Čierne šaty na svadbu

michaela567y
27. máj 2022

Ahojte, sú tieto šaty v pohode na svadbu?
Budem mat farebne doplnky.

Dakujem

sweet20
27. máj 2022

@michaela567y podla mna tieto saty nie su vhodne na svadbu ale len tak na denne nosenie.. ale kazdy ma iny vkus

jaskolka
27. máj 2022

Nie, nehodia sa.

michaela567y
autor
27. máj 2022

@sweet20 nechcem ziadnu róbu, ale uplne jednoduché šaty. Nič s voľným strihom, ani Ackovym sa na moju postavu nehodi. 😔

a1d4k3a
27. máj 2022

Podľa mňa nie. 🙂 Skús siahnuť po niečom inom.

simsalabim
27. máj 2022

NIe, na mna posobia ako spodnicka, ktoru nosievala moja starka.

jaskolka
27. máj 2022

@michaela567y tak keď ide o nejakú malú neformálnu svadbu, tak teoreticky... Ale skutočne sú to veľmi jednoduché šaty na bežný deň.

pinkgirl
27. máj 2022

@michaela567y elegantné topánky, pekný účes a doplnky v zlate/striebre alebo v inej tebe vyhovujúcej farbe a kľudne v týchto šatách.

pribinak
27. máj 2022

Nie. Sú take úplne obyčajne, malo slávnostne

michaela567y
autor
27. máj 2022

@jaskolka praveze je to normalna svadba. 🙂 ale ani nepoznam tých ľudí, idem len ako partnerka

jaskolka
27. máj 2022

@michaela567y na tvojom mieste skutočne siahnem po niečom inom. Nemusíš si dat robu, ani nič okazale, ale myslím, že v obchodoch určite nájdeš niečo krajšie aj vhodnejšie.
Tieto pôsobia veľmi jednoducho, skrátka sa nehodia na spoločensku udalosť, ako je svadba.

michaela567y
autor
27. máj 2022

@jaskolka a aké by sa hodili podľa teba? Lebo chcem niečo na ten styl, čo si môžem zobrať aj na veceru niekam, napr. Skratka niečo elegantne, ale ziadnu róbu 😊

a_alexandra_a
27. máj 2022

@michaela567y Určite zvoľ niečo slávnostnejšie, šaty ktoré si pridala sú obyčajná tričkovina. Nemusíš mať róbu, ale zase nemusíš ani vyzerať že si náhodná okoloidúca.

michaela567y
autor
27. máj 2022

@a_alexandra_a náhodná okoloidúca😂😂 haha Dakujem, no pojdem ešte niečo kuknut, lebo ma porazi. Svadba je iz zajtra a šaty zhanam dva tyzdne

oli2782
27. máj 2022

Podľa mňa veľa zohráva ako to doladíš

flientica
27. máj 2022

no poda mna nie su, su prilis jednoduche skor na take bezne nosenie po vonku a nie na svadbu, zase jednoduche ked chces sa daju zohnat ale aby to bolo aj slusne.

nikaeli
27. máj 2022

@michaela567y skús požičovňu.. podľa mňa sa na svadbu nehodia, pôsobia na mňa presne tým štýlom náhodnej okoloidúcej 🤷🏻‍♀️ (nie sú škaredé, len ani trošku slávnostné)

diamond007
27. máj 2022

@michaela567y ja si to viem predstaviť úplne s brutál doplnkami a môžu byť super, foto je ilustračna a myslím že sa dajú pekne spraviť- topánky na podpätku, dlhší šperk, niečo do vlasov, farebná kabelka.... Za mňa by kľudne boli ak sa pekne a farebné zladis. Práveže sa na nich dá využiť fantázia.

pribinak
27. máj 2022

@a_alexandra_a tieto vyzerajú skvele, ale mam tusaka, že určite nebudú stat 15.98 ako tie ktoré tu dala autorka témy 😝😝😝

maj_mik
27. máj 2022

@michaela567y a overal? Ten vynosíš hocikedy, môžeš si dať aj čierny… Ja mám napríklad tento z Mohita a viem ho nosiť aj s lodičkami, aj so sandálkami a aj s teniskami 🙂

jaskolka
27. máj 2022

@michaela567y presne ako tu dala obrázok jedna kočka, tie červené.Nie sú okazale, ale určite vyzerajú slavnostne.
A dajú sa využiť aj potom, večera, divadlo napríklad.

melanta
27. máj 2022

Čierne šaty aj jednoduché šaty sú okej na svadbu, ale toto sú šaty na pláž alebo keď idem na zmzlinu. Cena a obchod len umocňujú fakt, že to bude lacno vyzerajúca handra. To, čo posielam v linku, je niečo podobné a predsa úplne iné. Lebo to vyzerá ako dobré šaty.
https://www.chantall.sk/saty-bagira-21671

melanta
27. máj 2022

@pribinak no je dosť možné, že autorka nebude vidieť ten rozdiel medzi tými šatami za 15 eur a tými čo dala alexandra alebo ja.

michaela567y
autor
27. máj 2022

@melanta mne vôbec nejde o cenu. Kľudne si kúpim šaty aj za 100€, skôr ide o to, že malo čo sa hodí na moju postavu a napr tie šaty ktoré si poslala, sú síce krasne, ale ja mám 160cm, veľký zadok a úzky pas. Nemozem si obliecť niečo tohto typu, pretože sa mi to skratka nehodi.

a_alexandra_a
27. máj 2022

@michaela567y Tak ak máš 160 cm, veľký zadok a úzky pás, tie šaty ktoré si ty dala sa ABSOLÚTNE nehodia na tvoj typ postavy... ale že vôbec nie

melanta
27. máj 2022

@michaela567y pozerám, že si od Bánoviec. Skoč do TN do Laugaricia. Tam máš Planet Paris, oni mávajú pekné veci, vrátane toho, čo si môžeš dať na svadbu a potom aj bežne nosiť. A potom na námestí na pešej zóne je obchod Lantch. Prípadne v Laugu máš aj Orsay, tam tiež vieš zohnať niečo pekné za dobrú cenu.

michaela567y
autor
27. máj 2022

@a_alexandra_a praveze mám podobne šaty, ako tie cervene ktoré si poslala, len sú biele. Tiež sú obtiahnuté a majú tie “ramienka” okolo pliec. Tieto som predpokladala ze budú fajn, len neviem ako vyzerajú naživo keďže do gate vôbec nechodím..

michaela567y
autor
27. máj 2022

@melanta v planet paris som bola, majú tam uplne nádherne veci ale v nicom som sa necítila.. skusala som si tam smaragdovo zelené šaty, na vesiaku nádherne a na mne ako vo vreci😔

melanta
27. máj 2022

@michaela567y tak ak nevieš odhadnúť, čo ti padne a čo nie (ako tie zelené šaty v Planet Paris), tak potom ma napadá jedine výlet do Avione do BA. Tam máš 2 poschodový Peek&Cloppenburg, kopec šiat vrátane spoločenských, je tam mnou spomínaný Chantall a X ďalších obchodov. Ak teda v TN ani v okolí BN si si nič nevybrala.

selena_luna
27. máj 2022

@michaela567y male cierne su total klasika. Za mna ano. Aj coco chanel schvaluje! 🙂

kingstonka
27. máj 2022

Podľa mňa "malé cierne" aj áno, ale pozor na materiál, aby neboli naozaj z tričkoviny.