Svokrine šaty na svadbu

20. máj 2023

Ahojte, ideme mať s priateľkom malíčku svadbu, úplne takú komornú 30 najbližších ľudí, obed a posedenie v reštike. Keďže sme sa dohodli ze to nebudú nejaké ceremónie okolo tak podľa toho som aj zvolila šaty- biele jemné obtiahnuté, dĺžka midi, proste žiadna róba za 1000€ so spodnicami, závojom, kruhom…včera prišla na návštevu svokra že ona už ma šaty tiež, ma 53 rokov…šaty dlhé cele trblietavé zlaté po zem ešte so spodnickou, no úplne ako keby nejaká princezná Sisi ušla z kráľovského bálu…nevedela som čo povedať trošku ma to aj zamrzelo keďže ide iba o malíčku oslavu, každý z mojej rodiny podľa toho volil aj oblečenie a ona tam zjavne ide najviac vyniknúť…

deti95060810
20. máj 2023

otázka? ...
svokra už šaty má - asi ich už aj kúpila, takže ja už by som s tým nerobila nič...

cyberk
20. máj 2023

neboj.. ked dojde na svadbu tak sa bude citit trapne este ake saty si zvolila... a vy po rokoch sa budete na fotkach este smiat :D

petamich
20. máj 2023

nech si oblecie co chce, vobec by som sa nad tym nepozastavovala, na velkych svadbach tiez neovplyvnis, co ma kto na sebe a ked si tvoja svokra mozno raz za x chce obliect cosi slavnostne, ja by som to tej svojej dopriala

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2023

Ved ona je dospela, vie aka svadba sa chysta, tak nechaj na nu, ako sa oblecie.

luliu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. máj 2023

Možno už riešim blbosti, len ma to trošku zamrzelo že to ma byť aj deň o nás, mala by vyniknúť nevesta v bielych šatách a nie svokra v zlatej róbe ako z hradu :/

autor
20. máj 2023

@luliu ja som nevesta 😃myslela som ze je to pochopiteľné z textu

deti95060810
20. máj 2023

ja som pochopila že si nevesta, len príde mi zvláštne že chceš riešiť svokru...

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2023

Ved sa neboj, mlada pekne baba snad zatieni 50-tnicku v zlatej robe😉

gejb
20. máj 2023

Ja by som tie šaty chcela vidieť, možno by sme zmenili názor ...ale súhlasím ako píšu vyššie, svokru nerieš, žení syna, možno vie ze je to jej posledná možnosť byť svadobnom mamou. Ty si sa rozhodla pre decentne saty lebo to tak cítiš, ale ak nemáte stanovený dresscode výber je na nej.

nelca0510
20. máj 2023

Vieš,možno je jej ľúto,že máte takú malú svadbu a má aj ona svoje vysnene šaty,v ktorých sa videla na synovej svadbe. Popravde,keď už riešiš teraz jej šaty,ktoré nemajú ani nevhodnú farbu,len sú pompeznejsie,radšej sa do tej rodiny neprivydaj,lebo tu budeš len o svojej "zlej" svokre stále vypisovať.

luliu
20. máj 2023

Zmazala som 😂, to som nepochopila. Netráp sa, väčšinou ten čo chce byť za najväčšiu hviezdu, to prestreli. A možno si chce ten deň užiť akoby to bola veľká svadba, o ktorej možno pre vás snívala. Nerieš....

thoughtfulweirdo
20. máj 2023

Neboj sa, všetci budú veľmi dobre vedieť, kto je nevesta bez ohľadu na odev ostatných žien 🙂 aj pozornosť bude venovaná vám, novomanželom.

janulka1802
20. máj 2023

Kašli na to. Vačšina si o nej pomyslí svoje. Bude za trápnu. A zatieniť Ťa, to sa jej určite nepodarí. To by musela vyzerať ako Sklenaříková.

autor
20. máj 2023

@nelca0510 asi máte pravdu, chcela veľkú svadbu čiže aj by sedelo že by jej to mohlo byt ľúto, to mi nenapadlo….ale s tou rodinou ste trošku prehnali, mám svokru rada máme dobrý vzťah, len ma to trošku zamrzelo a nemám to komu povedať

77daniela77
20. máj 2023

Tym sa nezaoberaj,uzivaj si ten den,urcite budes vyzerat najlepsie🍀

mpg
20. máj 2023

To by jej mohol povedať syn, o akú svadbu pôjde, nech si tomu prispôsobí šaty. A možno sa tam nájdu aj ďalšie, ktoré sa chcú takto ukázať. Niektoré 50-tničky, hlavne štíhle a vysoké môžu vyzerať celkom dobre. S tým sa nedá nič robiť. Ja by som sa tým netrápila, aké si dá šaty.

beata_k
20. máj 2023

Vyniknut, vynikne. No v dobrom to nebude. 🤷🏼‍♀️

autor
20. máj 2023

@gejb niečo takéto, neviem nájsť presnú fotku keďže to ma predpokladám z požičovne alebo butiku

janulka1802
20. máj 2023

Predstavovala som si niečo také a nehodia sa ozaj na takú svadbu, akú si opísala.

panonia
20. máj 2023

A prečo si sa rozhodla pre také šaty, keď ti je teraz luto ze svokra ma robu. Veď aj na malej svadbe môžeš vyzerať ako princezná. Naozaj Ti to nebude luto? Svokra sa podla mna teší, nekaz jej radosť a urob si aj ty. Keby si bola stotožnena so svojim výberom šiat nič by ta nemrzelo.

77daniela77
20. máj 2023

.....no fakt ako Sissi....hmmmm.....tak uz len ak by si si aj ty dala velku bielu robu🤔

olimuc
20. máj 2023

Poznas rozpravku o Snehulienke? Tak sa zasmej a ber to z rezervou aj v 50tke moze chciet byt princeznou …mozno ich na poslednu chvilu zmeni …kym je vsetko ostatne v pohode tak jej tu radost neber

kacena4
20. máj 2023

v com je proble. svadba ako svadba ci tam bude 30 akebo 100 ludi, svokra si vybrala elegantnu robu na patricnu oslavu. ak ste nepovedali ze je to zahradna oslava ci aky tym podka toho si vybrala. to ze ty si chcela jednoduche saty je tvoj problém. ona zeni syna tak ako sa citi sa obliekla. neries

simsalabim
20. máj 2023

Autorka, sucitim s tebou, ja sama mam 53 as teda by ma nenapadlo prist niekomu na svadbu v takych satach, ako si tu dala foto. Skor by som povedala, ze v takych moze byt nevesta, ktora netrva na bielej. Mozno syn by ju taktne mohol upozornit, ze bude overdressed... ty si jej ukazala, ake budes mat saty a co budu mat ini?

Inak off topic, par dni po mojej svadbe som zapocula rozhovor svokry s jej kolegynou (bola som nieco vybavovat na jej pracovisku). Ze - ake mala nevesta saty ? Svokra: "A co ja viem? Biele. Ved na tom vobec nezalezi. "😂

anjelicek26
20. máj 2023

Predpokladam,ze Si proste na synovu svadbu chce dat tie najkrajsie saty,Ake nasla.. je to udalost Raz za zivot.. to,ze Si sa Ty rozhodla nemat klasicke svadobne saty snad nie je jej chyba...

kitycat
20. máj 2023

Su pompezne a ty budes mat na co na svadbe spominat 😁

modrykonik33
20. máj 2023

Keby si chcela vyniknúť tak si dáš aj ty viac záležať na výbere šiat a bolo by ti ukradnuté kto si aké dá 😊

janinah
20. máj 2023

Ako chceš vyniknut na svadbe o 30 ľudoch a v skromných šatách? bud nemaj potrebu vynikať alebo sa vystroj tak,aby si ozaj vynikla....ale nerieš šaty iných hostí.

daridari11
20. máj 2023

Tie šaty sa pre svokru fakt nehodia, ale myslím, že je to iba jej vec v čom pôjde. Predstav si, že by na fórach riešila Teba a Tvoje šaty.