Ahojte žienky,dostávate od svojich polovičiek aspoň nejakú maličkosť napríklad kvietok k MDŽ?
@bejbytinks ja som dostala belgicke pralinky😉
Áno, kytičku, kde bola ľalia a 2 gerbery. Synček sa rozplakal, že on nedostal, tak sme mu gerberu vytiahli do osobitnej vázy, potom sa rozrycala dcéra, tak ďalšia gerbera do osobitnej vázy. Tak nakoniec, ale spokojnosť u deti a my s mužom sme sa zasmiali.
Nič. Aj na sviatok si kupujem sama a poviem muzovi, kde to ma hladat, aby mi to mohol dat. Neboli k tomu doma vedeni, tak nerobím z toho vedu...🙂
kyticku zvyknem dostat 🙂 aj ked dnes prekvapila, predsa len valentin bol nedavno a dvoje kvety za mesiac 😂
@bejbytinks ano, dostala som kyticku tulipanov, tasku dobrot, ktore mam rada a nachystal este romanticku veceru plus masaz....Velmi milo ma prekvapil ;)
@bejbytinks kavu a dezert
Kyticu
@bejbytinks Nie, nič. Môjho tieto sviatky neberú. Ani si nevšimol ze sa niečo konalo. Ani ja, takže sme obaja spokojní. 😀
@bejbytinks kedysi som na darcekoch lipla. Teraz to uz neriesim. Darcekom mi bolo, ze cez vikend postrazil deti a ja som si zbehla vycistit hlavu do lesa. A po ceste domov som kupila kyticku narcisov. Sme sa dohodli, ze su k MDZ 🙂.
nic, neriesim to 😁 tieto sviatky vobec neriesime, maximalne tak mdd, ale to syn este aj tak nevnima, takze nic
Áno, ruža, a romantický večer (sviečka, vínko, koláčik)
Tulipan od kuriera 😅 skoro som sa rozplakala, za 17 rokov manzelstva som nic nedostala, tak som bola dojata a potesena, raz mi synator, ked bol maly, dal na den matiek, tak to mi bolo jasne, ze to slo od jeho otca (uz exmanzela), ale ten sa velmi s darcekmi nepretrhal ani predtym a ani potom
Kvety a Raffaello.... A od svokra kvety a vysoko % coko
Väčšinou ak si spomenie, že je MDŽ tak niečo kúpi... Tento rok tulipány.
Môj muž to neuznáva, ale keď mi večer moj tatko priniesol kvety, tak povedal, že mi kúpi bonbonieru 😀 môj tatko ma takú tradíciu, že vždy prinesie svojej mame, svojej žene a svojej dcére
@bejbytinks kyticu, dezert a prsteň po ktorom som túžila ❤️
Nic, chcel mi kupit kolacik, ale bolo uz zatvorene. Vraj aj snahu si mam cenit😄
Veľkú kyticu tulipánov, čokoládu a 2 krabice (po 50ks) respirátorov.
nic, obom nam to s muzom pride ako hlupy sviatok
Áno. 2 dni vopred som mu nahodila pripomienku do mobilu, že mám sviatok a treba mi zadovážiť kvietok.. Keď mu to 8meho cinklo, povedal, že som múdra žena, že ma veľmi miluje za tie moje pripomienky a utekal mi zháňať kyticu 🙂🙂
@mila23
@mirage lebo druha vec je ze muzi sviatok nemaju a na nich sa zabuda. vy ako dakujete svojim muzom co vsetko robia oni pre nas? to len tak na zamyslenie na nikoho neutocim len si myslim ze si mame vazit vsetci vsetkych a je jedno ci som zena muz, alebo co. zime pekne a mne muz kupi kyticku ked si spomenie pocas roka, donesie zakusok, a ja jemu tiez.
Mna pozval na obed ale tento sviatok neuznáva 😄
Ružu. Dostala som ja aj dcérka. Manžel vždy keď kupuje kvety mne kupi aj jej ❤️
Ja som ani nevedela, že to včera bolo 😄 a muž doniesol domov jedlo, čo máme radi z reštaurácie
Nič. Ešte nezvládla ktica od narodenín ale keď sa to tak vezme videla som chlapa ráno v posteli keď som šla do prace a on spal a potom zas keď prišiel on v noci z prace a ja som spala... Dnes poobede sa uvidime
ano