Oslava pre priateľove krstné deti

xmichaellaa
20. okt 2024

Ako by ste sa zachovali keď som pozvaná s priateľom na oslavu jeho krstniatok(dvojičiek chlapec a dievča 1 rok) je krstný otec. A on im ide kúpiť záhradný domček a chcem sa spýtať či aj ja im mám niečo kúpiť lebo aj on mi povedal že to bude ako keby aj za mňa že to dá ale mne to príde aj blbé že im nič nemám kúpiť ako by ste to riešili vy?

tamitamitami
20. okt 2024

Ja by som kúpila každému ešte malú hračku+knižku .

ukgirls
20. okt 2024

prispej priatelovi ciastkou na darcek alebo kup neake drobnoti detom

rejka7
20. okt 2024

@xmichaellaa keď povedal, že je to v poriadku, tak je to v poriadku, zbytočné rozoberanie jasnej veci.

pribinak
20. okt 2024

Tak určite nejakú drobnosť kúp, 2 malé knižky alebo 2 lega pre najmenších nie sú až taka finančne náročná položka

Nepatrí sa prísť s prázdnymi rukami

lonely66
20. okt 2024

@xmichaellaa nechala by som to tak. ak on takto navrhol, napokon, sú to jeho krsniatka, nie tvoje. a ak to dáte pekne spolu, za oboch, tak je to od neho pekné gesto a nič nepotrebujete rozoberať a riešiť.

midka
20. okt 2024

ako dlho ste spolu? ste viac ako rok? teda boli ste spolu uz ked sa narodili?....

xmichaellaa
autor
20. okt 2024

@pribinak len práve že oni majú aj tie Lega .aku skoro všetko na to aké sú malé :( a je to väčšia oslava v hoteli ako nejaká svadba tak mi to je blbé rozmýšľala som nad kúpou šmýkačky s hojdackou ale neviem

xmichaellaa
autor
20. okt 2024

@midka áno sme dlhšie ako rok ale ja som nebola vtedy pri krste lebo ich rodičia chceli mať krstnych z oboch strán

petronelag
20. okt 2024

@xmichaellaa To by bolo už veľa, stačili by už len nejaké hračky, keď sú to ročné deti.

sunshine_007
20. okt 2024

@xmichaellaa darcek je za vas oboch darcek pre deti by som vobec neriesila, skor prines nejaky tebou upeceny dessert, bude sa hodit a blisnes sa trocha 😉, tiez by som “prazdnymi rukami” nesla.

xmichaellaa
autor
20. okt 2024

@petronelag ale aké hračky

januska12323
20. okt 2024

Darček je od vás oboch, netreba už nič ďalšie.

petronelag
20. okt 2024

Podľa toho ako sa vyvíjajú, ale nejaké plyšové zvieratko psík, medvedík alebo pre dievča takú bábiku, čo rozpráva alebo spieva.

janka1011
20. okt 2024

@xmichaellaa idete spolu, darček dávate spolu. Súhlasím s priateľom, je zbytočné aby si kupovala ešte niečo zvlášť.

janababana
20. okt 2024

@xmichaellaa je fajn sa dohodnut, ako budete vseobecne riesit rodinne oslavy. U nas funguje to, ze ja obdaruvam svoju stranu a on svoju, ale samozrejme darcek je za nas vsetkych. Len on si pozna lepsie svojich a ja svojich. V nasich rodinach nejak nepodporujeme “darceky silou mocou”, ja by som preto nekupovala ani drobnost, dieta sa s tym chvilku pohra a zrazu je z toho “cosi” v kute alebo na dne vreca s hrackami. Obzvlast ak deti dostanu zahradny domcek, ved to je brutal darcek ☺️☺️

nikdenikto
20. okt 2024

Je to väčší darček takže určite za oboch…buď by som prispela priateľovi a ak nechce, nechaj tak 😊 veď je to od neho pekne, že to poriešil za oboch

xmichaellaa
autor
20. okt 2024

Alebo rozmýšľam im kúpiť ešte takú tú sadu čo je stan s tou rúrou a ďalší stan + mám pre nich tie sloniky

