Je to duch alebo kanálik?

ninasrank94
2. máj 2022

Ahojte, som 27 DC, MS má prísť zajtra, nevydržala som a testla, pichá ma v ľavom vaječníku a prsiach a pms mám už vyše 2 týž. také silné ako nikdy. Podľa vás je to duch alebo kanalik ?

ninasrank94
autor
2. máj 2022
mimi3008
2. máj 2022

Nie je to nahodou test Maybe baby?

ildiko36
2. máj 2022

@ninasrank94 ja tam bohu žial nič nevydím, testovací prúžok mas silný, na lavej strane by mal byť pozit vysledok a to tam nevydím, skus urobyť o par dni keď ti bude meškať ale clear blue test, ten je najspolahlivejšie.

ninasrank94
autor
2. máj 2022

@mimi3008 nie nie, je to znacka plus lekaren😅😊

sense
2. máj 2022

@ninasrank94 počkaj dva dni a skus znova, z toho tienu po priblížení ťažko povedať co to je

kitycat
2. máj 2022

Z mojho pohladi je Cisty ako lalia 😔

thereisabear
2. máj 2022

@ninasrank94 podľa mňa tam je slabá ružová čiarka

lluss
2. máj 2022

@ninasrank94 ja tam tiež vidím ružovú čiarku 😊 držím palce

ninasrank94
autor
2. máj 2022

ďakujem žienky, no uvidíme čo z toho bude, očakávanie nemám vlastne žiadne, len ma pobúrilo až takto silné pms, neviem doslova sama so sebou vydržať😀 Možno hormonálny výkyv, určite budem informovať 🙂

nikol345
2. máj 2022
nikol345
2. máj 2022
maminkadeticiek
2. máj 2022

@nikol345 urcite je to ciarka 😊👍👍
Velmi skora,neista,avsak je to pozitivne.

nikol345
2. máj 2022

@maminkadeticiek môže ju byt už vidno aj 7 dni pred Ms ?

maminkadeticiek
2. máj 2022

@nikol345 Moze nemoze,viem ja?Ale vyzera velminpresvedcivo.Ja som zakazdym ked som nasla ducha bezala okamzite do obchodu ankupila dalsich niekolko testov nech som si ista ze len nazblbol test.Ak mas trpezlivost pockaj 2 dni a testuj znova.Ak nemas,ako ja,tak to treba cim skor overit najlepsienrovnakou znackou 😁

ninasrank94
autor
2. máj 2022

@nikol345 jeeej, je tam, v každom prípade by som o dva dni test zopakovala a daj vedieť, budem nervozna aj za teba😅

maminkadeticiek
3. máj 2022

@nikol345 Jej verim ze mas krasne rano vdaka tejto uzasnej sprave.Uz len vela stastia a aby vsetko dobre dopadlo 😊

nikol345
3. máj 2022

@maminkadeticiek ďakujem 😊

ninasrank94
autor
3. máj 2022

@nikol345 gratulujeeeeem😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre