Máte skúsenosť? Koľko vyšetrenie trvá? Ako to prebieha?
@redudas príde vám pozvánka s termínom, my sme mali tak, že jeden deň som šla ja s dcérou, iný deň ex so synom a ešte raz sme šli všetci spolu. Ten prvý deň sme tam boli asi 6-7hodín. Je to však individuálne. Môžeš po obdržaní pozvánky priamo zavolať znalcovi resp. jeho asistentom a oni všetko v pohode vysvetlia
@redudas robili sme rôzne testy. IQ, osobnostné. Asi 4hodiny som len vypisovala písomné testy, Zvyšok rozhovory... Bolo to únavné. Rozprávali sme aj o príčinách rozvodu at´d. Neboj sa poukázať na to, že muž bol agresívny, vyhrážal sa....Ako to vnímal syn a podobne. Všetko bude uvedené v správe pre sudcu.
@redudas vieš ty si mu síce styk nezakazovala, ale zober si že by bola situácia naopak.....on zobral syna a odsťahoval sa 150km.....to ako si si predstavovala že by fingoval styk? v sobotu ráno 3hodiny cesta a dáš mu ho na poobedie a potom naspäť? prepáč ale mne to pripadá ak sa niekrto odsťahuje 150km , tak že robí všetko preto aby sa prerušili všetky styky a to aj so synom....ak by si bola úprimná tak to aspom priznáš....
@mogaa ja som sa odsťahovala 500km ale pred tým sme ja aj deti boli každý druhý víkend pod stresom, krikom, plačom a pravidelným privolaním polície zo strany môjho ex....exa zaujímali deti každý druhý vikend, ale v priebehu toho času, keď ich nemal mať ani raz chlapcom nezavolal, nenapísal ako sa majú a či sú zdravý...a teraz keď som s chlapcami 500km preč? Napíše každý druhý víkend "môžem prísť podeti"? A ja odpíšem "sme tam a tam" a to je všetko ☹
@redudas nepride k vam nahodou kolizny opatrovnik? Pride, pozrie, zhodnoti situaciu, porozprava sa s oboma rodicmi, dietatom a vytvori spravu, ktoru bude brat do uvahy sud.