Tak mi dnes napadlo že dokedy nie je trápne ak dievčatko vozí bábiky vonku v kočíku? Moja má 6 a chce voziť ale podľa mňa je to trápne už v tomto veku. Veď ani kočíky nerobia na ten vek. Ďakujem
Trápne v 6 rokoch? A akože co by mala robiť? Štiepit atóm? Alebo čítať love story? Je to dieťa, úplne normálne sa chce tak hrať, dopraj jej to. Existuju aj kočíky pre vyššie dievčatká, dokonca aj s nastaviteľnou rukoväťou, hoci sú to hračky. Nech sa hrá, kým to ide, lebo teraz neuveriteľne rýchlo dospievaju tie deti, tak neber jej radosť z toho, čo patrí k jej veku, kúp jej kočiarik aj bábiky, nech si to užije 🙂
sú aj väčšie kočíky pre bábiky , stoja okolo 70 EUR, tam by sa aj malinke novorodeniatko zmestilo
@mijo53 ukážte mi taký kočík prosím vás
nemôžem Vám ukázať, lebo to má vnučka a ta žije v inom meste, je pravda, že bol kupovaný asi pred 5 rokmi
@mijo53 veď stačí fotografia napr z netu. Ale pochybujem že sú také veľké kočíky kedze som nikde taký nevidela.
samozrejme ze su take kociky, kocikuju tu 9r dievcata po ulici babiky a maju bezne kociky pre babiky...
@simca06022011 to nemyslíš vážne ze 9 ročne kočíkuju. Malá kočík má ale taku buginu iba. Teda iba doma vonku nie. Pre mňa je to fajn von s bábikou ale keď su dievčatá malé a nie 9 ročne 😲
a co maju 9 rocne frajerov obhanat? 9r su "velke"?🙂 co podla teba robia 9r dievcata vonku? :D moju babiky ani v 6r nebavili, ale teda nemam k tomu postoj ako ty... nech sa hraju s cim chcu :D
ak dáš do googlu veľký kočík pre bábiky, vyhodí xy kočíkov veľkých pre bábiky v cene až do 100 EUR
@simca06022011 nie frajerov ale chodiť vonku s kočíkmi 🤦
@mijo53 trz som pozerala to vážne je niekto schopný kúpiť? 🤦
to ako myslíš či je niekto schopný kúpiť, že je drahý, alebo sa ti nepáči
My máme taký kočík väčší, stal 70 €, moja bude mať 7 a ešte sa s ním hra, ved je to male dievčatko ešte, radšej ako keby mala sedieť na tablete! Ja som sa s bábikami hrala práve v tomto veku, skôr ma nezaujímali
Náhodou tie kočíky su nádherné, a cenovo ak je to teda pre autorku veľká položka, tak možno sa zložiť v rodine so starými rodičmi, s krstnými, trebárs ako darček k narodeninám, alebo ukončeniu školy a podobne. Tiež ma zaujíma, prečo by si to akože nikto Nekúpil? Veď práveže dievčatko vo veku 6,7,8 rokov sa vie najviac s takým niečím vyhrať.. Už chápe viac, viac moze to "prežívať" že je taká malá mamička, vozí bábiku, uspava ju a podobne.
Autorka, fakt nechápem ze ta to tak irituje. 7 ročná podľa teba ma športovať? Ôk, ano, ak ju to baví.. Alebo nech športuje a hra sa s kočíkom. Ale nasilu ju nútiť, a naopak nedovolit jej hrať sa s tým, čo chce a co je úplne primerane jej veku... Nepoviem, keby 12 ročná, no ok, ale ja aj v takom veku som sa v pohode hrala s bábikami... Ale 7 ročná je dieta, nerob ju nasilu staršou... Všetky ta tu uisťujeme, že to vôbec nie je neprimerané, ale ty si ideš svoje, basta, dcéra sa už nesmie hrať s kočíkom....lebo ty, sa za ňu asi hanbis vtedy, alebo neviem... Neviem, čo si teda chcela počuť? Ze je to otrasne hrozne a určite to jej zakaz? Vopchaj jej loptu, alebo ju nasilu daj na tenis, nech robí, čo vyhovuje tebe.. Co na tom, že ona túži sa, ešte hrať hlavne ze ty budeš spokojná... Prepac, ak som veľmi ostrá, ale nedalo mi to... Je mi ľúto toho dievčatka, ona chúďa nič hrozné nechce, ale bohužiaľ... 😔😔
A ak sa tá sedemročná stíha venovať kočíku aj športu, tak už jej to akceptuješ? Lea chodí na balet s gymnastikou, popritom sa zahrá s kočíkom a sem tam to prestrieda s Minecraftom, alebo inou hrou aj na mobile. A dokonca sa s tým kočíkom hráva aj s takmer desaťročnou kamoškou a ani tej to nepríde čudné. By ma zaujímalo, prečo zrovna 6 rokov je pre teba hranica "divnosti".
@galganka podľa mňa jednoducho 6 rokov je hranica kde je ešte akcwptovatelne že dievčatka sa hraju s nabídkami teda že chodia s nimi von na prechádzku. Ptm je to už o tom že dieťa má robiť iné veci ako vonku kocikovat bábiku
To nemyslíš vážne, že trápne... Co sa ma maľovať a tvoriť účty na instagrame??? Ja som mala 11 keď som behala vonku s babkou a?
To fakt nevieš nájsť kočík pre 6 ročnú???
https://www.kindermaxx.at/spielzeug/spielzeug-f...
@maciatkolulu tento je pre 6 ročnú malý keďže sme ho videli v obchode a prepáč akože dať 150€ aby ho dieťa roztrieskalo nie ďakujem. Dcéra má buginu to jej stačí.
Koľko meria dcéra? Akú buginu mate? Prečo by ju malo dieťa roztrieskat??? Ja neviem, ale môj syn, to je chlapec, má boller na dinov hrackarsky, chodí cesta, necesta a neroztrieskal nic
Roztrieskaju sa lacné rarohy
Peniaze problem nie su ale dcere radostneurobis lebo ty s tym nie si stotoznena..tak kupte od ruky nejaky..alebo nech jej kupia stari rodicia...viedli ste dieta k sportovaniu alebo je to len vykrik do tmy? Ak ste ju neviedli alebo ju k tomu nevediete preco sa divis ze o to neprejavuje zaujem? Stale je to este dieta a nechapem preco by sa nemohla hrat s babikami ak ju to bavi...ja som sa este v takom veku hrala s barbie a legom a babikami a vyrastla som z toho bez ujmy...pride mi ze dcerka ma prilis premotivovanu mamicku...
@maciatkolulu dcéra má cca 130cm a buginu má klasickú
Ale prečo? Lebo ty si povedala? Lebo susedia sa budú čudovať? Stále som nedostala jediný rozumný argument, prečo v 6 rokoch už nesmie mať fantáziu a hrať sa s kočíkom a babikou. Inak, my sme vlastný kočík kúpili aj chlapcovi. A chodil s ním aj von. Skús byť menej upnutá a užívať si život. A nechaj aj to dieťa užiť si to. Vážna a dospelá bude v práci. Kočíkujte, seďte v piesku, tamcujte v meste... to je to, čo robí zážitky.
@galganka aj môj ma maclaren a co? Ja sa teším, že moje dieťa sa hrá a dúfam, že mu to vydrží. Mne je absolútne jedno, čo si myslia druhí, dokonca aj babiku ma
Ty ju výborne nasmerujes- urcis hračky s ktorými sa kedy bude hrať a s ktorými sa už nebude hrať, urcis aku školu si vyberie aby to tebe vyhovovalo, potom jej neskôr možno budeš kecat do vzťahov, usmernis ju v tom aku prácu bude robiť a dievča sa v 30 rokoch nešťastná zobudí, zisti že nežije svoj život, že ho neovláda a nebude vedieť ako z toho von. A ty ako správna usmerňujúca matka jej povieš že nemá právo sa cítiť smutne, že mala vždy len to najlepšie.
Prosím ta, začni tvoje dieťa rešpektovať a počúvať. Lebo to s ňou nedopadne dobre. Ona vie čo chce, čo cíti a prečo to tak chce a cíti, ona vníma svoje potreby s túžby tak jej prosím ta tuto schopnost neotupuj lebo je v živote dolezita. Kúp jej kočík a tes sa že máš šťastne dieta. Si na hanbu matka keď sa hanbis za potreby svojho dietata.
Vôbec to nie je trápne. Je to stále dieťa a chce sa hrať. Ja som kocikovala bábiky snáď ešte aj v 10tich
Lepšie ako keby sedela len pri mobile či tablete. Nechaj ju nech sa hra, veď o tom detstvo je