Ahojte poradte co mame kupit. Dakujem.. a prosim nie dar v hodnote 200 ci 300 eur. Som doma na materskej a mam este jedno 3 rocne dieta .. cize tych financii neni tolko .. dakujem
najlepsie dohodnut sa s rodicmi
u nas nam navrhli, ze mozeme kupit hodinky, potom este peniaze sme dali a tortu
a bibliu pre deti (je aj komiksova biblia, ta ma tiez v tom veku u deti uspech)
My budeme dávať náušnice a tortu.
Ja som dostala bibliu a zlate nausnice.
Tak zlaté náušnice a torta tá vyjde dosť..minule som pozerala dcérke náušnice také obyčajné vetsie kruzka a tie ceny po zlatnictvach teda za 200 som žiadne nenašla...
@slavomira236 zlate nausnicky cca od 150eur hore.
Na tejto stránke majú celkom milé šperky. Hľadajte v karegórii detské šperky, náhrdelníky. Myslím, že aj ceny sú priaznivé.
https://www.olivie.sk/5222-strieborny-nahrdelni...
Ak chces lacno tak len striebro alebo hodinky nejaké..zlato maximálne 9karative na eshope izlato majú cenovo celkom fajn tie 9karatove
Krsniatku sme sa dohodli s rodičmi na kolobežke+ruženca +knižka NEOPÍSATEĽNÝ.Dalsim deťom v rodine tiež ruženec, knižka z eu edície ako Neopísateľný a peniaze.
Náušnice/retiazka/hodinky, (torta), bonbónová kytica, ruženec na pamiatku
My sme kupovali takú peknú zdobenú drevenú krabičku, akože na odloženie nejakých pokladov, pamiatok
Ja by som povedala torta a ruženec samozrejmosť.aspon u nás to tak je no a už podľa financií buď peniaze do obálky alebo trebárs Smart hodinky čo šperk nejaký
Najlepsie sa spytat rodicov,aby ste nekupovali to iste. My sme davali zlate nausnice,dalsiemu hodinky a dalsi si pytali peniaze,ze sa kazdy pozbiera a kupi si poriadny bicykel. Teraz letia smrthodinky,ak ma mobil,to by ju mohlo potesit. Alebo kludne aj nejaku striebornu retiazku,naramok. Baby sa potesia akemukolvek sperku.
@marca12 viete co naviem ci sa potesi .. neviem ale ona mi pride dost narocna .. 🤷♀️ clovek sa snazi .. minuly rok to zacalo tym ze co jej doniesol jezisko pytala som sa jej mami ta mi povedala vsetko som kupila a decko sklamane .. tento rok som jej kupila hracky v hodnote 50eur.. co je pre mna dost .. a mala tam cca 6 veci .. a ziadne nadsenie 🤷♀️ .. takze ja uz Vazne neviem .. peniaze davat nechcem .. viem ze to je uz davno ale ja som dostala na 1.sväte prijmanir dostala zlatu retiazku s priveskom...a neviem ci aj teraz sa take dava .. zato chcem poradit co kupit..
Ano,retiazky sa stale davaju. Niektori to uz ponali modernejsie,no podla mna je retiazka alebo nausnice taka vec,ktorou nemozes nic pokazit.
No nakúpiť 6 veci za 50€ je somarina , riad sa vždy radšej jednu vec, ale kvalitnú .Na tvojom mieste dám ruženec a € do obálky
Zlatý/strieborný šperk, prívesok. Nejaký výlet, tortu... Niečo čo jej ostane na pamiatku na to prijímanie, nemusí to byť vôbec drahé. Ja si pamätám, že som dostala od krstnych rodičov retiazku s príveskom, veľkého plyšového medveďa a tortu.