ZRPŠ a lockdown

24. feb 2021

Baby nas v skolke nahanaju platit zrš 20e za dieta ale zas maju byt skolky zatvorene... ide o statnu skolku... Ako ide oto ze si viem predstavit lepsie investovat 40e ako do skolky kde moje deti ani nebudu chodit lebo nepatrim do kritickej inf. Platite to aj vy ci nie?

veronikaszabova
24. feb 2021

Poplatok ZRPŠ je dobrovolny prispevok, platit ho nemusis.

meluela
24. feb 2021

Je to dobrovolny prispevok zdruzeniu rodicov, aj ked sa tvaria ze je to nieco povinne. Clovek to nakoniec zaplati, lebo nechce zazeracky. V tejto situacii je obzvlast absurdne ze ho pytaju, vsak ani mikulase a karnevaly neboli, co s tymi peniazmi budu robit? Inak bud este rada, ze len 20 .. velke mesta 100e :-/

meluela
24. feb 2021

@veronikaszabova no, nemusis a potom ti pride "upomienka" na papieri a ked nezaplatis tak si za socku

veronikaszabova
24. feb 2021

@meluela u nas take nieco nehrozi. € sa posielaju na ucet, nikto v skole/skolke nevie, kto zaplatil a kto nie. Len my v ZRPŠ - a nikoho nenahaname, ked nezaplati.
Bezne u nas platime 20€/dieta. Teraz sme to dali na 5€/dieta

meluela
24. feb 2021

@veronikaszabova Tak to mate fajn. U nas presne vedia kto zaplatil a ked nezaplati tak pripomenu

marryen
24. feb 2021

@meluela no neviem, ale v našej školke bol aj mikuláš aj karneval...

autor
24. feb 2021

U nas to beru ako povinnost uz dnes ucitelka prizvukovala ze zajtra je posledny den🤮...ako nemam problem zaplatit ale ak mienia zas zatvorit skolky tak nech zabudnu....

marryen
24. feb 2021

aj u nás, automaticky pýtajú..keď som platila školné, prízvukovali, že ešte Zrpš treba..

bubinko1506
24. feb 2021

U nas je ZRPS 100e na skolsky rok. Neplatila som a ani neplanujem, nasi v skolke viac nie su, ako su, nekonaju sa ziadne akcie. Tipujem, ze moji pojdu do skolky najskor po Velkej noci, tak dovtedy nezaplatim ani cent. Od januara nam zdvihli aj skolne na 40e mesacne.

kika831
24. feb 2021

Tak nas ´zinkasovali ´ pre istotu este v septembri - 100€ a dieta mi chodilo do skolky asi 3 tyzdne a podla vsetkeho tak skoro ani nepojde. 😥 Na vasom mieste by som to neplatila. Inak tiez ma tieto poplatky dost hnevaju. Ako aj povinny poplatok 10€ do skolskej jedalne a decku uz od novembra varim kazdy den ja doma 😥. Ale musime to platit.

elizabet173
24. feb 2021

A skolka bola cely prvy polrok v prevadzke? Ved na niektorych skolkach idu praveze prispevok vracat.

elizabet173
24. feb 2021

@kika831 100 eur do zdruzenia rodicov v statnej MS? Tak to je velmi vela. Ako rodic mas pravo vediet, na co boli tie peniaze pouzite. Ak bolo tvoje dieta doma preto, ze bola MS zatvorena, alebo otvorena len jedna trieda pre deti rodicov, ktori nemohli pracovat z domu, malu by ti cast prispevku vratit

79viktoria79
25. feb 2021

ale to je jednorázový prisoevok,na začiatku roka da do škôlky chodilo

elizabet173
25. feb 2021

@79viktoria79 ale je na cely skolsky rok a nemusi byt jednorazovy, moze sa vyberat aj na dva krat

ckatka
25. feb 2021

U nás Mikuláš bol a aj vianočné darčeky deti dostali. A aj fotky im porobili