Kamaratil sa s nou estte predtym ako sme sa spoznali ..ziarlim hlavne preto lebo je v jeho veku a ja som od neho o 5 rokov starsia
Neziarlim ani tak na to ze by sa mohli dat dokopy, skor na to ze ju ma rad a ja sa citim potom ako druhorada:(
Pozri, ak má kamarátku s ktorou sa často stretáva a rozprávajú sa o takých súkromných veciach a tebe to nevyhovuje, tak myslím, že v tomto sa nezhodnete a bolo by dobré prehodnotiť vzťah. Inak ja by som muža, ktorý má nejakú naj kamošku a baví sa s ňou o súkromných veciach a chodievajú aj spolu von nechcela, nie som taká moderná a neverím na priateľstvá medzi mužom a ženou, bez postranných úmyslov (môj názor).
Moj muz mal najlepsiu kamaratku, ozaj ako sestru, poznali sa 8 rokov. Nemali ziadne tajnosti pred sebou. A potom sme pol roka spolu byvali. Uz 4 roky sa nekontaktuju 😆
Presne toto som mala ja s mojim ex, 4 roky som žiarila na jeho kamarátku. Lenze takého som ho spoznala a nechcela som ich kamarátstvo ovplyvňovať zo začiatku, až keď už naozaj som si nevedela rady sadla som si s ním porozprávala sa, ale to bola chyba začal byť ku mne ešte horší, no nakoniec po 4 rokoch nás vzťah skončil práve koli nej. Lebo som sa dozvedela ako jej vyznával lásku ako je do nej zamilovaný, že žiadna žena není taka ako ona. A tým pádom som to ukončila, nemalo to zmysel...
@retatka ved práve ja som to tiež nepochopila, či mu išlo o to aby žiarila ona naňho alebo co. Ale mala celú dobu ona priateľa ktorému tiež vadilo že sú najlepší kamaráti dokonca oni dvaja jej priateľ a môj ex spolu boli kamaráti dobrý ale neviem co tam bolo viac... Ale keď sa rozišli oni dvaja tak hneď môj ex neváhal a využil situáciu
@retatka no v podstate áno, ale spolu niesu ona povedala ze ho ma rada jak kamaráta, takže mal smolu ale neboj sa, potom mi vypisoval vyvolával ale aj keď to bolo pre mňa ťažké a bolestivé už som mu nenaletela 🙂 už mi to mohlo napadnúť keď sme plánovali dovolenku a namiesto mňa išiel s nou jej frajerom a s jej kamoskou...
@retatka ani ja nie a tiez sa mi to stalo, obcas vidiet tak chlapom do hlavy 🙈
Ja neverim na priatelstvo medzi muzom a zenou. Nech vas zoznami a stretavajte sa spolu vsetci traja. Ak aj sa ti nebude chciet vzdy ist, ale mali by ta pozvat.