Nema ziadny sviatok nic, ani to asi nechcem spajat s vianocami.mozno by sa to dalo spojit s vyrocim alecto sa mi nechce cakat do leta.
Mame 2 male deti a manzel sa o ne krasne stara aj my pomaha..proste chcela by som mu nejak preukazat ako velmi si to vazim, cenim si to a lubim ho.
Ako by ste prejavili vy taketo pocity?
Kamaratka mi poradila napisat nejake podakovanie na soc.siet. ale my tam nic nedavame ani foto ani prispevky. A neviem ci by ho to potesilo nieco take
neosobne..
Dakujem za radu
ja by som to tomu môjmu povedala, presne tak ako to cítim ☺️ možno pri nejakom dobrom jedle, alebo večer keby sme sa túlili pri telke s vínom 🥰
napisat mu krasny list s podakovanim .. vyznat lasku pozvat von na romanticky vikend len vy dvaja .. alebo ho proste len objat a upriomne podakovat .. siete by som z toho vynechala
Ved tu vdaku mu mozes preukazat kazdy den, uplne obycajnymi vecami-napr. dobrou vecerou. Reci aj tak nie su take dolezite ako ciny.
dajte si rande vo dvojici mimo vianoc a výročia a povedz mu co mas na srdci. - je to krasne ked je skvely vztah 💕
Dať deti k babke či krstnej a mat víkend len pre Vás dvoch. Urobiť si pekný program, dobre jedlo a aj povedať otvorené ako si cenis jeho prácu pre vašu rodinu, čo všetko prw vás robí a aká si rada ❤️
Ono samozrejme dakujem mu aj som mu uz viac krat povedala ze si to cenim.. atd. Ale pridemi to malo. Chyba mi pri tom ten vau efek. Viete chlap zene donesie aspon kvety.. ze nieco navyse.
Ja by som to urobila tak, že by som dala malého k mojim rodičom a urobila si výlet, len my dvaja. Milujeme hory, čiže niekam do hôr. Turá, wellness, masáž, dobra večera pri víne, kde by som mu povedala moje pocity, a na izbe by nasledovalo ďalšie prekvapko, pekne spodné prádlo a ďalej si každý vie domyslieť. Viem ze toto sa môjmu mužovi páči, ma to rad.
Tak mu kúp po čom túži a povedz ,že to má ako ďakujem
Preco mas tu potrebu sa mu extremne podakovat?
Je to manzel,otec, ma sa podielat vo vychove aj v domacnosti.
Ma to byt samozrejmost , a nie mu zato dakovat.
Obcas ho pochvalit by malo stacit….🤷🏼♀️
Tak ty vieš, aký je. Môj by z listu nadseny nebol, z vyjadrenia na sociálnej sieti už vôbec nie. Viac by ho potesil pekac buchiet, keby som ho zobrala do restiky na dobrý steak,… Ty musis vediet, čo mu robi radost.
Ak mu ďakuješ často je to zbytočne robiť z toho haló . Možno ako pozornosť večnú dať mu náramok s menami deťmi
@biglovemom tak ale aj nám dobre padne podakovanie, že sa o tie deti a domacnost postaráme, nie? Mali by sme ist tým chlapom prikladom a ucit ich to, že nič nie je samozrejmost.
Poznáš jeho jazyk lásky? Môjho by najviac potešil určite kvalitne strávený spoločný čas, jeho obľúbené menu, ale aj úprimné slová ocenenia... naopak nejaký hmotný darček vôbec a vyznanie na sociálnej sieti by nám prišlo ako super nápad možno tak v roku 2009 a vo veku 15 rokov ... ale aj tak si nemyslím, že by si z toho zobral nejaký extra wau efekt 😅 najviac sa podľa mňa to, že si druhého vážim a ľúbim a cením prejavuje na každodenných maličkostiach, starostlivosti o toho druhého...
Poctivy blowjob za mna 😀 Aspon pre mojho by to bolo jasne dakujem
@tramtada31 Samozrejme ,ale co autorka pise je uz zamna extrem. Pisat podakovanie….
Pohladit,pobozkat ,podakovat za fajnu veceru….mojmu sa napr vtedy oci rozziara a pekne sa usmeje , milo mu to ego pohladi😊
Ty si najlepsie poznas svojho muza, tomu mojmu by stacilo podakovat a stravit spolocne cas 🤷♀️ ja osobne nevidim dovod na prehnane gesta, zena matka sa casto stara o dieta, domacnost, ma pri tom full time pracu a kazdy to vnima ako samozrejmost, normalny chlap by mal aspon priblizne rovnakym dielom participovat ci nie? chlap prinesie kvety pises, tak ty mu kup dobru flasu whisky alebo co pije a spravte si pekny vecer
dať mu každý deň. aj dvakrát.....
Poďakuj sa striptizom
Daj milé prekvapko s odkazom do auta. Keď bude ráno odchádzať do práce, nájde si... 😊 Či už nejakú obľúbenú čoko alebo personalizovaný predmet s menami Vašej rodiny... Pokiaľ je zberateľom hodiniek napriklad, tak hodinky s vygravirovanym odkazom... Ťažko radiť, keď nevieme, akým jazykom lásky hovorí práve tvoj muž. 😊
Vďaka sa prejavuje každý deň opätovanou láskou,byť milá usmiata a dávať mu najavo,že si to vážiš. Byť tolerantná a dopriať mu aj relax,oddych, nájsť si neho čas. Pozrieť si dobrý film,zájsť si sami občas bez detí na kávu ,či do kina.Alebo urobiť to čo má rád on a doteraz si to nerobila.
Ver tomu,že toto sú prejavy lásky,vďaky a porozumenia .A je to viac dokazovať skutkami ako materiálne. A najväčšia hlúposť aká môže byť to vešať na sociálne siete.
on ti ako ďakuje,že si vynosila a porodila aj jeho deti?Ako ti ďakuje,že sa staráš aj o jeho domácnosť a deti?
Alebo ti príde výnimočné,že ti POMÁHA? On nemá pomáhať....má sa starať rovnako ako ty.
Vybav, kde dáš deti, objednaj privatny wellness, alebo niečo, kde vás nik nebude vyrušovať... a ideš na to. Kúp si prádlo, ktoré sa mu bude páčiť, prípadne aj pomôcky (a pre neho klapky na oči), kým sa pripravíš, dáš mu tie klapky a potom ho začneš postupne provokovať... dotykmi, pohľadmi, dychom a vôňou, prípadne, ak máš na to umelecké črevo, tak aj slovami.
Väčšina žien, si neviem z akých príčin myslí, že jediné, po čom muž túži, je vyplodiť sa žene na prsia za dve minúty a dosť, ale poviem ti, že v skutočnosti túžime po láske a nehe tak, ako ženy (len vo verejnom fóre je to považované za slabosť, že muž nič také nepotrebuje. Je to samozrejme úplné klamstvo).
Ja si neviem predstaviť krajšiu "vďaku", ako keby sa manželka hodinu, či dve (pokojne aj tri) venovala len mne a dala by mi všetko.
Ak chceš, dám ti tipy a rady, čo platí na muža, ale len do správy, lebo mi to zas budú nadávať do uchylakov a nadržancov. Keď chceš, tak napíš.
Keď ako píšeš si mu uz osobne poďakovala, staci alebo je veľmi pekne, ak budeš aj ty k nemu mila a pozorná. Lásku a vďaku si treba prejavovať každý deň. Uvar mu jeho obľúbené jedlo, alebo mu kup lístky na zapas jeho obľúbeného futbalového tímu, alebo ho poteš niečim iným, čo ma rad. Veď sa predsa stará o svoje vlastne deti a o svoje vlastnú rodinu.
Napis mu list, ktory mu nechas v aute alebo zbalis s vecami do prace. Bude to pre neho prekvapenie a precita si v klude tvoje podakovanie a vyznanie. Na vecer ho potom pozvi niekam na rande, na vinko alebo veceru, kde bhdete mat cas sami pri seba. Moj by to ocenil viac ako hmotny darcek
Boze len nie podakovanie na socialne siete. Ja som dodnes nepochopila, ze nepodakujes/nezagratulujes muzovi doma ked si pri nom, ale napises verejne, kde si to precitaju vsetci, mozno okrem dotycneho. To ma aku logiku? Akoze verejna chvala?
No moje nervy to kolko ma rokov ta kamaratka co radi socialne siete 😂🙆🏽♀️🙆🏽♀️🙈Ja ani tie gratulacie rodine,partnerom nerozumiem...to si nevie clovek v kruhu rodiny poslat- povedat...😂
@0silvia0 a ešte lepšie je, keď niekto gratuluje na soc. sieťach deťom, ktoré majú tak do 5 r a určite si to neprečítajú. Alebo aj písať niekomu ,,do neba" prostredníctvom sociálnych sietí je podľa mňa choré. predpokladám, že v nebi nesurfuju. Je to nejaka čudná doba
A si si istá, že takéto niečo s vau efektom chlap ocení? Či si niečo vyviedla? 😀 Lebo podľa mňa, vynosila a porodila si mu dve deti, predpokladám že ich miluje, takže to najvzácnejšie čo v živote má si mu dala ty. To, že sa stará, by malo byť úplne normálne. Môj by takéto gesta asi moc neocenil 😀
Sociálne siete nie..ja by som si dala mašľu na riť 😛😁 ale to som ja 😁 kúp mu niečo o čom vieš, že po tom dlhšie túži..alebo mu uvar niečo čo má rád, alebo si s ním proste sadni k vínku alebo k hocičomu a povedz mu to..