ahojte maminky potrebujem poradit co by ste robili na mojom mieste otec maleho sa od narodenia o neho nezaujima neplati len obcas zavola a vyhraza sa mi a ked mu poviem ze ma syna nech sa stara povie ze do 3 rokov decko" aj tak nevie kto je kto a som mama tak ho mam chovat" a ze on pride na scenu potom a ze este boha budem prosit o odpustenie(neviem za co☹ )lebo maleho si on prevychova a maly ma ani chcet nebude.Silne slova na ktore neviem zabudnut som sama na vsetko peniaze to ani nebudem Vam pisat ako to mam tazke a este hentaka hlista sfetovana sa mi bude neustale vyhrazat.Uz teraz sa chysta ze sa mu ide pripomenut navstevou a ja sa bojim.Bol tu presne pred rokom s partiou poliakov vsetko byvali vazni len pili a on obcas dobehol na skok si nas akoze pozret a maly sa ho bala on darmo som mu vravela daj malemu cas nech ta spozna sak ta v zivote nevidel ne on ho nasilu chytal drzal na rukach boskaval a maly bol cely zle z toho potom som ho 2 tyzdene z toho dostavala co sa v noci budil z placom lebo nebudem opisovat jak tu henten vyvadzal opity atd..Odvtedy maly odmieta fyzicky kontakt a ked ho niekto chce chytit panicky place odsune na a plac trva velmi dlho a to ma teraz 21 mes bojim sa ked hetna obluda pride co zas mu narobi jaky stres.Sud ten je akosi proti nam matkam mam pocit pretoze ho vraj uz 2 roky jakoze hladaju cize zatial mam predbezko ale ako vieme s tym si mozem vytriet r...t. ked zruda dojde.Prosim poradte co robit ja viem ze dieta ma pravo na svojho otca ved ja by som bola len rada keby ma milujuceho otca ale nie toto".A vzdy ked tu bol nas okradol o velke peniaze a usiel.Vsetko som to napisala aj na sud ale zial nic sa nekona☹(((((
Mas chodit na policiu a na sud aj kazdy den kym ti nepomozu, alebo cakas na to ze pride a odide ti s dietatom niekam do polska kde ho nasa policia asi tazko bude vo dne v noci hladat. Nahravaj si telefonaty, ukladaj smsky a narokuj si na ochranu policia nemoze nechat v ohrozeni teba a dieta. Clovek pod vplyvom drog nema hodnoty a triezvy usudok, argumentuj strachom o svoj a synov zivot. A hned, nie o mesiac.
@jeccta citala som tvoj prispevok a striaslo ma.Mas to urcite tazke, viem co prezivas , sama som mala pred rokmi problemy, a jedine co ti viem poradit je ze ked sa nabuduce objavi zavolaj hned policiu aby prisli, ze ta obtazuje a ublizuje vam.Drzim ti pace a prajem vela, vela sil na prekonanie vsetkych prekazok a problemov ktore mas a ktore ta este cakaju.
@sabina1975 To je sice pravda, ale ako to, prosim, pomoze zakladatelke temy? 🙂 Myslim, ze to uz vie aj sama.
@jeccta Ak mas predbezne opatrenie a sud nevie pana najst, staci predsa zavolat policiu ked pride. Ano, dieta ma narok na otca, ale rovnako ma narok na ochranu a lasku. A ano, v tomto suhlasim, ze nase sudy a urady namiesto realnej pomoci sa radsej zaoberaju byrokratickymi formularmi, podpismi, dorucenkami a podobne. Takze to by som robila ja - volala policajtov aj osemkrat za noc, ak by to bolo treba. Ak je to byvaly vazen, tak dobre vie, ze si pred nimi neskrtne. A policia MUSI prist, ak zavolas. Mozno ho to potom prestane bavit.
Drzim palce.
@jeccta @jeccta Po prečítaní by som ti hádala cca 16 rokov.
Nerozumiem, prečo má potrebu, žena-matka, ktorá má o spoloditeľovi názor, že je sfetovaná hlista potrebu nazývať dotyčného otcom. V tomto prípade je len sploditeľ.
Nikde som sa nedočítala, či je dotyčný kedžeje cudzinec na sk a vôbec nerozumiem, či je potrebné, ked sa chcem niekomu vyhnúť, aby vedel moje telefonne číslo a v podstate by nemusel vedieť ani adresu.
Ako matka by som v prvom rade dieťa od takéhoto debila chránila a riešila toto a nie niake návštevy opileckých partii a nechápem či je potrebné, pretože myslím, že sa to dá prežiť, či meno tohto človeka musí figurovať v tvojom živote .
A určite nezačal fetovať zo zúfalstva, že si otehotnela.
Ja by som takého človeka k mojmu dieťaťu ani nepustila!!!! Policajný zákaz by to istil.....
dakujem za Vase nazory a tym co mi pisu ze v podstate je to moja chyba ono to asi tak vyznelo v mojom uvode kedze som to pisala v skratke to ze fetoval som nevedela a ked som sa to dozvedela poziadala som o rozvod to ze som s nim otehotnela je pre mna zas bozi zazrak pretoze pred tym len potraty A MIMOM.TEHOTENSTVA:-(On nepatril k tym ktori sa predstavia ze cau som fetak a luzer nie on vystupuje inteligentne a presne vie co a ako ma robit ako ludi obrat o peniaze atd....ako mi dat najavo lasku jedinecnost az kym pride clovek na to ze je to len klam a uz je neskoro.On je typ co si nikdy nezaplati ubytko vzdy ho nejaka zena uchyli pretoze on pride z tak smutnym pribehom ze nikoho ani vo sne nenapadne ze taky dospely clovek moze takto hnusno klamat.On dodnes nema svoje byvanie on takto prebyva raz u jendej raz u druhej obcas kamosi a on by bol hadam aj stastny keby ho zavru lebo by mal kde spat zadarmo jest atd...lebo oni to tak beru basu ze je to nacas riesenie kde zlozit hlavu.A co sa tyka toho ze nepustit ho nedat mu kontakt na seba hm kolko krat som zmenila cislo zial a prestahovat sa neda.A za dalsie o to prave mi slo ze sud mu neda nikdy zakaz styku lebo nemam dokazy kedze nezije tu na Slovensku a na vyhrazky to on je velmi opatrny cez mobil a volat policjatov ked pridu ano uz bolo viete ako to poriesili?zobrali ho a poslali ho hned obratom spat ze ked sa mi ospravedlni tak je to poriesene a podali si rucicky a on sa mi smal do sichtu.
Neviem ci sa tu smie nadavat, ale ak je pravda to co pisete tak to je teda pekny kus kokota! Je mi vas a maleho uprimne luto, kiezby sa vasa situacia co najskor zlepsila a ak sa smiem spytat, kde mate vy svojich rodicov?
tieto primitivne, zjednodusene nazerania milujem-nemala si s nim liezt do postele, teraz sa zodpovedaj, to druhe berem, ale ta forma a obsah akym sa staviate k niecomu co by chcel niekto riesit je totalne primitivne, neviem si predstavit prist k psychologovi, ktory by zahlasil-nemali ste s nim liezt do postele, palte teraz do prdele..otras. proste sa stava, svet a vztahy nie su podla toho ako by ste si priali a ak sa nieco, hocico raz prihodi vasim dceram, alebo synom, nakolko zivotne problemy do ktorych sa dostavame aj vdaka hajzlom ktori nam vstupuju do zivotov, sef, partner etc...tak dakujem pekne, urcite budu v tom ubitom rozpolozeni, hladajuc pomoc a podporu a riesenie pocut aki su blbi ze to dopustili namiesto efektivneho riesenia, tak diky, mat takych rodicov, emigrujem.
chovate sa akoby ste vlastnili diplom na zivot, chcela by som vam pripomenut, kazdy clovek ma pravo na omyl, aj na zivotny, fatalny omyl a nasa ludska povinnost voci oslabenu, bezradnemu cloveku prichadza prave vtedy ak sa toto stane, ale to uz sa vyzaduju zlozitejsie riesenia comu predchadza aj zlozitejsie uvazovanie, no kazdy nato nema chapem, niekto sa zmoze len na poukazanie niekoho blbosti. hla, clovek.
Baby ste hrozneee.Ved jeccta sa Vas nepytala na to,čo urobila zle,ale ako to riešit.Ale ma tu šťastie na same dokonalé ženy,čo nerobia chyby a omyly.No pekne!!!
@sabina1975 neda mi nereagovat, hm takze ked si TY liezla do postele s tvojim nastavajucim manzelom, ci s chlapcami s ktorymi si chodila , sa asi tiez dobre pozreli na teba ci niesi nahodou potencialna matka...To je teda inteligentna rada 😒 . Ako mozes vobec nieco take zo seba vysukat ked ani zakladatelku temy nepoznas, lepsie by si urobila ak by si vobec usta neotvorila...Osocovat a urazat ti ide dobre ako som si vsimla 😒
@jeccta tu bude asi kazda rada ,,nad zlato,, je pravda ze nase sudy za prd stoja, ako bolo spomenute volat policajtov, a tiez sa poradit s pravnikom...Neviem kde byvas, teda myslim ci sama...,keby som bola na tvojom mieste nechcela by som byvat sama, ak sa da ,sla by som na nejaky cas k rodicom...drzim ti palce...
@jeccta prepac asi nebudewm k tebe mila ale zaklad bolo neliest s nim do postele raz si si ho vybrala za otca tak to uz nezmenis vzdy hovorim svojim synom ze nech si dobre pozru s kym idu do postele pretoze kazda jedna je potencionalna matka ich deti a plati to aj naopak neverim ze ten tvoj sa zmenil az po otehotneni