Čiarky na teste sú posunuté nahor

berenise123
24. nov 2013

Dobry den....robila som si test...na meracej zone sa mi ukazala jedna palicka-kontrolna...a ked som sa pozrela vysie nieco tam bolo tiez sfarbene do ruzova tak som stiahla stade ten papier a pod nim bola dalsia ciarka... urobila som si dalsi test a znova vyslo takto...co to moze znamenat? ze som tehotna a ciarky sa posunuli hore? pri tom kontrolna palicka bola tmavsia ako ta pod papierom...alebo len taa zvysna tekutina sa usadzuje prave pod ten papierik? prosiim poradte 🙂

tinushka13
25. nov 2013

@berenise123 Ahoj, osobne nemám skúsenosť,ale ak sa ti dá, skús priložiť foto pre lepšiu predstavu 😉

egyy
25. nov 2013

Nie si tehotna. To sa aj mne stalo.

berenise123
autor
25. nov 2013

@egyy heeej? to faaakt? mala si pod tym papierom tu ciarku? napis nieco o tom viac

cuculik1
25. nov 2013

@egyy aj mne sa to uz vela krat stalo a vtedy som nebola tehotna...

majka_3
25. nov 2013

@berenise123 vyskusaj pridat foto

zonjushe
25. nov 2013

aj mne sa to stalo..nebola som tehotna

berenise123
autor
25. nov 2013

nooo....bola som pri gynekologovi ale nemohol ma zobrat mal vela ludi...az ked na vianoce....ale ukazala som ten test sestricke a povedala ze podla testu nesom tehotna ze si mam urobit dalsi a ked budem tak mam prist......noo ja hned bezala kupit dalsi a ukazalo mi jednu ciarku 🙂 cize bud som nieco chora a preto mi meskaju alebo je este skoro nato aby sa to ukazalo na teste....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre