Mali ste pri všetkých tehotenstvách rovnaké príznaky?

29. sep 2024

Ahojte, chcem sa spytat, mozno blbost ale mali ste priznaky pri vsetkych tehotenstvach rovnake? lisili sa napriklad ked ste cakali chlapca a pri dievcatku boli ine? dakujem 🙃

thereisabear
29. sep 2024

Dvaja chlapci a odlišné príznaky.

michaela789
29. sep 2024

Prvé som ani nevedela, že čakám.
Ďalšie dve boli jedna hrôza a katastrofa - nevoľnosti, záha, lišaj na pleti, neskutočné migrény, no vyzerala som a aj som sa cítila ako keby ma prešiel kamión.
Všetko chlapci. S pohlavím to teda nebude mať veľa spoločného.

kavasmliekom
29. sep 2024

Pri dverach som mala chuť na slané, slaninu, šunku, chipsy, a paradajky... pri chlapcovi zase na pomaranče, mandarínky a Keksiky 🤭

luciaruz
29. sep 2024

Toto je nanajvýš irelevantná otázka. S pohlavím to nemá nič spoločné. To sú všetko hlúpe babské povedačky.

jaskolka
29. sep 2024

Pri všetkých prvý príznak bol vynechana menštruácia, potom nevoľnosti. Prvé tehotenstvo skončilo MA, ďalšie dve boli v pohode. Príznaky asi viac menej boli rovnaké.

evkamotka
29. sep 2024

Pri kazdom úplne ine a oba razy chlapec

allexa88
29. sep 2024

Ja dve baby a odlišné príznaky..teraz toto druhé tehu mi takmer vôbec nebolo na zvracanie,prvé som prezvracala takmer celých 9 mesiacov

deti95060810
29. sep 2024

nevolnosti som mala len pri synovi...
tehu dievčat bolo úplne iné - hlavne bez nevolnosti...

katica06
29. sep 2024

2x dievča a odlišné príznaky

ruzovakrava
29. sep 2024

Ja mám doma rovnaké pohlavie a príznaky boli identické. Pri druhom tehotenstve som už nepotrebovala ani test. Fakt, jednoducho som vedela lebo tak príšerne mi naposledy bolo v prvom tehotenstve 🤣

petra92
29. sep 2024

3 deti a vzdy ine príznaky

glade22
30. sep 2024

5 detí, príznaky asi také, že čo ďalšie tehotenstvo, to silnejšie nevoľnosti. A čo sa týka chutí, to platilo len pri posledných dvoch deťoch...pri dcére veterníky, salko a pri synovi bravčová masť, plesnivé syry, olivy 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre