Ahojte, ste tu niektorá 8 dpo? Neláka vás testovať? Ja som ešte netestovala ale neviem sa uz dočkať 🙈
@jana9494 ahoj a mas presne potvrdeny den ovu? lebo potom tie dni nemusia presne sediet. najlepsie je testovat az pri meskajucej ms, ale kludne mozes aj kazdy den ak nemozes vyckat, myslim, ze na to nie je nic divne
Nie nikdy ma to nelakalo. Zdravemu paru moze trvat aj 18 mesiacov kym pocne. Takze som si tie peniaze radsej odlozila, babatko toho potrebuje dost. A ak sa podari na prvy sup tak lepsie, ale pockat do meskajucej menstruacie.
@jana9494 ahoj, ja som mala 10 dní po ovulácii už takéto testy 🙂 takže za pokus nič nedáš aj 8 dní po ovulácii.
@veronika966 fiha to gratulujem 🙂 viem že je to u každého úplne inak, ja som si povedala že testovať budem najskôr v deň vymskenia aj keď sa naozaj už neviem dočkať 🙈 ale tak snáď ten výsledok bude stať za to 🙂
@jana9494 to je pravda 🙂 aby si nebola len zbytočne sklamaná a podobne...
@nazornatest a v ktorom tt si momentálne ? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jana9494 mne napríklad tento mesiac už digitálny test ukázal takto 8DPO , ale viem že to je len výnimočné ...na klasickom teste bol ledva viditeľný, veeeeeľmi slabý duch....a teraz už mám koľajnice 🤩 držím palce