baby prosím o radu mala som plodné dní. v nedeľu ma oplodnil. dnes mam také špinenie môžem byť tehotná?
@nikusook v nedelu ma oplodnil 😂😂😂
síce to nie je novozaložený profil, ale myslím si že si sem tam príde robiť srandu 🙂 v poslednom čase sa tu roztrhlo vrece s divnými otazkami...
@bambulienka25 školu mam už dávno skončenu a len sa pýtam.
Mozes aj nemusis. Pockaj par dni a urob test.
@catherinah vďaka za radu 🙂 aspoň niekto mi odpovedal bez blbých pripomienok. každý z nás bol mladý ako som ja. a neviem toho o tom moc preto som sem prišla o radu
@nikusook je to akoby prejav uhniezdovania, ale po 4 dnoch je este skoro, vyckaj do MS alebo do chvile, kym nebudes mat aspo 2 dni pred MS a skus test 🙂
Pritom stacilo pouzit napr. frazu, isli sme v nedelu naplno a hned by sa k tebe zeny inak spravali. Ale napisat oplodnil ma v nedelu, nehnevaj sa ale zhodila si sa sama. Okrem toho biologia ludskeho tela sa uci uz na ZS.
@miskamichalka vďaka ❤️
Prepáčte baby, ale niekedy sa to nedá ani čítať. Ani otázky ani odpovede.
Na sprostú otázku sprostá odpoveď
Keď sa už chcem niečo opýtať sformulujem to nejak inteligentne dospelo, keď ide o takéto veci.
To, že celkovo tu padla táto otázka ci môže byť tehotná, lebo v nedeľu ju muž oplodnil a ma špinenie to už radšej nebudem ani komentovať 😂
Každá uvedomela, rozumovo vyspelá žena by mala vedieť ako ženské telo funguje. Keď nie stačí si to naštudovať.
Ale ak sa niekto potrebuje toto pýtať asi zrelá na dieťa ešte nie je.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikusook ak ta oplodnil ako pises tak asi ano....