Je test negatívny?

visna6
27. sep 2020

Babule, dnes som mala mať ms...respektíve včera no od pôrodu minulého roku to mám tak divne..raz 25, raz 29 alebo 26 dňový cyklus. Priemerné mi vychádza teraz 26. Som trošku v strese ebo dalsie mimino si ešte neviem predstaviť tak som si dnes robila test s citlivosťou 10, mal by ukázať už na 7.den po počatí. Ja na ňom nevidím nič, ani ducha 🤔 ale chcem sa uistiť, ešte mám jeden tak ak nepríde..urobím aj ten
Ďakujem vám za čas 🙏

veronikaszabova
27. sep 2020

Negativny

andreatytler
27. sep 2020

@visna6 Druhu ciarku nevidim ale je to dost zdaleka. Neda sa ti urobit lepsi zaber?

visna6
autor
27. sep 2020

@andreatytler ešte domy o odfotila takto ale keď som ju upravila v mobile na negatív tak ani tam nič nebadať

visna6
autor
27. sep 2020

Ešte sa spýtam baby, myslíte že jedno či sa test robí ráno alebo v priebehom dňa? Teda je mi jasné že ten hcg je ráno i ncentrovanjesi ale pri dcére som si test robila cez deň na 29.den cyklu a boli tam tmavé silné koľajnice, dnes som ho robila tiež cez deň ale teda na 26.den a ani náznak.

andreatytler
27. sep 2020

@visna6 Je mi luto ale ja tam vidim len jednu ciarku, ale este pockaj. Mozno ze prave tento mesiac mas 29 dnovy.
Skus znovu zajtra ak nepride menstruacia.
Drim palce a daj vediet.

visna6
autor
27. sep 2020

@andreatytler noo ono ja by som bola práve radšej aby to takto, negatívne ostalo, zatiaľ 🙂 urobím ešte ak nepríde 🙂 ďakujem

bboossoorka
30. sep 2020

Negativne

lala0950
30. sep 2020

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre