Je toto pozitívne?

20. júl 2024

Ahojte dnes som 8dpo chcem vedieť či vidíte aj vy čiarku. Ráno sa zobrazil duch ale v časovom limite. Pýtam sa kvôli liekom nie preto, že by ma bavilo tak skoro testovať. Posledné dva dni ma dosť bolelo podbruško a bolo mi na odpadnutie a toto som mala pri prvom dieťati tiež takto na začiatku. Ďakujem a prosím kto chce rýpať nechajte si to pre seba🙏🏻je viditeľná volne okom, videl ju aj muž a určite sa nechcem ešte predčasne tesit.

egonsk
20. júl 2024

nie, nemyslim, ze by bol pozitivny.

autor
20. júl 2024

@egonsk v reale tu čiarku naozaj vidiet viac. Nemusím kvôli tomu otáčať test do svetla ani špeciálne nan svietiť. Nikdy mi neukázal falošný výsledok

janai1
20. júl 2024

Tak keď si presvedčená ze je pozitívny tak čo očakávaš od nás?
Ja tam tiež nič nevidím, max nejaký sivý tieň 🤷🏽‍♀️

kristina210
20. júl 2024

Za mňa tiež negatívny

egonsk
20. júl 2024

ak mas pocit, ze tam je lepsie vidno nazivo nejaku ciarku, sprav si o 2-3 dni znovu z prveho ranneho mocu a to by tam malo uz byt slusne vidno.

autor
20. júl 2024

@janai1 nie som presvedčená pýtam sa či niekto tiež vidí. Hore som písala ak ma niekto potrebu rýpať nech sa toho zdrží. Poobede mi vysiel negatívny iba ráno tam skoci slaba čiarka. A nie som hlúpa taktiež viem že 8dpo je dosť skoro.

kristina210
20. júl 2024

Tak v rannom neriedenom moči je HCG hladina najvyššia, tak ešte pár dní počkaj a urob opäť. Pred 2 týždňami som mala divné pocity,ráno som spravila test- negatívne,nechala som to tak...o 4 dní opäť pocity - bolesť podbruška, kríže a pod. ... ráno som urobila test a výsledok pozitívny...príznaky sú miernejšie ako pri prvom,pretože stále kojím. Tým chcem povedať,ak si nie si istá,počkaj 2-3-4 dní a otestuj sa opäť, určite ráno.

kristina210
20. júl 2024

Po tých 4 dňoch môj už vyzeral takto ... a opakujem, prvý 4 dní pred negatívny 😀 ... teraz to neriešim, ešte urobím 1 "pre istotu" po pár dňoch a lekára mám o 2 týždne...uvidíme či ozaj 😀 ...

autor
20. júl 2024

@kristina210 áno toto viem že ráno. Aj toto bolo ráno a viem že každý druhý deň by mala silnieť. Prave pocity a bolesti aké som mala pri malom mám aj teraz. A nikdy mi nevyšla druha čiarka falošne. Zle sa to foti na mobil😕druha slaba čiarka vysla v čase kedy ma a poobede negatívne čiže uvidim pondelok. Menstruacia mi ma prísť až koncom mesiaca ale viem kedy som mala ovulaciu vďaka ovulacny testom.

dixitka
20. júl 2024

Ako ja tam niečo vidím, a verím ti aj tie príznaky (tiež som mala extrémne skoro prvé príznaky tehotenstva). Ale inak ako ďalším testom o pár dní sa pravdu nedozvieš 🙂 Môže to byť len falošný duch.

anna777115
20. júl 2024

Ja, tam tú druhu čiarku vidim, skús o par dni test zopakovat, alebo zmeniť značku testu.Ja, už naozaj nechápem potrebu nejakeho chlapa, byť na modrom koni a keď už je to nevyhnutnosť, kde sa berie potreba u chlapa komentovať, nejaky očuraný tehotenský test.

kristina210
20. júl 2024

Sama seba a svoje telo poznáš najlepšie...vyčkaj, urob opäť a ak budeš mať nejasné výsledky či pochybnosti,tvoj lekár to určite objasní...prajem Ti pozitívny výsledok🙂

autor
20. júl 2024

Ďakujem vám🙏🏻druha čiarka mi vysla aj včera ráno ale kúsok slabšia ešte. Takže verím a dúfam že v pondelok bude viditeľnejšie🙏🏻

thereisabear
20. júl 2024

Tiež tam vidím čiarku

zzuunnaa
20. júl 2024

ja ju tiež vidím, držím palce a daj potom vedieť. Inak tieto pepino (je to ten, nie?) nemám rada, tie kazetové mi prídu lepšie

autor
20. júl 2024

@zzuunnaa ďakujem dám vedieť😊áno pepino mne pri malom nikdy falošne neukázal a včera ráno vysla kúsok slabšia čiarka a poobede negatívny. Ráno vysiel dnes tento kde je lepšie vidiet v reale ako včerajší takže spravím v pondelok a uvidim🙏🏻

lucia13022023
20. júl 2024

Aj ja vidím druhý čiarku, verím ze môžeš mať skoro príznaky, ja som vedela ze som tehotná este skôr ako mi stihla meškať ms, proste poznám svoje telo a niečo bolo inak 🙂 ale, ja neverím pepino testom. Mne vyšla silnejšia čiarka a tehotná som nebola. Určite by som si urobila iný.

autor
20. júl 2024

@lucia13022023 ja mám s nimi dobru skúsenosť. Pri malom som robila testov strašne veľa keďže som velmi túžila po bábätku a nikdy mi neukázalo pozitívny kým som nebola. Aj teraz mi ukaze ráno ale poobede mi neukázal. Ak aj som tehotná tak podľa mňa je hormónu ešte malo. Ale uvidim pondelok aký vyjde ak silnejší tak stredu spravím aj clearblue digitálny.

autor
20. júl 2024

Cítim že by to mohlo byt ono keďže tieto príznaky som mala len keď som otehotnela s malym. Inak ma nikdy nič takto nebolelo ani mi nebolo takto. Ale nejdem sa tesit uvidim až neskôr.

lilli110
20. júl 2024

Podla mna sa tam nieco crta. Inac moj test vyzeral podobne a tehotna som bola. Ked som ho odfotila, nebolo takmer nic vidiet. Nazivo ano. V tomto mas pravdu. Ja som test urobila napr.este v ten den vecer, lebo som tomu nemohla uverit a ciarka bola este silnejsia ako rano 🙈😁

lienka.7
20. júl 2024

@autorka niečo sa tam crta. Kúp si tuším mamatesty? Tie sú citlivé. Mna nikdy nesklamali. A testuj hneď ráno Drzim palce ✊

nankaa2211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka.7
20. júl 2024

@nankaa2211 pri meskani 12 dní by si mala už mať koľajnice ako hrom a nielen "duchov". Ale držím palce ✊
A digitálny test bol aký?

nankaa2211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. júl 2024

@nankaa2211 nechcem byť drzá ale je ťažké spraviť si vlastnú otázku ako písať pod niekoho iného?🤦🏼‍♀️

svetlonos
20. júl 2024

@nankaa2211
tiež to považujem za drzost blbost a aroganciu takto sa vtriet autorke do jej diskusie. To robíš aj v realnom zivote tak?

k47
20. júl 2024

Ak ťa trápia lieky, tak si daj spraviť test z krvi a skonzultuj s lekárom.

nankaa2211
20. júl 2024

@svetlonos ak je nejaký problém kľudne zmažem😊 som tu nova tak pardon 😊

svetlonos
21. júl 2024

@nankaa2211
aha, tak hej. Vieš, ono sa toto nerobi. Ale každopádne ti držím palce nech sa vám to tiez coskoro podari 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre