Aká je podľa vás šanca na tehotenstvo?

emankka
30. máj 2024

Ahojte, mala som pohlavný styk cca dva dni do ovulácie. Musím sa priznať že bol nechránený aj keď nechcem otehotnieť. Bola to moja sprostosť ja viem. Styk však prebehol veľmi krátko a nebol dokončený respektíve chlap ani ja sme nevyvrcholili. Poslednych pár dni ma však veľmi boli žalúdok(Neviem či to pripisovať stresu alebo tráveniu alebo tehotenstvu) a teraz (3 dni do menzes) ma začalo bolieť spodné brucho. Dnes ráno som si robila pepino test a bol negatívny ale zbadala som tam nejaký kanalik . Potrebujem nejak upokojiť. Mám dojem ze tie príznaky si sama privolavam . V tomto som strašný stresak.

anabel2341
30. máj 2024

@emankka pepino testy poslednu dobu robia kanaliky, aj mne ukazal a tehotna som nebola 🙂 priateľ do teba nevyvrcholil to znamena že tehotna niesi
A ked nechces otehotnieť tak sa chran

emankka
autor
30. máj 2024

@anabel2341 Dúfam … Vyvrcholenie neprebehlo vôbec ani z mojej ani z jeho strany . Bolo to veľmi narychlo . Avšak čítala som vselijake prípady o kvapke lásky . Bojím sa ako čert kríža. Už som si sľúbila že nechránený pohlavný styk viac nie .

really8
30. máj 2024

@emankka tvoje vyvrcholenie nie je podstatne.

avakona
30. máj 2024

@emankka len tak sa spýtam- prečo si si nedala tabletku po ked nechceš dieta?

emankka
autor
31. máj 2024

@avakona lebo som sa spolihala na to že chlap sa neurobil

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
31. máj 2024

nulová šanca...

pavlasim
4. jún 2024

@deti95060810 nasa nulova sanca z takehoto podobneho pripadu ma 2 roky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre