Zdravím.. prosím vás nemáte niekto náhodou krátky a dojemný príhovor pre mamu. Mohla by som ho napísať sama ale akosi nenachádzam tie správne slová. Hľadala som na internete ale všetky sú také neutrálne. Ak je tu niekto kto už taký príhovor písal prosím pomôžte mi.
@dzuls25 Co tak napisat zopar peknych versov, ktore by sedeli priamo na nu?
Nieco v zmysle...
Dnes mas sviatok, mila mami
60 rokov si tu uz s nami.
Za vsetko, co dnes uz vieme,
prave tebe dakujeme.
S laskou si nas ucila prve kroky,
stala pri nas cele tie roky.
Nie vzdy sme ta posluchali,
hluposti sme vyvadzali,
no nikdy si to s nami nevzdala,
aj ked obcas to bola vyzva nemala!
A tak, pozdvihnime teraz case
pripitok je uz na case....
Ono tazko sa nieco personalizuje, ked tvoju maminu nepozname. To som napisala velmi vseobecne versiky.
Ja som prihovor vymyslala pre ocina k 70.rokom a bol o nom... Spominala som casy, ked bol mlady, ked sa ozenil s maminou, ked sa dom staval, potom uz ked mal nas/deti... neskor vnucata... Sedela som nad tym dlho, doplnala, menila, ale stalo to za to. Myslim. Plus som mu spravila cca 6min. video, zostrih fotiek, videi...
Ja som vymyslela príhovor aj pre ocina. Bolo tam privitanie pekný citát že je najlepší ocino na svete ako ho máme radi a že mu ďakujeme za všetko a ľutujeme všetko zlé. Nakoniec som povedala s revom že : Ocino ak bude zo mňa aspoň z polovice taký človek aký si ty, vtedy budem považovať svoj život za úspech. Takže sa rozplakal aj ocino aj ostatní hostia. No pri mamine akosi neviem prísť na takúto aspoň jednu vetu ktorá by ju dojala. Keď som písala príhovor ocinovi bola som tehotná a teda rozcítená takže to bolo pre mňa ľahšie.
Aj by som napísala, ale nepoznám tvoju mamu.