Krvácanie mimo cyklu pred menzesom

dnp
16. jún 2015

Ahojte baby, tak po čase sa chcem na vás obrátiť, či by ste mi nevedeli poradiť, čo môže byť slabé krvácanie asi 10 dní pred menštruáciou. Ono to akoby mizlo lebo je to úplne slabunké. Dneska som mala dostať menštruáciu, ale mrcha nikde nič. S priateľom mávam pohlavný styk. Čo som mala tak 30. mája, 6. júna, 13. - 14. júna. Menštruácia mi začala 20. mája a stále mávam pravidelne 28 dní cyklus presný ako hodinky. O dieťa sa ale nesnažíme a ešte pripomeniem, že priateľ to priamo ani raz " do mňa nedal " . Nechápem to slabé krvácanie. Kríže ma tiež bolia, inak žiadne príznaky, čo ja som zvykla mávať PMS. Máte niektorá z vás prosím s týmto skúsenosti? Čo to môže znamenať? Myslím, že tehu to nebude, ani príznaky tehu nie. Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujeeeem moc.

bonaqa2013
16. jún 2015

@dnp no ja neviem, ale to čo si popísala u mńa bolo tehu. Pri prvom a 3 tehu som mala takéto príznaky. Pri 4 tehu mi mm tiež tvrdil, že on má všetko pod kontrolou, ale lekárka mi o pár dní oznámila niečo iné..... A podľa jej vyjadrenia pod kontrolou to rozhodne nebolo.

dnp
autor
16. jún 2015

@bonaqa2013 .. no neviem, čo si o tom mám myslieť .. a ty si mala príznaky slabého krvácania hneď po pohlavnom styku ? lebo u mňa to bolo nejak tak, že hneď po pohlavnom styku (síce som to ešte nevedela a dozvedela som sa až ráno, že krvácam slabunko) - a v podstate by som mohla povedať, že slabé krvácanie 10 dňové trvá dodnes. Už som dostala aj informáciu, že slabé krvácanie je po oplodnení pri uhniezďovaní, no nejak nemám jasno, však príznaky pri tehu sa predsa neobjavia ihneď po pohlavnom styku, pokiaľ dobre viem? aj keby že teraz ak to tak vezmem - 3 dni po styku, alebo pred tým 10 dní po styku .. no berme, že som začala krvácať kvázi v deň styku. Okrem iného ak som sa pred tým pozorovala, ovulácia mi vychádzala v 14. - 15. deň cyklu .. no teraz sa už nepozorujem. Ďalšia vec, priateľ sa do mňa ani raz neurobil, keď už to tak mám napísať. Takže som naozaj mimo diania momentálne z môjho tela 🙂 no po pravde, to krvácanie mi naozaj nedá pokoj! .. Teda neviem či čakať, však to, že mi neprišla presne dneska mrcha, ešte neznamená, že nepríde. Neviem, ale to slabé krvácanie mi nedáva spávať, tak som bola zvedavá, čo si tu o tom myslíte.

maslenka47
17. jún 2015

@dnp nuz ja si myslim, ze ste riadne nezodpovedni, ked nechcete dieta a idete na ostro.. aj ked sa "do teba neurobi".

A s tym krvacanim by si mala ist k lekarovi. Moze to byt vselico, od drobneho poranenia az po tehotnost.

dnp
autor
17. jún 2015

@maslenka47 ja som nepovedala, že nechceme, ale že sa nesnažíme - kus rozdiel .. Nad čím haluzím, je to slabé krvácanie hneď po styku do teraz.

bonaqa2013
17. jún 2015

Ja som mala slabé krvácanie až keď mal prísť menzes. Nie po styku. Takže skús si spraviť tehu test a k lekárovi - ale nie s tehu, ale čo to krvácanie vlastne znamená.
A s tým naostro - no stačí málililinko a žena je tehu. Najma vtedy sa to stane keď to najmemnej očakáva. Tak ako ja.
Prajem ti aby to vyšlo tak, ako si to praješ momentálne ty.

dnp
autor
17. jún 2015

@bonaqa2013 .. ahaaa, no lebo ja som začala krvácať, resp. som si všimla, že krvácam po pohl. styku toho 6. júna a od tedy to pretrváva doteraz. Myslím, že ešte počkám na tehu test, možno sa mrcha dostaví, len sa obávam, že ak nie, aký problém to môže signalizovať. Čo sa týka toho " naostro ", s priateľom často ani nie som momentálne, všetko ide mimo mňa - vraj sa tomu hovorí prerušovaná súlož. Z dní, ktoré som popísala max. 2x ejakuloval. Robím si však starosti. Nezdá sa mi už len to, že nemám žiadne príznaky PMS, nič ma nebolí. Čo sa týka tých krížov a bolesti len na pravej strane, dr. mi povedal, že je to z prechladnutia. Tak viac neviem. Čakám momentálne čo ďalej. Ďakujem za podporu 🙂

katka121212
22. jún 2015

Ja mam presne ten isty problem. S priatelom mavam pohlavny styl tak ako ty. Asi 10dni pred menštruaciou som začala uplne slabučko krvacať.. nebolo to hned po pohlavnom styku. Menštruaciou nemavam presne, niekedy ju mam o2 dni skôr, inokedy mi aj 3-4dni meška. Teraz mi už meška piaty deň tak som chcela zistiť či mam zájsť k lekarovi alebo či mam čakať. Ako si to vyriešila ty? 🙂

dnp
autor
23. jún 2015

@katka121212 .. ahoj. nerobila som nič .. menštruáciu som dostala o 2 dni neskôr a teraz PO sa všetko vrátilo späť dokopy tak ako to bolo pred tým 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre