Kedy vám test ukázal tehotenstvo?

simik7192
30. sep 2020

Ahojte potrebujem radu, ms mi mešká 6dni a dnes ráno som si robila test a je pomerne biely ako tam je nejaká čiarka.. Mala som príznaky ako na MS a nič.. Bolelo ma podbruško aj teraz ma sem tam zabolí, viac krát chodím na WC, .. Zo spodu mam všetko v poriadku keďže som bola nedávno u Dr.ziadny zápal, alebo urologicky zápal.. Nechápem tomu že mi to mešká 6 dní a test je biely, nič tam nevidím iba takého skôr ducha alebo len kanálik.. Stalo sa vám to že vám test ukázal tehu až neskôr? Nechcem už zbytočne vyhadzovať peniaze na testy tak počkám a keď sa to neobjaví do nedele tak pojdem pondelok ku Dr. 🤨🙁🤔

monika2605
30. sep 2020

@simik7192 12ty den meskania.. ale grgalo sa mi ako nenormalne od toho dna ako mi meskala.. a pobolirvalo ma brucho...

lucinka1988
30. sep 2020

@simik7192 mne 10.deň po styku slabučkú čiarku.

janka_266
30. sep 2020

@simik7192 1. Deň, keď mala prísť ms

cookie29
30. sep 2020

Keď som bola tehotná 😜

lienka9
30. sep 2020

@simik7192 pri prvom az vyse tyzdna od meskania,teraz uz dva dni pred.

autumm
30. sep 2020

2 dni po vynechani menstruacie

sense
30. sep 2020

Pri dcére 4 den meškania len duch ale taky ze som si myslela ze si to len namyslam, 2x pri štvrtom dní koľajníca a 3x na druhý den od meškania slabá čiarka, testovala som lebo mi ostalo zle z kávy a ms mam vždy presne

millky
30. sep 2020

@simik7192 mám rovnaký problém.... Mešká mi 3 dni, včera v práci som si okolo 3tej urobila test a boli tam 2 ciarky.... Bola som maximálne precikaná 😂 predtým každú pol hodinu som chodila cikať ak nie aj častejšie .... A teraz ráno som sa testla tiež a nič.... Mne ani pri prvom tehu z ranného nič neukázalo. Nechápem to, ranný je u mňa vždy biely. Tak teraz neviem ze čo si mám myslieť o tom.

simik7192
autor
30. sep 2020

@millky tak u teba je to tiež iné lebo si tam dve čiarky mala ale ja nič, síce o tom neviem lebo test som si robila len dnes ráno ako som vstala, možno by niečo aj mne ukázalo ale nechcem zbytočne investovať do testov 🤨 tak ešte počkám a uvidím že čo bude, lebo vôbec ani necítim že by mala ms nastať ako to mám stále

simik7192
autor
30. sep 2020

Pridávam foto z testu

bboossoorka
30. sep 2020

@simik7192 je mi ľúto ale tehotná nie si....testy sú ciste

simik7192
autor
30. sep 2020

@bboossoorka veď to som písala že testy mám biele v tom bola aj otázka že či niekomu test ukázal tehu aj neskôr

bboossoorka
30. sep 2020

@simik7192 myslím že test by už tehotenstvo ukázal.

simik7192
autor
30. sep 2020

@bboossoorka čo som si prečítala tak množstvo žien to tak malo že vyše po týždni im ukázal test

millky
30. sep 2020

@simik7192 a ani nešpiníš? Nič sa nedeje? No akože ťažko takto povedať o čo ide. Ja sama sebe neviem poradiť. Aj ja poznam veľa báb čo im až po vyše týždni niečo na teste ukázalo. A potom zas aj také, čo im 4-5 dní pred MS ukázalo 2 čiarky. Podľa mňa je to strašne individuálne. Moja sesternica nemala 2 mesiace MS a žiadny test jej tehu neukázal, ani ducha... Nič. A keď šla na vyvolávačku, tak ten jej povedal, že už srdiečko bije mimču. Nechapala. Doktor jej povedal, že jej moč môže byť inak koncentrovaný... Akože, ja sa už ani neviem či mám testovať alebo nie... Lebo mi to celé príde byť čudné už.

simik7192
autor
30. sep 2020

@millky trosku som spinila tak ako by mi mala prísť ms ale to len také minimum žiadna krv nič, trosku ma občas zabolí podbrusko ale ináč nič aj sem tam taký nával že sa povraciam, fakt je to z tými testami hrôza nič iba na tom zarábajú 🙁

mariska1989
30. sep 2020

Skús mamatest .možno si mala posunutú ovu

ivka21
30. sep 2020

Test treba nechať dlhšie ako píšu. Mne ukázalo ze nie som a som ho nevyhodila a po 12 hodinách tam bola jemná druhá čiarka. A fakt som bola tehotná.

renatka1985
30. sep 2020

na 12dpo slaba ciarka (3 dni pred ms)

lala0950
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simik7192
autor
30. sep 2020

@lala0950 to aj ja ktorý cyklus si? Aj koľko ti mešká ms?

lala0950
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simik7192
autor
30. sep 2020

@lala0950 tak to je ešte skoro na testovanie skus až po vynechani menstruacie, budeš mať väčšiu istotu že sa to podarilo alebo nie

lala0950
30. sep 2020

Skoro?to naozaj? Ved do 10 dni ma ukázať na teste už niečo čo j som čítala :( no a do ms mam 8dni ale robia sa mi na cele vyrážky ako stále pred ms :(

simik7192
autor
30. sep 2020

@lala0950 to príde asi ms ale nestrácajt nádej keď do ms máš ešte 8dni

lala0950
30. sep 2020

A vraj 9dni pred ms a po ms je zena neplodna :(

lala0950
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
30. sep 2020

@lala0950 aj ja vidím čiarky na každom teste jednu... Ty máš príznaky z psychiky počkaj ci bude ms meškať až potom testuj... Keď nevieš presne kedy máš ovuláciu tak jeden deň ist na plno záruka nie je

lala0950
30. sep 2020

No dobre

tini27
30. sep 2020

Ahoj, mne ms mešká 4.deň, testy biele. Príznaky rovnaké ako pri tehu aj ms- bolí ma podbruško, citlivé bradavky, veľká únava. Som však 2. mesiac po potrate, tak cyklus možno ešte hapruje. Myslím, že ovu som mala až okolo 20. dc, teda by som dnes bola 12dpo. Dávam tomu šancu do nedele, myslím, že vtedy by už najneskôr mal test ukázať. Tak snáď ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre