Ahojte, sú tieto šaty v pohode na svadbu?
Budem mat farebne doplnky.
Dakujem
Nie, nehodia sa.
@sweet20 nechcem ziadnu róbu, ale uplne jednoduché šaty. Nič s voľným strihom, ani Ackovym sa na moju postavu nehodi. 😔
Podľa mňa nie. 🙂 Skús siahnuť po niečom inom.
NIe, na mna posobia ako spodnicka, ktoru nosievala moja starka.
@michaela567y tak keď ide o nejakú malú neformálnu svadbu, tak teoreticky... Ale skutočne sú to veľmi jednoduché šaty na bežný deň.
@michaela567y elegantné topánky, pekný účes a doplnky v zlate/striebre alebo v inej tebe vyhovujúcej farbe a kľudne v týchto šatách.
Nie. Sú take úplne obyčajne, malo slávnostne
@jaskolka praveze je to normalna svadba. 🙂 ale ani nepoznam tých ľudí, idem len ako partnerka
@michaela567y na tvojom mieste skutočne siahnem po niečom inom. Nemusíš si dat robu, ani nič okazale, ale myslím, že v obchodoch určite nájdeš niečo krajšie aj vhodnejšie.
Tieto pôsobia veľmi jednoducho, skrátka sa nehodia na spoločensku udalosť, ako je svadba.
@jaskolka a aké by sa hodili podľa teba? Lebo chcem niečo na ten styl, čo si môžem zobrať aj na veceru niekam, napr. Skratka niečo elegantne, ale ziadnu róbu 😊
@michaela567y Určite zvoľ niečo slávnostnejšie, šaty ktoré si pridala sú obyčajná tričkovina. Nemusíš mať róbu, ale zase nemusíš ani vyzerať že si náhodná okoloidúca.
@a_alexandra_a náhodná okoloidúca😂😂 haha Dakujem, no pojdem ešte niečo kuknut, lebo ma porazi. Svadba je iz zajtra a šaty zhanam dva tyzdne
Podľa mňa veľa zohráva ako to doladíš
no poda mna nie su, su prilis jednoduche skor na take bezne nosenie po vonku a nie na svadbu, zase jednoduche ked chces sa daju zohnat ale aby to bolo aj slusne.
@michaela567y skús požičovňu.. podľa mňa sa na svadbu nehodia, pôsobia na mňa presne tým štýlom náhodnej okoloidúcej 🤷🏻♀️ (nie sú škaredé, len ani trošku slávnostné)
@michaela567y ja si to viem predstaviť úplne s brutál doplnkami a môžu byť super, foto je ilustračna a myslím že sa dajú pekne spraviť- topánky na podpätku, dlhší šperk, niečo do vlasov, farebná kabelka.... Za mňa by kľudne boli ak sa pekne a farebné zladis. Práveže sa na nich dá využiť fantázia.
@a_alexandra_a tieto vyzerajú skvele, ale mam tusaka, že určite nebudú stat 15.98 ako tie ktoré tu dala autorka témy 😝😝😝
@michaela567y a overal? Ten vynosíš hocikedy, môžeš si dať aj čierny… Ja mám napríklad tento z Mohita a viem ho nosiť aj s lodičkami, aj so sandálkami a aj s teniskami 🙂
@michaela567y presne ako tu dala obrázok jedna kočka, tie červené.Nie sú okazale, ale určite vyzerajú slavnostne.
A dajú sa využiť aj potom, večera, divadlo napríklad.
Čierne šaty aj jednoduché šaty sú okej na svadbu, ale toto sú šaty na pláž alebo keď idem na zmzlinu. Cena a obchod len umocňujú fakt, že to bude lacno vyzerajúca handra. To, čo posielam v linku, je niečo podobné a predsa úplne iné. Lebo to vyzerá ako dobré šaty.
https://www.chantall.sk/saty-bagira-21671
@melanta mne vôbec nejde o cenu. Kľudne si kúpim šaty aj za 100€, skôr ide o to, že malo čo sa hodí na moju postavu a napr tie šaty ktoré si poslala, sú síce krasne, ale ja mám 160cm, veľký zadok a úzky pas. Nemozem si obliecť niečo tohto typu, pretože sa mi to skratka nehodi.
@michaela567y Tak ak máš 160 cm, veľký zadok a úzky pás, tie šaty ktoré si ty dala sa ABSOLÚTNE nehodia na tvoj typ postavy... ale že vôbec nie
@michaela567y pozerám, že si od Bánoviec. Skoč do TN do Laugaricia. Tam máš Planet Paris, oni mávajú pekné veci, vrátane toho, čo si môžeš dať na svadbu a potom aj bežne nosiť. A potom na námestí na pešej zóne je obchod Lantch. Prípadne v Laugu máš aj Orsay, tam tiež vieš zohnať niečo pekné za dobrú cenu.
@a_alexandra_a praveze mám podobne šaty, ako tie cervene ktoré si poslala, len sú biele. Tiež sú obtiahnuté a majú tie “ramienka” okolo pliec. Tieto som predpokladala ze budú fajn, len neviem ako vyzerajú naživo keďže do gate vôbec nechodím..
@melanta v planet paris som bola, majú tam uplne nádherne veci ale v nicom som sa necítila.. skusala som si tam smaragdovo zelené šaty, na vesiaku nádherne a na mne ako vo vreci😔
@michaela567y tak ak nevieš odhadnúť, čo ti padne a čo nie (ako tie zelené šaty v Planet Paris), tak potom ma napadá jedine výlet do Avione do BA. Tam máš 2 poschodový Peek&Cloppenburg, kopec šiat vrátane spoločenských, je tam mnou spomínaný Chantall a X ďalších obchodov. Ak teda v TN ani v okolí BN si si nič nevybrala.
@michaela567y male cierne su total klasika. Za mna ano. Aj coco chanel schvaluje! 🙂
Podľa mňa "malé cierne" aj áno, ale pozor na materiál, aby neboli naozaj z tričkoviny.
@michaela567y podla mna tieto saty nie su vhodne na svadbu ale len tak na denne nosenie.. ale kazdy ma iny vkus