakt max. zajtra sa chystame na velku oslavu, ale tak spoliehat sa zatial na testy nebudem. co si myslite o tom? iba mne sa zdá, alebo je to kanalik, alebo nič?

autor
21. júl 2023
kitycat
21. júl 2023

Mne sa nic nemari

pribinak
21. júl 2023

Toto má aký zmysel?

Veď si urob test tak ako odporúča výrobca, v deň očakávanej menstruacie alebo keď mešká

Dobre, teraz ti tu 10 napíše že negat, 10 že pozit, akú to má výpovednú hodnotu?

natali_71
21. júl 2023

Ja na tejto poslednej fotke isto vidím

zojeva
21. júl 2023

niečo sa mi tam rysuje, ale skús o dva či silnie 🙂 teraz ti nikto nepovie, či je to kanálik, či čiarka, či nič

cookie29
21. júl 2023

nic tam nie je
na test je, ako sama pises, prilis zavcasu, aj keby si tehu bola, tak to este neukaze
nema zmysel testy rozoberat

janetinka27
21. júl 2023

nieco slabe tam je. skus testovat opatovne neskorsie dni, ci ciarka stmavne

zuzka2662021
21. júl 2023

Ja tam vidím. Držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre