Aká je pravdepodobnosť, že som tehotná?

adulkamit
10. jan 2013

Posledná mrcha 20.11.2012, aktuálna bazálna teplota 37,6; bolesť prsníkov, časté močenie, zvýšená únava, nafúknuté bruško 😖

veva123
10. jan 2013

@adulkamit najlepsie ti odpovie test alebo lekár, ale pravdepodobnost vysoka podla mna - zacinala som presne tymito istymi priznakmi 🙂

cerez
10. jan 2013

Kde si vynechala test? Nebudem ďaleko od pravdy, že je POZITÍVNY! 🙂

adulkamit
autor
10. jan 2013

... aj napriek tomu, že nemám vôbec žiadnu nevoľnosť?

cerez
10. jan 2013

aj

jaruska8
10. jan 2013

@adulkamit Určite, vôbec ti nemusí byť zle. 😀

monika2712
10. jan 2013

jaaaj zase raz jedna co ma daleko do lekarne alebo do drogerie???baby na co su dobre taketo otazky?.. to je take tazke si kupit tehu test a otestovat sa? tehu nevolnosti nie su povinnym priznakom.

adulkamit
autor
10. jan 2013

Ďakujem 🙂 A tehu test si urobím zajtra. Len som bola zvedavá aj na vaše názory...

myskacici
10. jan 2013

Dievčatá, ja som na to podobne, poslednú mrchu som mala 13.12, trvala 6 dní, dnes som mala dostať, ale zatiaľ nič, pocity mám však také, akokeby mala prísť každú chvíľu. Navyše som unavená a neskutočne sa mi točí hlava. Test som si robila, jasne negatívny.

taja27
10. jan 2013

no nie každý test je 100percentný...kamoške ukazal negativ a ked išla bola v 3 mes...

danulicek
10. jan 2013

posledny menzes 20.11. a ty sa teraz pytas, aka je pravdepodobnost tehotenstva? na tvojom mieste by som uz mala spravenych XY testov a mozno by som mala dalsi vianocny darcek pre manzela 😀

adulkamit
autor
10. jan 2013

No vzhľadom na moju nepravidelnú mrchu ...

zuzi0911
10. jan 2013

no to uz bude druhy mesiac co ti ms asi nedojde.nooo na tvojom mieste uz doktor.ak meska14 dni malo by sa ist na vysetrenie ze preco meska.len tak budes mat jasno.a tehu moze byt.zajtra kdoktorovi a uvidis 🙂

adulkamit
autor
10. jan 2013

Zajtra si urobím test, v pondelok idem k lekárovi. Ale pravdupovediac sa necítim byť tehu 😒

zuzi0911
10. jan 2013

@adulkamit ani nemusis.ja som tiez nemala priznaky okrem vynechanej ms 🙂

adulkamit
autor
10. jan 2013

🙂 Tak už sa teším na zajtra 🙂

taniaz
11. jan 2013

Ahojte ja mám podobné príznaky a cítim mám pocit že som tehotná, jemná bolesť a zväčšené prsia, jemná bolasť v podbrušku,nafúknuté brucho, no ale aj večerné zimnice už 4deň. Neviem čo to znamená. Menštruáciu by som mala dostať až 18.1, no ja somm tak nedočkavá, že som si robila už aj test a zatiaľ vyšiel NEG. Viem že to bolo skoro. Čo myslíte.? Ďakujem.

taniaz
11. jan 2013

@adulkamit Ahoj ako si dopadla u lekára?

adulkamit
autor
11. jan 2013

Takže: dnes ráno som si urobila test a zobrazili sa mi dve //. 🙂 🙂 ... aj keď tá druhá bola dooosť slabulinká. Poobede som bola u lekára. Ten ma vyšetril zdola a povedal mi, že tehotenstvo nemôže jednoznačne potvrdiť, 😒 Objednal ma na ultrazvuk na utorok. A nemôžem sa dočkať výsledku... 😖

uhnakova
11. jan 2013

@adulkamit Ak bola druha ciarka na teste slaba, urob si dalsi za dva dni. AK bude silnejsia, si urcite tehotna. Lekar v piatom tyzdni tehotenstva (2-3 tyzdne od oplodnenia) nemusi este na ultrazvuku vidiet nic, zarodok je prilis maly, takze sa tym velmi nestresuj 🙂

adulkamit
autor
11. jan 2013

A ešte sa chcem opýtať (trošku som sa vyľakala) ... keď mi doktor povedal, že keď na ultrazvuku nič neuvidí, tak mi pichne vyvolávačku. Vraj keď menštruácia nepríde, tak som tehotná... A nemôže mi vyvolávačka uškodiť v prípade ak tehotná budem? Teda nie mne, ale plodu... Logicky asi nie, no mám z toho zmiešané pocity. Možno to bude kvôli tomu, že dnes mal doktor otrasnú náladu a bol maximálne odmeraný. Dokonca sa ma opýtal, citujem:" Ak budete tehotná, chcete to decko?" ... ostala som v nemom úžase...

taja27
11. jan 2013

@adulkamit no keby sa ma toto opýta tak mu odpoviem len:prosim si od Vás kartu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a odídem tresnem dvermi a by osm mu vynadala...vyvolávačku si radšej nedávaj..to čo máš za debila doktora??????ty kokso sa ti čudujem že si u neho ešte....

lauritka
12. jan 2013

@adulkamit vyvolavacka neposkodi, skor podpori pripadne tehotenstvo, je to konska davka progesteronu..

akurat, ta jeho poznamka je uplne nemiestna, ak ma nejake svoje privatne problemy / kto nema / nema to tahat do prace.. 😠

nikaniko
12. jan 2013

babenky poradte. zasa som v keli a nevim co si mam mysliet. mam napeté prsia ktoré nebolia na dotyk len citím vo vnutry divný pocit.mam biely vytok ktorý nezapácha ani nesvrbí silnu bolest hlavy už pred menstruaciu menzes bol 26 decembra a trvala málo dva dni silná a potom tri dni len spinenie hnedé.mam aj kasel a nádku je mi zima . ovulku mam mat zajtra podla výpoctu no nezdá sa mi nemám chut na sex práveže sem mala nehorázdnu chut v pondelok porád nepríčetnu a tak mi priatel aj vyhovel,nic zomna nevitieklo normálne to ostalo tam.je tomu už5den od styku. baby mam ist doktorovy abych neco nezanedbala??

nikaniko
12. jan 2013

a zabudla som dodat že mám nafulné brusko ako by ma neco tahalo dolu.

zuzkat1
12. jan 2013

@adulkamit ak poslednea ms 20.11 tak uz na sone mal vidiet .Ved to je uz 8mi tyzden. Ja uz som takto bola ako ty.mam cyklus 28-40dni a testy 3 ukazali tehu. Dr povedal ze nic nevidi.ms dosla takmer na 50ty den. Ale drzim palce aby si bola tehu.

zuzkat1
12. jan 2013

@nikaniko ak myslis urob si test. tehu mozes byt aj ked si mala ms. Ak bude negativny tak by som pockala na dalsi cyklus

nikaniko
12. jan 2013

@zuzkat1 no pred menstruaciu som mala styk len raz 5 a 7 bola ovulácia a teraz mam mat ovulku zajtra ale to brucho je prílyž nafukle aj ma tlaci dole vyzerám ako v druhom mesiaci. castejsie močenie je aj ale hodne aj pijem lebo som smedná. som unavená .nechcem sa už sklamat ale od menzesu mam biely vytok ktorý neskoncil doteraz.co si otom myslíš??možem byt aj chorá alebo prestidla može to byt stoho??

zuzkat1
12. jan 2013

@nikaniko moze to byt aj z prechladnutia. Ale k tomu aby si otehotnela nemusis mat sex kazdy den.a otehotniet mozes aj mimo ovulky. Ak si nie si ista tak radsej nez stres si urob test.max bude negativny.hej chapem ta ja uz som minula na negativne testy kopec penazi.ale ta neistota je horsia

koniarova
12. jan 2013

@adulkamit Mala si poslednú ms určite 20.11.? Lebo to by dr. už tehu dávno videl. 😒 😒 🙄

siska07
12. jan 2013

@adulkamit tak s takou hlupou poznamkou od gynekologa by som si jedine tak kartu pytala... to by clovek normalne neveril!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre