Ahojte prosím Vás nejaké nové informácie co si to najdôležitejšie zbaliť do pôrodnice ? Nie zbytočné veci ďakujem moc ❤️
vložky, popôrodné gaťky, zisti si, či vo vašej nemocnici dávajú podložky pod zadok na postel alebo si máš doniesť, vložky do podprdy, kojacie podprdy, nočné košele, papuče do izby, papuče do sprchy, príbor, toaleťák a veľa veľa, hrnček, župan, vreckovky na nos, mobil, nabíjačku, niekto si bral aj odsávačku na mliečko, pre dieťatko plienky a veci keď pôjdeš domov
V každej pôrodnici dostanete zoznam
Po mojej skusenosti odporucam najma velmi vela tych poporodnych vloziek, toaletaku, jednorazovych nohavieciek a nocnych kosiel vela.. vsetko sa uspini🙃
@kvadrinkaaa Nespomínam si, aby manželka riešila nejaký sobášny list. A ako píšu predo mnou, dostanete zoznam.
@sedrik89 práveže ani ja si nepamätám pri prvom pôrode, tak neviem ☺️
@kvadrinkaaa ja som mala kópiu sobášneho listu so sebou pri prvom aj teraz pri druhom pôrode a obidva razy ju aj pýtali, keď vypisovali údaje pre matriku. Pri tomto druhom pôrode nám s manželom rovno dali podpísať papiere hneď po pôrode a rodný list nám potom prišiel asi za 3 dni poštou.
@lusinkaj85
nočná košeľa aspoň 5x
Uterák, osuška
Župan
Ponožky
Popôrodné nohavičky
Popôrodné vložky aspoň 3 balenia
Podložka pod seba
Kozmetika ktorú používate+krém na hemoroidy
Príbor, pohár
Šľapky
Občiansky, karta poistenca, tehotenská knižka