Ahojte mamičky určite každá pozná ten pocit keď sa snaží o bábätko a manžel pracuje v zahraničí a každý mesiac potom príde smútok a preto sa vás chcem opýtať . Cyklus mám 27/28 daňový posledná menstruacia bola 28.5.2018 a včera má veľmi zapichalo do pravého vaječníka hlava sa mi motá už 4 dni myslite že kedy budem môcť testovať a myslite že aj take pichnutie môže niečo znamenať ?
@pininka ďakujem krásne vyskúšam v nedeľu ráno lebo aj v nedeľu by som mala dostať
ja suhlasim s pininka, este pockaj aspon nejake dva dni a potom vyskusaj test, drzim palce velmi 🙂
@lucpro1 ďakujem ti veľmi veľmi pekne ako priznám sa robila som včera ale nič a večer som mala strašne pichnutie a ešte keď si stlačim pravý prsník ide mi z neho tekutina 🙈
Budeme ti drzat palceky, aby sa na vas usmialo to stastie
@flientica dám vedieť 😘 ĎAKUJEM
@klaudia2425 no určite si urob test až v čase keď ma prísť ms...a príznaky...vies kolko som ich mala ja, keď som tak hrozne túžila byť tehotná? Takže treba to brat triezvo a keď sa náhodou nepodarí, byt v pohode.. ja som sa takto trápila veľmi dlho
@lilyianka veď to že aj ja viem že sa budem trápiť a manžel ani v july domov nepríde až v auguste ... ale tal skúsim nejako dať hlavu hore . Prvú dcérku som mala hneď na prvý krát len nie vždy mám všetko vyjde tak ako chceme . Ja sa ani nesnažím kontrolovať len včera keď má tak večer pichlo tak som si pomyslela že čo keď lebo aj pri prvej dcérke má tak pichlo a to točenie hlavy už 4 dni tak to prikladám k malo železu 😀
Ale mozno to bude aj to, ze si v tom... Drzim velmi palce!!
@truthy ďakujem veľmi veľmi pekne 💋 kiežby si mala pravdu
@klaudia2425 ja vidim ciarku
Ja zatial nic nevidim :(
Ahoj ti už ti nemeska mm? Veď je, 3.7
@klaudia2425 sorry neskoro dom prečítala tak ako to dopadlo
@klaudia2425 je ti vidieť trošičku už
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak teoreticky bola ovulacia 15.6 tak by som pockala este dva tri dni a uz by tam malo nieco byt ak si tehu.