Dobry den....robila som si test...na meracej zone sa mi ukazala jedna palicka-kontrolna...a ked som sa pozrela vysie nieco tam bolo tiez sfarbene do ruzova tak som stiahla stade ten papier a pod nim bola dalsia ciarka... urobila som si dalsi test a znova vyslo takto...co to moze znamenat? ze som tehotna a ciarky sa posunuli hore? pri tom kontrolna palicka bola tmavsia ako ta pod papierom...alebo len taa zvysna tekutina sa usadzuje prave pod ten papierik? prosiim poradte 🙂
Nie si tehotna. To sa aj mne stalo.
@egyy heeej? to faaakt? mala si pod tym papierom tu ciarku? napis nieco o tom viac
@berenise123 vyskusaj pridat foto
aj mne sa to stalo..nebola som tehotna
nooo....bola som pri gynekologovi ale nemohol ma zobrat mal vela ludi...az ked na vianoce....ale ukazala som ten test sestricke a povedala ze podla testu nesom tehotna ze si mam urobit dalsi a ked budem tak mam prist......noo ja hned bezala kupit dalsi a ukazalo mi jednu ciarku 🙂 cize bud som nieco chora a preto mi meskaju alebo je este skoro nato aby sa to ukazalo na teste....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@berenise123 Ahoj, osobne nemám skúsenosť,ale ak sa ti dá, skús priložiť foto pre lepšiu predstavu 😉