Ako oslavujete narodeniny?

28. júl 2023

Ako oslavujete narodeniny? (Napr tie čo ste oslavovali tento rok alebo ako sa chystáte oslavovať, tie ktoré ešte len čakáte na ne) ja mám dnes 26, už sa to tak prehupuje smerom k 30ke, je to také aj trochu vzrušujúce, lebo sa cítim oveľa lepšie ako keď som bola mladšia 🙈😂 a mala som úplne obyčajný deň (keďže mám tri deti) čiže ihrisko, nákup a zajtra budeme mať opekačku u našich .. tak sa "pochváľte" aj vy, rada si prečítam, kým uspim 😃

beata_k
28. júl 2023

Ja mam den ako kazdy iny. Asi ako ty. Ihrisko a tak 😀

petamich
28. júl 2023

vlastne si nepamatam ci a ako som oslavila tohtorocne narodeniny 😂 takze podla toho sipim, ze to bol den ako kazdy iny (ihrisko, poobede zasa ihrisko), idem este porozmyslat, nepamatam sa ani co som dostala hrozne

barbora19911
28. júl 2023

No ja dám dcérku k babke na celý deň a manžel mi kúpi tortu dá nejaký darček ale väčšinou kvety keďže ja som stará škola a ideme na wellness do kina na bowling 😍🥰 a samozrejme gratulácia ..pre mna to je stále veľký deň :D od mojich 12 rokov oslavujem takto nejako špeciálne predtym s kamoškami a teraz s mužom 🤗

lindous
28. júl 2023

Všetko najlepšie! 🙂 Sme v rovnakom veku, ja bez detí... narodky mám v sviatočnom čase, takže žiadne veľké oslavy priamo v ten deň, doma (pred tým s mamou, teraz s priateľom) si otvoríme šampus, pripijeme, prichystám nejaké chlebíčky... a po sviatkoch máme posednie s rodinou, buď doma alebo reštika (to bolo na 20 a 25), keby som letná, hneď by bola grilovačka 😀 a s kamoškami ako to výjde, väčšinou úplne spontánne, tiež doma nejaké vínko, hry, kecačky...

tosomja
28. júl 2023

Všetko najlepšie 🍀
Torta, kvety a detské šampanské.
Tiež mám tri deti, takže niečo podobné, venujem sa deťom, rodine. Varím, periem, ako v iný deň.

ope321
28. júl 2023

Ja tohtoročné narodeniny oslávim sama. U nás v rodine je zvykom robiť prehnane oslavy a byť do rána hore. A už teraz mám z toho stres. Tak som si povedala že skočím na víkend na chatu, buchnem šampus, dám pizzu a budem oddychovať. Ide predsa o tvoj deň

vkatush
28. júl 2023

Ja väčšinou len rodinný obed, nič extra, keďže som rovno pred vianocami.

Ale teším sa na ďalšie narodky, tie chcem spojiť so synom, ktorý je rovno na Vianoce a budú to jeho prvé ❤️

A ešte viac sa teším na 30tku, lebo ja budem mať 30 a on akurát 3. Neznášam tie číselné balóny, čo si ženy kupujú/dostanú, ale ja len kvôli malému si kúpim, aby ja som mala nulu a on trojku 😂😂

filili
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
28. júl 2023

vždy dúfam že manžel zabudne... ešte sa to nestalo. 🙂
lebo zas o rok viac...😉

syslik81
28. júl 2023

keby nebol fb ludia ani nevedia ze mam narodky a kedze nemam okol omna ani rodinu tak neoslavujem vobec.. uz xy rokov ...

sasitimi17
28. júl 2023

jéj aj ja som mala v utorok teraz... a v ten deň klasika, práca potom škôlka a ihrisko ale včera som bola na vínku s prvou partiou v meste a o týždeň idem s druhou partiou osláviť

kris_tin257
28. júl 2023

Mala som narodeniny 3 dni dozadu, povysavala som celý byt umyla podlahy bola pre syna v škôlke a večer si ľahla do postele ako každý iný deň 😊

nicicka
28. júl 2023

Všetko naj. Aj môj syn má dnes narodeniny. Ôsme 😁

andrejka1974
28. júl 2023

Ja oslavujem vždy s mužom spolu pokiaľ nemáme okrúhle obaja sme vo februári a vždy to naplánujeme u nás doma na nejakú sobotu a prídu moji aj mužovi rodičia plus sestra spolu s deťmi posedime pokecáme

missviolet
29. júl 2023

ja som mala okruh 30tku a priamo na narodky ci okolo nic... ale kupila som si solo dovolenku v Tatrach na jul (5 mesiacov po narodkach haha) na tyzden a paradne si ju uzila