4 dni pred menstruaciou, clear blue vysiel negat, tento som ale zvrchu viac “pocikala”, ci to moze byt dusich tym? Dakujem
@barborkakr ahoj, omylom mi ju nenacitalo...
@barborkakr to mas negatívny test,
@barborkakr len som test nemamocila. ale dala pod prud a tym padom bol viac mokry, ci to nie je tym...
@barborkakr podla mna tento test je jasne pozitivny. 😊nie je premoceny .skus zajtra alebo o 2 dni
@angi07 ale aj ked zvrchu som ho !ocikala"?rano som robila aj digitalny clear blue a vysiel negativny...dalsie testy uz nemam a v utorok cakam mrchu...
@angi07 ta čiarka je daleko. to maš len ten spoj....
@barborkakr clear blue je tusim 20 citlivost . ja som takyto test mala doobeda a poobede tam uz bola silnejsia ciarka. a na druhy de. uz kolajnice.😊kup si 10 citlivost a sprav este jeden zajtra rano. podla mna nie je premoceny ...to inak by vyzeralo
@klarissa25 moze byt..
@klarissa25 podla mna vobec nie je daleko .....je taky aky ma byt
Podla mna je presne tam kde ma byt ta ciarka a celkom jasna.
@barborkakr podľa mňa je pozitívny 🙂 a ak áno tak gratulujem 😁 daj potom vedieť
@anjelicek26
@milanija ja som už asi slepa :D :D :D tak každopadne idealne nech skusi o dva dni..
@klarissa25 podla mna jej bude silniet, pekna ruzova ciarka. Vacsinou tu baby davaju duchariny, tu ju vidno 😂
@anjelicek26 tak musim dnes znova do lekarne, zajtra vyskusam, dakujem baby, ten clear blue sa mi zdal tutovka vzdy tak ma dnes zneistil😊
@barborkakr presne ako píšu baby, je pekne pozitívny.. 😊
Digitálny ti neukázal, lebo ma slabšiu citlivosť a ešte máš dosť dní do MS.
Skus zajtra ráno ďalší takýto palickovy s citlivosťou 10. Čiarka by mala každé 2 dni silniet.. 😊
@rosalie1411 dakujem😊🙏🏻Skusim
aj ja si myslim, ze ide o pozitivny test a nie o precikany. ale aby si si bola ista, tak si sprav este jeden a radsej si odober moc do nejakej nadobky a namoc test. tak budes mat istotu, ze nebude precikany ani nic ine.
Podľa mna je tam 🥰
Je to uplne jasne pozitivny test a navyse mamatest je velmi spolahlivy.Mne vysiel pozitivny tiez uz 4 dni pred MS.
@barborkakr ja myslim, ze to tam je 😉 ja som mala takeho slabeho ducha a o 2dni uz ciarka pekne stmavla. Zopakuj a ak bude tmavsi, mozes sa potichucky tesit, aby ms neprisla ✊🤞
Na digi je skoro, ten ukaze az po vynechani ms vacsinou, alebo ked by si mala uz silne ciarky na tomto
@mikasz tak gratulujem, kedy si si robila?
@anabell1985 dakujem, inak mas krasne meno 🙂
@alica_matejka idem kupit dalsi mama test a urobim z misky, len tu som nemala po ruke a mala mi neda ani sa v klude otestovat/vycikat :D
@barborkakr dakujem, ale to je uz par rokov stary test, maly ma uz 2,5r 😁 robila som tusim den-dva pred ms
podla mna je pozitívny. A clearblue sa neoplati robiť pred MS ma nizsiu citlivosť. To fakt az mozno tyzden po vynechaní MS
@mikasz aha oki :D
@snazilka_bio_mamka nevedela som, pri prvej mi hned ukazal, ale uz viem a dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie je tu foto..každopadné ak je premocený tak vidno max kanalik