je tento test pozitivny?
Ja som mala podobne "silnu" ciarku a bolo z toho biochemicke. Lenze mne meskal menzes viac ako tyzden,
Ved ak vidis druhu ciarku, potrebujes modreho konika aby ti to vysvtelili?
Ved vysvetlivky su na krabicke od testu.... na toto by stacila aj kamoška joj
@sardinka32 ja tomu nechapem vobec akoze mam velku sancu? Ja som si vzdy myslela ,ze zena je tehotna ked ma 2 // ta moja je sice slaba ale je tam aj na papier to stoji bud 2// take iste alebo ta druha aj ked je slaba znamena ,ze je tehotna
@adeladulova tak chcela som sa len ustit ci vidim dobre pridala som aj lepsie fotky z druheho mobilu kde je lepsie vidiet
@imanka69 to znamena, ze doslo k oplodneniu, ale z nejakeho dovodu sa neuchyti a pojde to prec spolu s krvou. Vtedy som dostala velmi silne bolesti a aj krvacanie. Myslela som ze pojdem na pohotovost. Moj ex chcel volat sanitku, ale odmietla som. Deje sa to na uplnom zaciatku tehotenstva. cca 5-6 tt.
@sardinka32 otvorila som ten test
@sardinka32 Dakujem za radu budem sa testovat a hlavne v sobotu
@imanka69 kv zbytočnému stresu je lepšie až od meškania testovať. Môžeš mať falošný pozitivny test a potom sa z toho vykľuje biochemické a práve pre toto sú potom ženy hotové
@stellarstar dufam ,ze to neni to biochemicke a ak nebudem tehotna ani to nebude problem ja len chcem vidiet na com som :/
@imanka69 tak ešte musíš mat trpezlivosť žiaľ. Ok niektorým to skorej ukáže ale niektorým len neskoršie. Počkaj do dňa ms inak si zbytočne budeš robiť stres
Toto je take vyvolavanie duchov.. Vsak pockaj, ak si ta ciarka sa ti tam ukaze a ozaj nemusis lustit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.