Prosím kto zabezpečuje tortu?krstní rodičia či rodičia? Ďakujem
Asi podla dohody,u nas krstna mama,cize ja som doniesla tortu.
Podla dohody.... Ked mali krst moje krstne deti, niesla som im ja aj tortu . Ked sme krstili nase deti, tak sme zabezpecili tortu my, ich krstna je zdaleka, cestovala vtedy vlakom, tak aby netahala este aj tortu
Keď mal môj syn prijímanie, ja som piekla tortu aj chystala všetko občerstvenie. Krstná sa ani neopýtala a ani som to od nej nečakala.
Podľa dohody, u nás to bola krstná mama
podla dohody u nas sestra dcere ako krstna a ked mali jej deti tak ja som neniesla ale ona je vychyrena tortarka taak nechcela
Všetko je na dohode.
Ja som tiež ako krstná cestovala spojmi neviem si to ani predstaviť že idem s tortou na kolenách. Ak by si napr rodičia objednali tak ju zaplatím a o to menej dám do obálky. Nie sú na to pravidla ale bola by som nanajvýš praktická a nestresovala ani hosti ani seba.
My sme mali v rodine 4 krsty a vzdy bez torty 🙂 kupilo sa par zakuskov ;)
Záleží, ako sa vy dohodnete.
Synovi som upiekla ja na prijímanie. Nikto nič neriešil... Každý doniesol čo chcel.
U nás krstná mama
Podla dohody...klasicky krstna mama, ale ked je dlha cesta, tak kludne rodicia a krstna to preplati...pre nase deti som ja objednavala tortu, lebo krstni mali dlhu cestu a dost starosti so svojimi detmi v aute 😁🤷♀️
Ved podľa toho ako sa dohodnete v rodine. Môžete mať dve alebo ani jednu alebo jednu alebo kolace alebo bezlepkovu. Ved Ježiš sa nebude na vás hnevať za to ako to oslavite.