Naša škola ide vo štvrtok na výlet a dnes sme sa dozvedeli že jedna učiteľka si opäť (už to spravila v apríli na výlete) berie svoje dcéry, ktoré navštevujú školu v inej dedine 🤷♀️. Argumentuje tým, že „treba zaplniť autobus“ no netuším prečo práve takto to rieši! No ale hlavne ma (nás rodičov) zaujíma či ten výlet im aj zaplatí v plnej sume ako sme ho platili my, keďže je to dlhší výlet -spolu 280 km. Samozrejme sme sa jej pýtali viacerí či im to zaplatí -povedla že áno. No ale neviem ,lebo ona je taká že keď netreba tak € nepustí 🤷♀️
@mimusa18 a čo vás na tom tak strašne vytáča?😂 ženská čo sa očividne nudí, tak sa musí rýpať iným ľuďom do života🤣
Mne by to bolo úplne jedno nech si učiteľka vezme aj manžela aj psa 😀😀hlavne,ze má moje dieťa pekný výlet a dá na neho pozor či si ona vezme deti alebo nie ja budem platiť za výlet rovnako.
Všetko vám vadí ženy všetko
Mna mama tiež brala na školské výlety s jej triedou, riadne zaplatila čo bolo treba.
Veď je lepšie ak pôjde plny bus a náklady sa rozpočítaju medzi viac rodičov
@mimusa18 Piatačka ešte nie je ani veľká. A prečo by nemohli ísť, ak miesto je? Ak by niekoho nezobrali kvôli nim, že už miesto nie je, tak chápem rozčúlenie, ale takto? Prečo to niekomu vadí? 1 učiteľka môže zobrať 25 detí na výlet. Vy si za výlet platíte a načo sa staráte o iných. Podľa mňa zaplatí aj za svoje. Veď si to skontrolujte.
Nejako nerozumiem prečo ti to vadí? Čo konkrétne je na tom zlé? Mne by to bolo teda úplne jedno
Čo je na tom také strašné? Vždy sa to tak robilo chudere učiteľke závidite aj výlet.
A kde je akoze problem? Obsadili jej deti niekomu miesto? A ked povedala, ze za dcery zaplati, tak to naozaj ako problem nevidim.
Strasne strasne zavist neskutocna, mne staci chodit na rodicovske a clovek si spravi o niektorych rodicoch nazor za 5 minut, ako ucitelka sa totalne namaka cely den, zodpovednost , milion otazok atd. ako autorka ma ozaj smutny zivot, ked riesi taketo sprostosti
Okej čiže k veci za 1. nikde som nepísla že jej závidím,rýpem do nej že si berie svoje deti (do jej prichodu do školy si ale žiadna učiteľka dieťa/ti nebrala). Za 2. ma ale aj ostatných rodičov zaujíma či ten výlet im zaplatí v takej istej sume ako my
našim deťom. Asi ani vám by sa nepáčilo, keby dáte decku peniaze za výlet (podotýkam bol drahší!) a niekomu urobíte „sponzora” 😉
@mimusa18 tiez by mi to nevadilo. Nie je to na ukor niekoho ineho, volne v autobuse je... tak kde je problem? Venovat sa vasim detom bude rovnako ako keby tam tie jej deti neboli.. ja by som problem nemala. Neviem ci je to zavist, alebo pocit ze jej deti by nebodaj isli zadarmo? Kazdopadne sa na to pozrite aj z ineho uhla. Tie zeny ucitelky si na seba beru zodpovednost za kazde jedno dieta na vylete. Viete aka je to obrovska zodpovednost a tarcha? Zvlast ked su dnes tie deti ozaj ze "poslusne" 😁🤷♀️ a nie, nie som ucitelka. A ak by som bola- neviem ci by som isla na taketo nieco byt zodpovedna za 20 deti.
@mimusa18 Veľa rodičov na to má, aby robili napr aj sponzora, mnohí zarábajú lepšie. Len tá úzkoprsosť nepustí. Všetci pohŕdajú učiteľskými platmi, preto si nevážia ani učiteľov. Ale veľkosť človeka nie je v jeho výplate. Problém je v myslení tých niektorých rodičov, ktorí sa v tom rýpu a nie v tej učiteľke.
@mimusa18 a preco by ten pobyt nemala riadne zaplatit? Ci si myslis, ze budu spat na zemi a jest korienky? Ked sa k niekomu pridas na vylet, tak si ho platis snad. Jedine ze by si ujedala niekomu z taniera a spala niekomu schulena pod nohami.
Mimochodom tie prve komentare level uplna spodina.
Nehnevaj sa ale my odkial mame vediet ci a kto to zaplati. Ked ta to zaujima tak si sa mala opytat. Podla tvojich prispevkov som vyrozumela ze si sa opytala a ze bolo povedane ze to zaplati ucitelka. Ale ty tomu neveris a mas potrebu to tu s cudzimi ludmi rozoberat z nejakeho dovodu kt nechapem. Tak ide sa na vylet, v buse je miesto tak ucitelka zaplati vylet aj svojim detom. Ked ti to tak vadi tak si mala ponuknut ze zaplatis tie volne miesta a vezmes nejake deti zo socialne slabsich rodin alebo ja uz neviem. Nechapem co ti vadi, chcela si ist ty?
My mame v prac poriadku, ze svoje deti na sk vylet brat nesmieme.
Moja mama je ucitelka a bravala nas ako deti. Mam pekne spomienky. Tiez by som rada svojho syna zobrala, no neda sa. Ja organizujem vylet pre ziakov vzdy zdarma (ucim deti zo soc slabsieho prostredia). Takze o € tu nejde. Ja detom zo svojho este kupim daco na cestu abo zaplatim malinovky…
Nie je to v poriadku, je to maximálne neprofesionálne.