Pokial mi dnes ucitelka povedala ze som neklasifikovy na pol roka z ekonomiky co to znamena? Budem mat na pol roka 5 alebo budem musiet robit komisionalky? Dovod neklasifikacie je nedostatok hodin
@maslo153 Komisionálne skúšky = preskúšanie z polročného učiva. Na akú známku odpovieš, takú Ti dajú na vysvedčenie a pokračuješ v 2.polroku.
@anjelicek26 da sa opakovat rocnik na pol roka? Co som cital tak to je len ze pokracujem dalej. Ale nie som si isty
@maslo153 nie, ale na konci. Oni tie hodiny zbieraju dalej. Momentalne to bolo 25% vymeskanych hodin - komisionalne preskusanie, 35% vymeskanych hodin - opakovanie rocnika, samozrejme je to na uvazeni skoly, ale moze po tomto modele siahnut. Pocas covidu ale robia castejsie vynimky.
@anjelicek26 Nemôže nemať na polročnom vypíše známku. Musia to riešiť takto. Aj na 5 musí splniť nejaké podmienky. On do školy zrejme poriadne nechodil. Keď na komisionálkach nič nebude vedieť, tak dostane 5, ale učiteľ mu ju nemôže dať len tak.
Potom pokračuje normálne ďalej v 2. polroku.
@heleninamama ano budes mat pravdu veru, toto ma nenapadlo.
moje dieta tiez nebolo klasifikovane na 1/2 roku mala2 mesiace na doucenie a doklasifikovanie
@anjelicek26 mal by som mat komisionalky ale co ak by som ich nahodou nedal? Dostanem 5 a pokracujem dalej alebo opakujem rocnik?
Na polroku prepadnut nemozes, ale radsej sa snaz, aby si ich dal, aspon na stvorku, nevidim dovod preco by sa to nedalo, nech ti niekto to ucivo vysvetli. Netlac ten problem pred sebou, lebo na konci roka ta to dobehne a mohol by si opakovat rocnik. Je problem dohodnut sa v skole na termine komisionalnych skusok a trochu sa tomu povenovat?
@maslo153 nedostatok hodin je na komisionalky pripadne opakovanie rocnika (ale to by sa potom netykalo len jedneho predmetu, ze ano.... Ale neviem o tom, ze by sa robili na pol roka, len na konci. Ucitelky si sa nepytal? To by bolo najjednoduchsie v tejto situacii.