Ako by ste slušne niekomu povedali, že ho na svadbu pozývať nejdete, keď ten dotyčný počíta s tým, že ide.
Asi by bolo dobre aby sme vedeli dôvod a podľa toho by som ti povedala formulku ako ho slušne odmietnuť
"Robíme malú svadbu, iba s rodinou." - dotyčná sa aj tak ofučala a začala všade roztrubovať, že sa vydávam pre peniaze... 🤣🤷♀️
My sme mali malú svadbu a povedala som ľudom ktorých sme nepozývali, že robíme len malú svadbu pre najbližších ale budem rada ak aspoň na sobáš príde.
A nechce ti tá osoba prísť len zagratulovať? Veď keď jej nedáš pozvánku tak hádam pochopí
@lvulik kamarátka, pôvodne sme sa chceli jedna druhú, ale oficiálny verdikt nepadol
@galganka veď to som aj povedala, ale očividne nepochopené. A pritom naozaj berieme len základ rodiny.
U nás to bolo 45 ľudí. Naozaj iba rodina a naj kamoška od škôlky mi šla za svedka. Toto bola druhá kamoška (boli sme tri na základke), ale postupom času sa stále viac ukazovalo, že jej povahu a maniere v živote nepotrebujem a ukončili sme kamarátstvo. Opakovane, lebo to zjavne nechápala. Ona chcela ísť na svadbu, aj prespať hádam, aj odviezť na miesto by sme ju mohli... vôbec neriešila, ze ešte dva mesiace dozadu riešila, ako nám to nebude klapať, ako vraj môj nastávajúci ide po nej a podobne... 🤣
Asi by som jej ešte raz povedala “asi si ma zle pochopila, robíme svadbu iba pre rodinu, ale budem rada ak prídeš zagratulovať” keď ani toto nepochopí a náhodou príde nahodená na svadbu tak to bohužiaľ bude jej hanba 🙈 aj keď viem, že ti to je nepríjemné
Len somár príde na svadbu bez pozvania 🙈 ešte nech zoberie partnera a aj deti, keď má 😃 neviem, čo by som robila, trápna situácia, ale tak nie tvoja vina.
To ti hovorí pri každej príležitosti, že sa teší na svadbu, či ako?
Ze mate obmedzený počet miest/rozpočet... 😃 Ale dosť trápna situácia teda.. Je to rodina ci kamarát?