Vadí vám ak niekam pozvete svokrovcov napr.k svojim rodičom a napríklad svokra príde zle oblečená ? Ona je pri sebe,ale oblieka sa fakt hrozne. Chápem,že každý má svoj štýl,ale aspoň čakám ,že keď ich niekam zavoláme,že prídu normálne oblečený napr.svokra ani nenosí kabelku ,ale stále chodí s ruksakom,proste mi to príde ľúto že nie je taká typická žena ,že sa nemaľuje ( nie je stará ,má 50) a celkovo ,že sa s ňou nedá baviť o takých ženských veciach a ja som zase mladá mňa nebaví sa baviť stále o varení a takých domácich veciach,zase moja mama je úplný opak aj môj muž to hovorí ,že je kočka ,lebo stále chodí upravená aj ked niekam ideme ,proste mi to pride divne ako keby som sa za svokru hanbila ,tiež ideme niekam do mesta a zoberie tam tepláky ...celkovo sa strašne staro oblieka,ma to niekto podobne ?
nie nevadilo by mi to, ak ideme do mesta a vyberie sa v teplakoch, tak na to ma synatora aby sa jej opytal, ci vazne si nema co obliect... maju ludia rozne styly... dakedy sa dievcata hanbili v teplakoch aj smeti vyniest (napr ja by som v tom ani pred dom nevysla uz ako pubertacka), a dnes sa po mestach promenaduju v tom... ;) cize aj casy sa menia.
To ze niekto sa nemaluje, nie je v lodickach a satockach a s kabelockami, to je proste jeho styl. Ale aj s ruksakom a bez makeupu sa da sportovo obliect napr. do mesta, slusne. Mozno ju synator musi zobrat na nakupy, alebo ty, aby ste jej ukazali nieco nove ;)
Bolo by mi to úplne jedno, každý má svoj štýl a to ako chodi oblečená a upravená je jej vizitka, nie vaša.
Ja to mám takto s najlepšou kamarátkou, s ktorou sme ako sestry. Keď niekam ideme, ja vždy lodičky, upravená, ona dogabaná ako kráľovná nevkusu, aj to tak často okomentuje. A vôbec mi to nevadí. Prečo by malo? Každý máme svoj vkus, každý sa cítime dobre v niečom inom. Pre niekoho sú podstatné tie "ženské" debaty, pre niekoho debaty o varení a záhradke. Záleží predsa na úplne inom. Úplne iné potrebujeme, nie tieto povrchnosti, aby sme sa mali radi a mali voči sebe úctu.
Ja by som zas s takým povrchným človekom ako ty nešla ani na kávu. Nechápem čo vôbec niekto rieši ako sa oblieka druhy, či nosí kabelu ci ruksak. Véd sa starám o seba a k iným mam rešpekt a hlavne to aký je človek. Ach
Ani mne sa nepaci ako sa svokra oblieka ale absolutne mi to nevadi. Je to jej vec. A vobec nemam potrebu s nou stebotat o zenskych veciach.
Nevadí mi to a ani nehodnotím oblečenie iných a úprimne keby mali svokrovci prísť k našim na návštevu tak by ani jedna strana nebola vyparádená kedže by to nikomu nebolo extra pohodlné... Trošku prehodnoť svoje postoje pretože sa hnevať na svokru že je ina ako ty je detinské
Nemám ani 30, tiež sa vôbec nemalujem, nosím takmer všade ruksak a nepríde mi, že by som sa nevedela baviť o ženských veciach. Nemôžeš posudzovať človeka, podľa toho čo má na sebe. Skôr mi príde, že riešiš nepodstatné veci...
Ja moju svokru nemám rada, tiez ma taky štýl ako popisujes ty, ale toto by mi nenapadlo riešiť, kazdy ma nejaký štýl. A celkovo je podľa mňa divne sa hanbiť za niekoho iného, max tak za seba. Čiže toto by som neriešila, ved nikoho neokradla. Keď tak nech jej jej syn naznačí niečo,ale pochybujem ze sa zmení.
Teda ja mám podobný vek ako svokra a kabelku si teraz zháňam ,zistila som ,že nemám v čím nosiť dokumenty keď niečo vybavujem inak nenosím nič alebo občas ruksak
Každý má svoju rodinu svoje deti…Starší mladší…u nás sa každý stará o svoje, má svojho syna ak to jemu nevadí, aj keby mala rohy…napr..Jedna moja teta ma 60 a sa oblieka už odkedy ju poznám od detstva ako kedysi za totality, nemaluje sa, ani deo vonavka nic…voda mydlo staci.. také všetko tento štýl…jej vec
Si strašne povrchná
Ak nie je špinavá, nesmrdí, nechová a a nerozpráva ako hulvát, tak celkom nechápem, čo riešiš. Nie je taká ako ty, neznamená že je to zlé. Ja nenosím kabelky tiež, mám jednu, šaty absolútne, nohavice, rifle, botasky, sem-tam poltopánky.
Syn má priateľku, čo v živote nemala asi na sebe nejaké gate, proste šaty, blúzky, lodičky asi aj na hory a mám ju tak strašne rada a celkom si myslím, že aj ona mňa. Keď prídu tak ma vyobíma viac ako syn. Stokrát mi povie teta /tetuša moja zlatá a preklábosíme spolu do noci.
V istych situaciach by mi asi vadilo, ale u rodicov doma nie, je to jej vec... a stale je to ten najmensi problem, co so svokrou mozes mat.
A riesis to ozaj alebo len preto ze je to svokra? Ja na tom nevidim nic zle. Pripadne ju pozvi do kadernictva. Ku kozmeticke. Na nakupy. Ale nikomu nemozes styl nanutit. Ak sa v tom citi dobre. Je cista tak… toto je ozaj nepodstatne.
