Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.
Ja mam maleho narodeneho 17.8., takze s istotou este neviem, ci pojde alebo bude mat odklad. Je sikovny, no neobsedi. Skolske veci este neriesime, zatial nic nenakupujeme.
@evakva takže original "podrezaný" jazýček má 😀 no to je krásne. na učiteľky z mš som pri synovi dala aj ja. na zápise sme natrafili na učiteľku ktorá svojím obidvom deťom dala odklad a odporúčala ho každemu tiež. pri Filipkovi argumentovala tým že má "nemotornú" rúčku. tak sme sa poradili s učiteľkami v mš,poslúchli ich a odklad sa nekonal a dobre sme spravili 😉
@andrea.m No on mal "podrezany" jazyk aj predtym, teraz to ma len regulerne. Ja ho do nicoho nenutim. Vskolke ho chvalia, pekne drzi ceruzku, pozna cisla (az do 100), vie scitovat (tak do 15) a troska aj odcitovat. Pismenka ho moc neberu, ale tlacenym sa uz vie podpisat. Vsetko sa ucil sam, nenutene.
@danculik www.zscamke.sk sem
@andrea.m Bude chodit sem http://www.zsgbely.sk/
Ahoj ja tiež budem mať od septembra prváčika, ale on už vlastne školák je, lebo sme si dali odklad a teraz chodí do nultého... 😉
@zlatovlaska123 nulty? to je aký? u nás ked si dáš odklad tak dieťa ide ešte raz do prípravky.
@zlatovlaska123 ..inak o tom nutlom rocniku som tiez pocula...zevraj je dobry...lepsie ako sa vratit do skolky na pripravku znova
@zlatovlaska123 U nas nulty rocnik nie je. Vacsinou len vo vacsich mestach. Odkial ste?
Ahojte, no my sa tiez pridavame, mala je februar 2007, jedine co nas moze pribrzdit je to, ze chodime na logopediu, ale logopeicka povedala ze ju urcite do skoly posle 🙂
Mám dceru Tamarku narodenu v januári 2007. do školy pôjdeme od septembra 2013. nad odkladom ani neuvažujeme. momentálne riešíme nákup školskej aktovky ktorú by sme dcerke chceli dať pod stromček. značka to bude na 90% topgal a na vzore sa pracuje. Tami si ich prezerá na nete a každu chvíľu kreslí Ježiškovi nejaku inú 😀