Môžu mi odobrať deti?

bumbac666
7. jan 2024

Dobrý deň potrebujem prosím Vás potrebujem poradiť. Mám dve deti bývam teraz v inom meste ale mám pridelený mestský byt v úplne inom meste, chcem sa vrátiť do svojho starého bydliska ale úrad práce má straší že ak sa vrátim do starého bydliska budú apelovať na súd odobratie deti, nakoľko nesúhlasia, aby som bola v styku a bývalým expartnerom, s ktorým žila a no bil on na a ja zase jeho lebo som sa nedala bit, vlastne sa bili a hádali pred deťmi dosť často. Nevie mi niekto poradiť i či mi môžu deti odobrať aj keď som nikdy v živote nemala súdny dohľad ani zatiaľ nemám? Ďakujem za dobrý názor

wanduska327
7. jan 2024

@bumbac666 A chces byť v kontakte s tým ex partnerom?

kiki68
8. jan 2024

Ak ide o upozornenie z uradu, to uz by som brala vazne a asi s nimi dala stretko, ze ako situaciu riesit. Zaklad je spolupracovat s nimi

kacena4
8. jan 2024

ano mozu ak budes v kontakte s byvalim a zasa zacnete a kedze ta na to upozornili hned ich mozu vziat ked som pracovala v decaku mali sme niekolko takychto deti co odobrali z hodiny na hodinu

1fifinka1
8. jan 2024

Dúfam, že to aj urobia ak sa vrátiš k bývalému.

alickapusinka
8. jan 2024

Načo chceš ísť do pôvodného bydliska aby si stretávala bývalého. Počuj ak úrad TI povedal že TI vezme deti tak aj by som to brala vážne. Kto vie čo tam bolo aká podmienka .Z ničoho nič by TI to povedane nebolo. Neskúšaj nič tam kde si tam z deťmi ži a nevymýšľaj. Ak by TI ich vzali tak pochybujem že nazad ich dostaneš tak skoro.

bumbac666
autor
8. jan 2024

@kiki68 áno však s nimi spolupracujem asi mi nič iné neostáva..

bumbac666
autor
8. jan 2024

@wanduska327 nie nechcem veď toto

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz