Je časté cikanie príznakom tehotenstva?

12. jún 2022

Ahojte chcem sa spýtať či časté cikanie môže naznačovať tehotenstvo. Diky sa odpovede.

marriannae
12. jún 2022

U mna to tak bolo. Myslela som si ze mam zapal mocoveho mechura, ale bola som tehotna. 🙂

mina17
12. jún 2022

v prvom tehu mi priateľ povedal keď wom často na wcko chodila že som tehotná 😂

zdenkastanka
12. jún 2022

V prvom rade pozitivny tehu test .na vsetky ine priznaky by som sa nespoliehala😳😏

guga79
12. jún 2022

Áno môže....

jaskolka
12. jún 2022

Môže a nemusí. Najlepšie je test a potom návšteva u doktora.

0silvia0
12. jún 2022

Moze byt a nemusi. Ale paci sa mi, ze pouzivas cele slovo tehotenstvo. Lebo ta skratka "tehu" mi trochu nahana strach, mi to pripomina hukanie sovy🙈

greeetas
12. jún 2022

@0silvia0 konecne to niekto napisal 😁👍

zdenkastanka
12. jún 2022

@0silvia0 mne sa paci ked tu niekto napise "moj syncek ma 3tt" okeej😏😂😂😂 a este 600nedelie😳

lalala94
12. jún 2022

@zdenkastanka a ešte snažilka, snažilkujeme, sme tehotní (najlepšie je, keď to napíšu s chybou "sme tehotný"), mrcha, ovu (namiesto ovulácia), prípadne "moje dieťa má 289 mesiacov" namiesto toho, aby napísali napr. rok a pol a úplne top sú tie, čo fotia biele testy a upravujú fotky, aby tam bolo niečo vidno a pýtajú sa, či "aj my vidíme ducha". Keď som sem prišla 1x a prečítala si takú tému, tak som si myslela, že hľadajú nejakého Caspera na tých fotkách. 😂 A naozaj nemám rada, keď píšu v množnom čísle - už papáme príkrmy, kakáme, sme chorí, plačeme, lozíme. 😀 Ospravedlňujem sa za spam, ale nedalo mi to nepridať sa.

A pre autorku, áno, môže to byť jeden z príznakov, tiež som to tak mala.

zdenkastanka
13. jún 2022

@lalala94 haha ja ked som sem prisla pred xxx rokmi a citam ze "mrcha" ze coze???to az tak... 😲😲ze to preco taky nazov.. no nechapala som.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre