Ahojte, chcem sa spytat, mozno blbost ale mali ste priznaky pri vsetkych tehotenstvach rovnake? lisili sa napriklad ked ste cakali chlapca a pri dievcatku boli ine? dakujem 🙃
Prvé som ani nevedela, že čakám.
Ďalšie dve boli jedna hrôza a katastrofa - nevoľnosti, záha, lišaj na pleti, neskutočné migrény, no vyzerala som a aj som sa cítila ako keby ma prešiel kamión.
Všetko chlapci. S pohlavím to teda nebude mať veľa spoločného.
Pri dverach som mala chuť na slané, slaninu, šunku, chipsy, a paradajky... pri chlapcovi zase na pomaranče, mandarínky a Keksiky 🤭
Toto je nanajvýš irelevantná otázka. S pohlavím to nemá nič spoločné. To sú všetko hlúpe babské povedačky.
Pri všetkých prvý príznak bol vynechana menštruácia, potom nevoľnosti. Prvé tehotenstvo skončilo MA, ďalšie dve boli v pohode. Príznaky asi viac menej boli rovnaké.
Pri kazdom úplne ine a oba razy chlapec
Ja dve baby a odlišné príznaky..teraz toto druhé tehu mi takmer vôbec nebolo na zvracanie,prvé som prezvracala takmer celých 9 mesiacov
nevolnosti som mala len pri synovi...
tehu dievčat bolo úplne iné - hlavne bez nevolnosti...
2x dievča a odlišné príznaky
Ja mám doma rovnaké pohlavie a príznaky boli identické. Pri druhom tehotenstve som už nepotrebovala ani test. Fakt, jednoducho som vedela lebo tak príšerne mi naposledy bolo v prvom tehotenstve 🤣
3 deti a vzdy ine príznaky
5 detí, príznaky asi také, že čo ďalšie tehotenstvo, to silnejšie nevoľnosti. A čo sa týka chutí, to platilo len pri posledných dvoch deťoch...pri dcére veterníky, salko a pri synovi bravčová masť, plesnivé syry, olivy 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dvaja chlapci a odlišné príznaky.