Základná škola Galileo

svatava74
22. okt 2015

Mamicky prsoim vas o nazor na tuto skolu. Spokojnost so systemom, nazor vasich deti na skolu, cenu asi zistim ked im cinknem.
Dali by ste tam opat dieta, ak ste tam uz boli?dakujem

editj
1. nov 2015

@svatava74 Ahoj, nie nedala by som tam uz urcite svoje dieta. Maniere, ake su v tej skole, celkovo system fungovania .... Na uvod fajn pri obhliadke, vsetko perfektne, ale ked pride vsedna dennodenna realita...nikdy viac. Nadradenost vedenia, caste vymeny ucitelov, rozdiely medzi detmi, niektori ucitelia maju nevhodne poznamky az nadavky k detom, medziludske vztahy, ucta takmer ziadne....
Ale niekomu to vyhovuje... My sme skoncili a lutujem, ze nie skor

svatava74
autor
1. nov 2015

@editj Dakujem a kam ste nastupili????ak smiem vediet...dakujem....uz som to pocula z viacerych stran... a som sklamana, lebo system vyzera dobre. minimalne prvacikovia ... 😉

editj
1. nov 2015

@svatava74 Teraz sme v statnej skole na Kosickej.
Galileo zo zaciatku fajn, teraz cele zle. Pokial sa vedenie vcas nespamata, pojdu rychlo dole vodou. Dovolim si tvrdit, ze v statnej skole ma teraz omnoho viac skolskych akcii, vyletov, este aj tie obedy sa daju. My sme sli do statnej, nejak som stratila chut na slovenske sukromne skolstvo. Ale nechcem pausalizovat. Napriklad si velmi chvalia Narniu, ta je ale v Petrzalke.

3kvetka3
3. nov 2015

@svatava74 mozem odporucit ZS Felix, je to odnoz Narnie. V Narnie mali plny stav, takze nemali sme sancu prestupit uz pocas roka, zo statnej sme presli do ZS Felix a uplna spokojnost. Hlavne, ze maly je stastny a spokojny. Dochadzame z BA3 do Petrzalky, ale nevadi nam to, hlavne ze je spokojnost. 🙂

editj
12. nov 2015

A este jednu dolezitu vec som zabudla, v tej skole prekvita sikana za ucasti vedenia skoly a pedagogov - vidia, vedia, neriesia... naco aj, podaktori samotni pedagogovia to podporuju alebo su ticho. Casto mali nevhodne narazky voci detom, ze ked su na sukromnej skole, tak si predsa mozu kupit aj to ci ono. Rozdiely medzi detmi nadriadenych a ziakmi - jeden moze ale druhy je za rovnaku vec zbuzerovany alebo potrestany.
Plesniva telocvicna. V jedalni nanic obedy a vedenie si priamo pred ocami ziakov necha naservirovat oblozene misy, kaviar apod. Citite sa, akoby vam robili milost, ze ste na tej skole a nie ako platiaci klient. Dalej uz pomlcim a dodam len "jdu blejt velebnosti". NIKDY VIAC.

editj
12. nov 2015

Pisala som o Galileu, aby neprislo k zamene, nakolko su spomenute v inom prispevku aj ine skoly.