Aj tieto šaty sú ako župan a vulgárne na svadbu?

28. júl 2022

Ahojte este raz, zalozim novu diskusiu ohladom tych siat, aby ste nemuseli hladat v diskusii. Co myslite? Aj tieto su ako zupan? Je to slovenska vyroba a kvalitnejsia o moc.

pribinak
28. júl 2022

To sú šaty? Vyzerajú ako župan ☹️

patka06
28. júl 2022

vulgárne nie, ale fakt vyzerajú ako župan

ms_green
28. júl 2022

Mne sa to páči a niečo veľmi podobné som aj ja mala na svadbe mojej sestry.
Taká malá rada. Nerieši, či sa to páči iným. Hlavne nech sa to páči tebe.

autor
28. júl 2022

@pribinak
@patka06 ou, do kelu uz. Musim teda schudnut a najst nejake ine...... 😭

motylik273
28. júl 2022

Ja som mala podobne len bez rukavov iba na tamienka obavaala som sa ich lebo mi sestra komentovala ze vyzeram ako v neglize, ale teraz sa take nosia dokonca dalsie dve zienky mali take iste, navyse som sa v nich citila vyborne aj napriek vysokym teplotam vonku

petronellla87
28. júl 2022

Bola som tento rok na 3 svadbach a saten je evidentne hitom sezony... Ale teda na takejto velkej ploche vobec nie je lichotivy, tie dievcata naozaj vyzerali ako v nocnych koseliach😆 skus pozriet iny material

lenkakravcova
28. júl 2022

Áno, písala som ti v predchádzajúcej diskusii: kombinácia saténu a V výstrihu vždy urobí efekt župana. Vždy. Nejde o materiál ale o kombináciu materiál + V výstrih.

sovica
28. júl 2022

Mne sa páčia a podľa mňa nevyzerajú ako župan. Ale 100 ľudí - 100 chutí.

derdia
28. júl 2022

Na toto musis mat minimalne nohy ako Sklenarikova, a byt kocka ako svet...rozdiel je ako vyzeraju veci na modlekach a ako na nas😀😀😀😀🙏🤦a najlepsie je ked si taketo daco zabije meter x meter zena...

petronellla87
28. júl 2022

@derdia toto je tiez pravda

janickacrazy
28. júl 2022

@derdia písala, že jej treba schudnúť, takže tieto šaty sú maximálne nevhodné, ešte na tej 180 cm štíhlej modelke vyzerajú ako-tak, ale keby si ich dám ja s mojím 163cm, tak to by vyzeralo fakt jak župan

smilingwoman
28. júl 2022

Komentovala som ti aj predošlý prispevok. Šaty su krasne, skus si ich a uvidíš. Pripadne da sa dat k tomu iny opasok napr.strieborny. Nie si z ba? Poradila by som ti super obchod, kde som si tiez kupila saty nedavno. Maju aj dobre ceny aj podobne kusky aj slovensku vyrobu. Nenechaj sa tu pomýliť, co ak ti odpovedá niekto totalne bez vkusu? Vôbec to nevyzera ako zupan a tento strih práveže moze aj zostihlit

beata_k
28. júl 2022

Hej ako zupan.

martinka13
28. júl 2022

Podľa mňa nevyzerajú ako župan. Sú nádherné. Ale musí byť aj postava ako na tom obrázku. Pre veľmi štíhlu slečnu (pani)

pribinak
28. júl 2022

No a áno, šatne chce štíhlu postavu. Kilo navyše na postave bude ako 10 kíl

zuzubb007
28. júl 2022

Su to saty co sa hodia len babe nad 175 cm a teda na ultra stihlu, inac to musi na kazdej inej vyzerat otrasne

jaskolka
28. júl 2022

Modelka má tak 50 kíl maximálne a možno 180 cm a aj tak vyzerajú ako župan (okrem toho hrozný župan).
Takže keď autorka, potrebuješ schudnúť, tak toto určite v nijakom pripade nie.
Nepozeraj len na módne trendy, ale hlavne na svoju postavu a typ, čo ti pristane. Lebo kľudne môžeš vyzerať úplne super v šatách, ktoré trebárs už nebudú hitom sezóny, ale budú ti sedieť a zvýraznia tvoje prednosti.

stanulienkat
28. júl 2022

Mne sa pacia. Sice som videla aj krajsie.... Ak mas taku postavu, smelo do toho. Ja si samu seba viem v nich predstavit.

jaond19
28. júl 2022

Mala som taketo saty, aj ked som bola stihla a vysku mam tiez, vyzerala som divne (mala som zlatý saten), navyse velmi hakliva latka staci maly fliacik z mineralky ci hocicoho a svieti to tam neskutocne.... takisto staci v nich chvilu sediet a pokrcene su dost. Háklivé su aj na zatrhnutie. Ale su v sucasnosti hit, aby si nestretla na udalosti dalsich 5 zien v tom istom 🙂

beata_k
28. júl 2022

Uz druha diskusia? Proste si chces kupit taky stih, tak si kup. Nemusis sa chytat slamky, ze ti jedna, dve napisu, ze su pekne. Kup a hotovo.

luciaaaaa
28. júl 2022

Mas taku postavu ako modelka na foto? Do takych siat to chce vysku a uzky pas. Saty samotne nie su zle, ale su specificke v tom, ze na ich nosenie su potrebne "proporcie" modelky

smilingwoman
28. júl 2022

@beata_k najlepšie vyskusat a hotovo. A okrem toho žiadne saty sa nebudú páčiť každému, obzvlast ked tu moze byt 100 zien a každá s inym vkusom. Hlavne aby sa citil dobre a sebaisto ten kto ich nosí 🙂

sissy27
28. júl 2022

mne sa páčia a dokonca na modelke nevyzerajú ako župan. Takže ak si vysoká, štíhla, s veľkými kozami a úzkym driekom, vieš k tomu doladiť makeup a doplnky, tak smelo do toho.
Ja by som v nich nevyzerala ako v župane, ale ako niekto, kto ťahá za sebou záves 😂

macatt
28. júl 2022

Ahoj, mne sa páčia tieto, sú podobné, ale nevyzerajú ako župan 😍

cerz
28. júl 2022

Podľa mňa sú krásne ,moja dcéra mala minuli rok na svatbe ( ako hosť ) také podobne a boli nádherné a všetci ju obdivovali .

ervenka
28. júl 2022

Musia byt satenove? Chod do dobreho obchodu, poradia ti. Sama si pisala,ze si pribrala.
Tie saty si nevhodne na tvoju postavu. (Modelka je stihla, aj poza a uhol fotenia ju len umelo zostihluju) Ale mam pocit,ze ich velmi chces. Tak si ich kup a hotovo. nemusis zakladat duplicitne diskusie- je to myslim aj proti pravidlam mk.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
28. júl 2022

@cerz neuraz sa, ale dcera v nich vyzerá ako tehotná. Na jej postavu sa vôbec nehodia.

zuzanka.zuzu
28. júl 2022

@stanulienkat vsak mozno je tehotna, taketo volne sa hodia aby netlacili na brusko

ano, vyzeraju ako zupan 😀 a predpokladam ze su drahe jak slak.... skoc k cinanovi, kup zupan a tvar sa ze su to saty, mas to lacnejsie a ako povedal niekto vyssie "to je jedno co si myslia ini, hlavne aby si sa dobre citila" 🙈

katkami123
28. júl 2022

Aká si vysoká?