Ahojte, mala som pohlavný styk cca dva dni do ovulácie. Musím sa priznať že bol nechránený aj keď nechcem otehotnieť. Bola to moja sprostosť ja viem. Styk však prebehol veľmi krátko a nebol dokončený respektíve chlap ani ja sme nevyvrcholili. Poslednych pár dni ma však veľmi boli žalúdok(Neviem či to pripisovať stresu alebo tráveniu alebo tehotenstvu) a teraz (3 dni do menzes) ma začalo bolieť spodné brucho. Dnes ráno som si robila pepino test a bol negatívny ale zbadala som tam nejaký kanalik . Potrebujem nejak upokojiť. Mám dojem ze tie príznaky si sama privolavam . V tomto som strašný stresak.
@anabel2341 Dúfam … Vyvrcholenie neprebehlo vôbec ani z mojej ani z jeho strany . Bolo to veľmi narychlo . Avšak čítala som vselijake prípady o kvapke lásky . Bojím sa ako čert kríža. Už som si sľúbila že nechránený pohlavný styk viac nie .
nulová šanca...
@deti95060810 nasa nulova sanca z takehoto podobneho pripadu ma 2 roky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emankka pepino testy poslednu dobu robia kanaliky, aj mne ukazal a tehotna som nebola 🙂 priateľ do teba nevyvrcholil to znamena že tehotna niesi
A ked nechces otehotnieť tak sa chran