janetinka27
20. okt 2024

@xmichaellaa ahoj, idete ako par, dajte spolocny darcek.ten domcek sam je velky dar a ty planujes za seba zase velke dary - hojdacka abo rurovy stan, to je podla mna privela. Ja som vzdy aspon za drobnost, ale tu by som nekupovala nic, dostanu milion darcekov od kazdeho.ty nebudes mat prazdne ruky, domcek je od vas oboch a uz to mi pride ako velky dar.tie deti budu mat uz ako rocni krpci darcekov po plafon. Ak je krstny a su katolici, nech da radsej za nich sluzit omsu.

lonely66
20. okt 2024

@xmichaellaa deti majú rok a oslava je v hoteli? žartuješ, že? 🙂

lucia13022023
20. okt 2024

Ja by som nekupovala nič. Ved darček je spoločný. My tiež s mužom kupujeme sestrinym deťom darčeky spolu, a dostanú jeden od nás, nie ze jeden odo mňa a jeden od neho.

petulda333
20. okt 2024

@lonely66 preco zart? My sme to sice tak nerobili,ale vela nasich znamych a ludi v okoli robia take velke oslavy 😁

gab1sol
20. okt 2024

@xmichaellaa ja by som prispela priateľovi na domček a išla tam s tým, že to je spoločný dar od vás, však tam idete spolu, nie každý samostatne, či? Prípadne, ako už bolo vyššie spomenuté, už len nejakú drobnosť možno.

kitycat
20. okt 2024

Idete ako par a davate spolocny dar. Ziadne dalsie hovadiny uz ozaj netreba, ak velmi chces, urob darcekovy kos z chrumiek, kapsiciek, tyciniek pre deti a nejakych horovych jedal pre deti

Ak je oslava v hoteli (what), tak isto dostanu toho vela

mariska1989
20. okt 2024

Na čo kupovať ďalšiu hovadiny keď nevieš či to bude ok . Kúp balík veľký plienok s tým rodičov potešiš viac ako s nejakou hračkou

xmichaellaa
autor
20. okt 2024

@lonely66 nie žiaden žart aj ja som si to zo začiatku myslela ale myslia to vážne aj keď mne to osobne príde ako blbosť robiť tak veľkú oslavu pre ročné deti

tamitamitami
20. okt 2024

@xmichaellaa Pozri značku Fisher price, majú zaujímavé hračky aj pre menšie deti. Moju okolo roka a pol začal zaujímať tento "tablet".

lonely66
20. okt 2024

@petulda333 preto žart, lebo ročné dieťa/deti nemajú ani šajn o tom, že majú nejaký sviatok. a ani si to nebudú pamätať. takže ak takéto niečo, tak to nie je oslava pre tie deti, ale pre dospelých... ich rodičov a kamošov... a to je to, čo ja osobne rozoznávam.

lonely66
20. okt 2024

@xmichaellaa tak ak máš čo i len štipku rozumu... v prvom rade sa nenásilne a nenápadne pozhováraj s priateľom... niečo v zmysle, čo si on myslí o takejto oslave pre ročné dieťa/deti? ale tak, aby nemal pocit, že útočíš.. a ak on toto bude považovať za normálne a ty, naopak náhodou nie, tak zváž, či chceš s ním byť aj v budúcnosti. mňa by taká rodina priviedla asi na psychiatriu... ktorá by ročným deťom chystala takú oslavu, žeby sme boli v hoteli.... akože odtiaľ-potiaľ...

petulda333
20. okt 2024

@lonely66 no ved to tak je,ale to aj pre 2,3r . Ja v tych velkych oslavach zmysel nevidim,ale su ludia co to robia a maju to tak radi

petulda333
20. okt 2024

@lonely66 neprehanas? Mne to pride normalne,leno su ludia co to tak robia a ja to akceptujem,sama by som ale taku oslavu nerobila. Neviem co ta na tom privadza do sialenstva. Ved nech si oslavuju aj na zamku. Ty to tak robit nemusis