Darček pre manžela k 30tke

stevvvka
9. jan 2017

ahojte...manžel bude mať o dva týždne 30-tku.. na otázku, čo chce, odpovedá - potrebujem pílu, potrebujeme lamelovaciu frézu..fakt neviem o ničom, čo by CHCEL, len čo potrebuje...
tak kúpime niečo drahšie, čo potrebuje, ale chcem nejaký darček k tomu, nejaké tipy? najlepšie bude, keď napíšete skúsenosti, čo ste kúpili ako prekvapko a čo ozaj potešilo toho vášho...ďakujem

alenka7777
9. jan 2017

Riesim to iste,tiez by ma zaujimali nejake tipy

lululilien
9. jan 2017

Ak si želá pílu, tak ho rovno aj prihlás do súťaže kde pília drevo 😄

fokuska
9. jan 2017

@stevvvka uz som pisala do inej diskusie tipy - zalezi ale na tom ako ma zamestnanie, povahu, hobby, ty uz vies ci nieco z toho by ho potesilo:

- kvalitne kozene rukavice, opasok, penazenka, diar v kozi, vizitkar
- luxusne plniace pero
- darcekove balenie ploskacka a stamperliky, kvalitny svajciarsky nozik
- holiaci strojcek, klasicka sada na holenie napr. http://www.holenie.com/premuzov/eshop/49-1-Sety...
- zazitok - jazda veteranom, jazda na Tesle, jazda na rychlostnom okruhu, skola smyku
- ak rad vari tak poriadne sefkucharsky noz, denko, exkluzivne suroviny ako hluzovkovy olej, tekvicovy a pod
- ak rad majstruje tak naradie ake este nema a sam si nekupi - toto aj spominas sama 🙂
- doplnky ku pc ako nejaka super mys, repraky, headset do auta, sluchatka na hudbu
- poukazka na sluzby: wellness, masaz, specialne panske holicstvo kde upravia aj vlasy aj bradu alebo oholia, urobia masaz hlavy a pod.
- kvalitny alkohol, vino, alebo stojan na vino, karafa na vino, whiskey, sada poharov...

karamelka007
9. jan 2017

let balonom alebo zorbing 🙂

sibalka21
9. jan 2017

Za mna urcite nejaky zazitok- let balonom, nejaku jazdu, let vrtulnikom, skok na lane alebo nieco podobne... Zalezi, co ma rad a co rad robi 🙂

bonynr
9. jan 2017

tiež si myslim, že okruhle narodeniny by mali byť oslavene niečim špecialnym a prave taketo zažitkove darčeky ako kočky vyššie uviedli su idealne 🙂

stevvvka
autor
9. jan 2017

suhlasim, ze zazitok je super, len neviem o nicom v okoli..skusim este pohladat 🙂

bonynr
9. jan 2017

@stevvvka a z kade si prosim ťa? nájdeme ;)

alchemilkazltozelena
9. jan 2017

@stevvvka ja som mojmu kupila pobyt 4 dnovy a bolo nam super 🙂

natassa
9. jan 2017

Môjmu drahemu som objednala paintball pre neho a 10 kamarátov. Všetci boli nadšení 😉

stevvvka
autor
9. jan 2017

@bonynr z okolia banoviec nad bebravou

ivec16
9. jan 2017

Ja som mojmu na 30 hodinky kupila a dala vygravirovat venovanie

katka253111
9. jan 2017

Baby...moj bude mat tento rok 40...casu este mam vyse polroka...ale opytam sa - kde hladate tie zazitkove darceky? A mate nieco osvedcene?

sibalka21
9. jan 2017

@katka253111 skus na zlavomat.sk alebo zlavadna.sk

maykaaa1122
9. jan 2017

ja som muzovi na 30ku kupila hodinky..

