Ahojte. Je tu nejaká maminka, ktorá cez CIPC vymohla dlžné výživné zo zahraničia? Ak áno, ako dlho trvalo, kým vám poslali výživné z CIPC? Lebo môj ex mi vynadal už pred tromi týždňami, keď videl vyplatnu pásku, takže peniaze mu strhli už ku koncu októbra. No ja som bez výživného dodnes a to už je koniec novembra a CIPC nič neposlalo. Viem, že to trvá dlhšie, ale neverím, že nedokážu platbu spracovať a odoslať za mesiac! Ide o platbu z Čiech a už pred 8 dňami mi z centra odpisali, že platbu dostali na ich slovenský účet. Nenapisali, že 20.11., konkrétne termín neuviedli, ale v tento deň mi proste napísali, že platbu prijali. Koľko ešte musím čakať? Kým som sa vôbec dopracovala k vymozeniu súdne, trvalo to 14 mesiacov a aj to som sa musela stále ja sama informovať, ako prebieha vymáhanie. Žiadna iniciatíva zo strany centra, aby ma informovali.
Ahoj ,zaujíma ma tvoja staršia téma.Trvalo dlho pokým ti vyplatili tie peniaze a ako to pokračovalo?Aktuálne riešim to isté.Pred mesiacom mi ex písal,že muž stiahli výživné aj to nie v takej výške ako je určené súdom ale len slabú 1/3 ,on žije v Nemecku .V podstate mu už mali stiahnuť ďalší mesiac ale z CIPC má vôbec nikto o ničom neinformuje,i keď som písala už 2 e-maily,aby ma informovali kedy môžem očakávať tieto peniaze na svojom účte.Dakujem