Detská neurológia - MUDr. Iveta Fölösová

simikak
13. sep 2021

Ahojte potrebujem vediet aké máte s ňou skúsenosti. Vezme nás aj keď nie sme z ich okresu?? Potrebujeme vyšetrenie a aj eeg spraviť. Syn veľmi ťažko spolupracuje s lekármi. Ale vyšetrenie potrebujeme. A hlavne hľadáme dobrého, chapaveho a trpezliveho lekara. Ak máte nieto skúsenosť tak poprosím akekolvek info.

triomama
13. sep 2021

@simikak my mame s nou velmi zlu skusenost..radsej GA alebo NR ale konkretne uz neporadím,nas lekar je uz na dochodku.

simikak
autor
13. sep 2021

@triomama mne ju poradili že vraj je dobrá

nicole003
13. sep 2021

@simikak ani omylom, nema trpezlivost s detmi a odflaknute vysetrenia. S dcerou som presla do DS. Sa to neda ani porovnat, tam je to na urovni co sa tyka komunikacie, starostlivost a celkove vysetrenie. Dceru mi tam dali do poriadku.

simikak
autor
13. sep 2021

@nicole003 prosím vás kontakt by sa nenašiel u vás do tej DS?? Vďaka

nicole003
13. sep 2021

@simikak mate spravu, v pripade otazok kludne napiste

simikak
autor
13. sep 2021

@nicole003 ďakujem pekne snáď nás vezmú keď nie sme z ich okresu

margotka33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nicole003
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nicole003
19. sep 2021

@simikak niet zaco, sa Vam podarilo dovolat?

hrasocek12
26. sep 2021

@nicole003 dobry den aj nam odporucali tu neurologicku ktoru spomina pani vyssie, vedeli by ste nam poradit neurologa v tej DS kde chodite? Dakujem velmi pekne

michala11111
29. jan 2022

@simikak určite ju neodporúčam nemala trpezlivosť na malého tak nás po 3 minútach poslala do čakárne kde si sama vypísala správu, napísala že má znaky pas ani mi to nepovedala len povedala a že doma si prečítam a doma som ostala úplne sokovana

katarina121
8. feb 2022

Boli sme u pani doktorky (syn 3mesiace) ja odporúčam veľmi milá, vyšetrila, vysvetlila, upokojila...otázok som mala kopu a na každú jednu odpovedala! Boli sme na termín a presne sme aj išli dnu žiadne čakanie.

novemberkid11
12. apr 2022

@simikak nechápem tieto odpovede tu. Vytvorila som si účet len aby som mohla na toto odpovedať. Dnes som u pani doktorky bola po prvý raz a neviem si ju vynachváliť. Perfektný systém, veľmi milá doktorka aj sestrička, vie o čom hovorí... Ja som bola predtým na neurológii v Nitre a v Nových Zámkoch a nikdy viac! Najmä tá nitrianska je strašná a trepe piate cez deviate. Jediné, čo vie, je ísť na nervy a priviesť niekoho do plaču. Pani doktorka Fölösová je jej presný opak. 11/10 odporúčam!

triomama
12. apr 2022

@novemberkid11 no asi si 1 zo 100 spokojná...neviem či by si tak hovorila aj v mojom prípade,ale je fajn ak pomohla.

novemberkid11
19. apr 2022

@triomama ona mi bola odporúčaná, lebo mnohí ľudia mali s ňou dobré skúsenosti. Tak asi častejšie ako 1 zo 100

nicole003
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nicole003
19. apr 2022

@novemberkid11 ja zas nechapem preco sa Vam nepacilo v NR a NZ..... To je to iste. Dcera v SA aj po roku mala epilepticke zachvaty.pre mozog to nie je zdrave. po odporucani od znamej sme presli do DS. Pre nas najlepsie rozhodnutie.

dorki
24. máj 2022

@nicole003 možes mi napísať prosím, meno a kontakty na neurológa v DS? Ďakujem

andrea77
13. jan 2023

@nicole003 dobrý den, môžem aj ja poprosiť kontakt do Dunajskej na neurologiu? dakujem

andrea77
13. jan 2023

@novemberkid11 môžem sa spýtať, či ste neboli náhodou v Nitre u Mudr. Nemčovičovej? Nám ju odporučili, ale má katastrofálne referencie.ďakujem

kinga0524
8. sep 2023

@simikak dobrý den. Mohla by som poprosiť kontakt na tu neurologickú v ds? Dakujem

andrea77
8. sep 2023

@andrea77 dobrý deň, my sme boli minulý rok s dcérkou, ako odborníčku nám ju odporučil ortopéd, vyšetrenia urobila čo bolo treba a ten prístup sme nejako prežili. Ale nebol teda veľmi srdečný, takže referencie asi budú pravdivé.