zuzuliatko18
9. jan 2017

Ja som muzickovi na 30tku kupila sadu flaska a pohariky bohemia crystal. Chcela som daco pekne a pamatne. Mala som to vymyslene rok a pol vopred😊 ma v tom hruskovicu od mojho ocinka a kazdemu sa chvali😆

stevvvka
autor
9. jan 2017

hodinky uz dostal minuly rok od svokrovcov...prekazili mi plan :D

bibi212
9. jan 2017

Ja som MM dala na 40ku zlatú retiazku s krížikom takým veľmi jednoduchým, moderným. Nech má niečo hodnotné na pamiatku. Teraz keď to v lete nosil do trička, tak som mu povedala, že aký je v tom sexy, a to bolo asi lepšie ako ten darček samotný 🙂))

stevvvka
autor
9. jan 2017

@bibi212 aj ja som rozmyslala nad nejakym priveskom, klucenkou alebo tak...mame trojmesacneho synceka, tak som rozmyslala aj nad dakym medailonom a tam dat jeho fotku..ale moj si nepotrpi na take veci. nosi obrucku, hodinky, ale toto by sa mu asi zdalo ako vyhodene peniaze..neviem.

fantinka
9. jan 2017

Ja som na 30 kupila kvalitne hodinky, ale na narodky si zvykneme uz kupovat pobyty. Napr. naposledy dostal vylet do Prahy 🙂

ajka_paradajka
9. jan 2017

A aky sport ma rad? Mozno by boli dobrym darcekom aj listky na nejaky zapas, Formulu 1, na koncert kapely a podobne 🙂 tie zazitky ako tu spominali baby je tiez dobry napad. Aky alkohol pije? Mozno nejaku limitovanu ediciu whiskey atd.

stevvvka
autor
9. jan 2017

@ajka_paradajka sport nic moc, hraval futbal ale teraz to ani nepocuva.
alkohol pije hocijaky, v tomto uz ho pomaly miernim, aby sa z neho nestal alkoholik :D boli sviatky, navstevy, oslavy, pilo sa hodne poslednu dobu..

yennn
9. jan 2017

Mojmu som na okruhle darovala let malym lietadielkom ponad bratislavu (robia take vo viacerych mestach), bol nadseny. Od jeziska dostal poukaz na strelnicu, tiez sa tesi. Inak sa na take okruhle zvyknu aj hodinky ako vraveli baby. No otazka, ci to "potrebujem" naozaj nezodpoveda aj jeho "chcem" ...
Mozno by ho to fakt potesilo 😉

simculllka
9. jan 2017

ahoj, ja som dala manzelovi na 30tku let lietadlom, takym tym malickym, letel nad polanou a kade tade, bol z toho nadseny, pretoze mohol si to lietadielko aj pilotovat. Takyto darcek najdes aj na zlavomatovych portaloch za lepsiu cenu, ako keby si to hladala priamo na ich strankach. No a teraz dostal na Vianoce mobilnu palenicu, to bol darcek za 100 bodov, mam to aj v mojom blogu odfotene, tak si to kludne pozri, toto bol asi najlepsi darcek, aky kedy dostal a strasne sa z toho tesil, nehovoriac o tom, ze som si urobila očko aj u jeho kamaratov, ktorym sa to tiez morovo pacilo a chceli by to mat doma 🙂))

synda11
9. jan 2017

@stevvvka ja som tiez za pobyt 🙂

monika_k
9. jan 2017

ja som svojmu kupila letenky k znamim... kedze oni nemohli k nam a chcel narodky oslavit s nimi a potom este slnecne okuliare PRADA

uglybetty1234
9. jan 2017

@simculllka genialne!!!ukladam a kupujem na najblizsie narodky!!!

veronicka0123
9. jan 2017

Ja som to riešila pred 2 týždňami 😊 kúpila som mu kameru do auta keďže jazdí skoro každý deň cez celé SK. Ale chcel tiež pílu, zverak, stôl do garáže, kosačku... záleží fakt čo ho baví. S pobytom by ma poslal... keďže staviame dom a chce mať všetko "svoje" tak chcel čo potrebuje.

minutka
9. jan 2017

ja som mojmu dala tortu s motivom jeho oblubeneho futbaloveho timu a let balonom pre dvoch. A ja som zas dostala listky na oblubenu kapelu (vystupovali vo viedni) a poznavaci zajazd brusel-amsterdam.

Zalezi podla cloveka, co ho bavi. Napr my nenosime vobec sperky, hodinky (ani obrucky)... cize s tym by som sa nezavdacila. Dobry darcek je podla mna aj wellness pobyt

zenazaba
9. jan 2017

Ja mam pre frajera k 30-ke nachystany teleskop 😇 a v plane mam este dreveny gramofon (musim stihnut skor nez si ho kupi sam 😀 ) a nejake lp platne... mozno Linkin park