Babule, dnes som mala mať ms...respektíve včera no od pôrodu minulého roku to mám tak divne..raz 25, raz 29 alebo 26 dňový cyklus. Priemerné mi vychádza teraz 26. Som trošku v strese ebo dalsie mimino si ešte neviem predstaviť tak som si dnes robila test s citlivosťou 10, mal by ukázať už na 7.den po počatí. Ja na ňom nevidím nič, ani ducha 🤔 ale chcem sa uistiť, ešte mám jeden tak ak nepríde..urobím aj ten
Ďakujem vám za čas 🙏
@visna6 Druhu ciarku nevidim ale je to dost zdaleka. Neda sa ti urobit lepsi zaber?
@andreatytler ešte domy o odfotila takto ale keď som ju upravila v mobile na negatív tak ani tam nič nebadať
Ešte sa spýtam baby, myslíte že jedno či sa test robí ráno alebo v priebehom dňa? Teda je mi jasné že ten hcg je ráno i ncentrovanjesi ale pri dcére som si test robila cez deň na 29.den cyklu a boli tam tmavé silné koľajnice, dnes som ho robila tiež cez deň ale teda na 26.den a ani náznak.
@visna6 Je mi luto ale ja tam vidim len jednu ciarku, ale este pockaj. Mozno ze prave tento mesiac mas 29 dnovy.
Skus znovu zajtra ak nepride menstruacia.
Drim palce a daj vediet.
@andreatytler noo ono ja by som bola práve radšej aby to takto, negatívne ostalo, zatiaľ 🙂 urobím ešte ak nepríde 🙂 ďakujem
Negativne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Negativny