Prosím vás.Nakupujete niektoré cez Amazon?
@baccio nakupujem cez Amazon.de. Nad 30€ dorucuju zdarma aj na Slovensko (zasielatel musi byt Amazon).
@simsalabim a cez Amazon .fr by to bolo podobné?
@baccio neviem, s tym nemam skusenost. Nepisu na stranke? Alebo si daj do kosika tovar nad 30€ a uvidis, ci ti narata postovne.
Potrebujem jednu knihu...a našla som ju na Amazon .fr
@baccio no knihy by mali zasielat vzdy zdarma. Ved urob, ako ti hovorim. Tovar do kosika a v predposlednom kroku uvidis postovne.
@simsalabim Toto s tym postovnym zdarma uz par tyzdnov nie je pravda ☹ Teraz sa plati a celkom dost, urobili mi tym riadny skrt cez rozpocet- zvykla som objednavat pravidelne. Vela veci sa stale oplati, hlavne tie, ktore sa u nas vobec nedaju kupit, ale aj tak ma to nepotesilo.
Nakupujem pravidelne
Urcite sa da objednat len postovne bude vyssie ja nakupujem aj z amazon.it a co.uk
@pepapepa Michael Aaron
Méthode de piano, cours élémentaire, volume 1 : L'étude du piano modernisée našla som to tu https://www.amazon.fr/Méthode-piano-cours-éléme...
@baccio Postovne je 5,47 Eur (a kartu k objednaniu potrebujes)
@pallacinka ďakujem 🙂
https://www.bookdepository.com/search?searchTer...
Skus tu, maju posting zadarmo a knight chodia rychlo, ja odtial casto objednavam
Prepacte, pisem z telefonu s anglickym autocorrectom, knihy
@baccio ja som parkrat objednala z toho bookdepository a prislo vsetko, tak len ak by si chcela skusenosti.
čo potrebuješ? 🙂
Pri niektorych vyrobkoch, co je posielanie priamo cez amazon (cize to predajcom bali a posiela amazon), je postovne pri kupe nad 29 eur zdarma. Je to tam vzdy napisane, mozes si dat x takych lacnejsich veci do kosika a ked dosiahnes 29 eciek, je to zdarma. Kupujem casto, ale do Rakuska si posielam, a vela veci mi tiez nejde, lebo jednoducho posielaju len napr. vramci Nemecka a pod..
Ďakujem všetkým za rady.Uz sa podarilo 🙂
ahojte, nikde neviem najst, akym sposobom su dorucovane zasielky z amazonu? cez Slov.postu, ci kurierom? vdaka
@kaya7 DHL kuriér, ale párkrát sa mi stalo, že som mala balik na pošte.
@shades3
@pallacinka
@yanni dakujem
Ja by som si chcela niečo objednať z Amazon. Poradíte? Je to dôveryhodne?ďakujem
@kacenocka2 jasne, ze je 👌👌👌👌 bezne pouzivam
@shades3 a prosím vás, suma za nákup co mi vyhodí v USD je už s dopravou, neplatí sa niečo pri prebrati naviac? stiahnu mi to v Eurách z karty a prepočítava sa to kurzom?
Pár krát som chcela ale ešte vtedy len hrozne málo predajcov malo "shipping" aj na Slovensko, ale to bolo dávno, možno je to už teraz inak 🙂