Toto je jedna z vecí ktorú by som si nedovolila riešiť (bez ohľadu na to kto to je). Ak sa oblieka čisto, oblečenie nie je vulgárne, hygiene je ok tak nevidím dôvod riešiť čo nosí.
Je mi úplne jedno kto si čo oblieka, obúva. Absolútne to neodzrkadľuje to, aký ten človek je.
Ja mám kamošku čo je kráľovná teplákových súprav. Sme si mysleli, že sa v jednej z nich aj vydávať bude. A ? je horšia ako niekto iný ? nie je.
Mne by skôr vadila taká povrchnosť akú máš v sebe očividne ty.
Asi by mi to vadilo len v pripade nejakej spolocenskej udalosti, ktora si vyzaduje dress code a prisla by tam v teplakoch. Inak nie.
Moja svokra sa oblieka slusne, primerane situacii. Ale nema ziaden vztah k mode. Su veci co nosi uz 20 rokov. O mode a liceni sa neporozpravame. Ale zato si vieme najst xy inych tem. Je to jedna velmi dobra, mila a scitana zena a som za nu vdacna.
Povedzte mi, že toto je fake téma ……neverim, že niekomu toto reálne vadí
toto je velmi subjektivne. ja napriklad ocenujem, ked sa clovek citi dobre a je prirodzeny. a je mi jedno, ci je to v lodickach, rifloch, teplakoch, teniskach, ci ma vystrih po pupok, alebo rolak. je to omnoho dolezitejsie ako sa na nieco hrat...napriklad, nosim barefoot, lodicky som nemala roky, lebo to nie som sa. uprednostnim pohodlne, lezerne oblecenie (aj saty a sukne), pred upnutymi odevmi. Kupujem jednofarebne veci, ktore sa daju kombinovat. Pred trendy kuskami uprednostnim kvalitny material. Mnoho ludi mi vravelo, ze co viac neukazem, ze postavu na to mam...ale je mi to neprirodzene. a uprimne, je mi dost jedno, co si kto mysli 🙂
Pre mna su napriklad vrchol nevkusu dlhe umele nechty a neprirodzene umele mihalnice. ale opat, ak sa v tom niekto citi dobre, je to uplne v poriadku.
Nemas nijake pravo hovorit svokre do jej stylu. Ked sa nam nieco nepaci, mozeme robit zmeny s jednym clovekom, so sebou...otazka je, preco ta to irituje? ona nie je ty...p.s. na batohy nedam dopustit 🙂
Nechápem,prečo anonymu vadí,ako sa kto oblieka.Prečo posudzuje človeka-svokru-dľa oblečenia.Ja som podobný typ. chodím v rozgajdaných teplákoch,topánky mám aj staršie,ošúchané,šaty,pulovre aj 15 ročné.Mám iné priority.Výlety s vnučkami,knihy apod.Len by som počula zo strany zať alebo dcéry ,že sa im nepáči ako sa obliekam...To by videli... .Mám aj pekné veci napr.do divadla.Ale aj tam som videla,podotýkam ,mladých v roztrhaných rifliach a špinavých tričkách.Takže si viac všímaj okolie a nielen svokru.
Autorka, chyba nie je vo svokrinom obleceni, chyba je v tvojich ocakavaniach/hlave🙄.
skús to brať povrchne tak ako ti to je prirodzené: aspoň pri nevkusnej svokre vynikne tvoja krásna mamička aj s tebou. Môžete žiariť a svietiť svojim vkusom až do vedľajšieho chotára.
P. S.: ruksak je zdravý na chrbticu, aj ja som pred rokom začala nosiť
Pre tvoju svokru to je nepodstatne, tak to neriesi. Ja poznam vela dievcat okolo 30-40 co sa nemaluju a chodia dogabane, ale je to ich vec. Ja ked som cakala druhu dceru, tak som nosila vak so sovickami. Lekarka sa ma srandovne pytala, ci idem zo skoly. Mne to bolo prakticke, lebo sa mi tam vsetko zmestilo, aj voda, veci pre syna, papiere. Nechcela som mat kabelku a k tomu 3tasky. Ja tiez rada chodim v teplakoch a nemam problem ist aj do obchodu. Su ciste, nemaju diery a nech si kazdy mysli co len chce.
NIKDY V ZIVOTE by som si nedovolila riešiť obliekanie a štýl ako sa maľuje/nemaluke niekoho iného. ANI VAHU!je to povrchné. Mám svokru generačné posunutú k mojim rodičom,bavíme sa aj o varení a bavili sme sa o takých veciach aj pred 10 rokmi keď som mala 25. Človek sa MUSI vedieť aj prispôsobiť osobe s ktorou sa baví. Ak sa to nenaučia budete spolu už len bojovať. A to ti nezávidím.
My dve by sme si asi tiez nemali velmi co povedat. A to sme si vekovo isto blizsie ako k tvojej svokre... moja mama aj svokra sa vyobliekaju, mne je to jedno... vezmem si prve co najdem, v com sa citim pohodlne... teraz cez vikend som bola mimo domu, behala som svetle nohavice a cierna kvetovana bluzka, vecer som nohavice vymenila za cierne s nejakymi pasmi, ale bluzku som si nechala... asi by sa pohorsilo pol kona, ze ako to mozem kombinovat... no normalne. Ide mi o pohodlie a nastastie v mojom okoli nikto neriesi obliekanie. A ak ano, tak si to necha pre seba...
Pokiaľ svokra dodržiava hygienu a nesmrdí,tak nech si oblečie na seba aj vrece
A to trávite tak veľa času so svokrou?