Poviem vám príbeh,
Majo bol chlap ako mnoho iných. Napriek tomu že v jeho živote bolo veľké množstvo žien, nemal šťastie nájsť tu pravú. Túžil mať deti, rodinu, veci tak samozrejmé že málokto chápal aký život vlastne viedol. Posledných deväť rokov mal priateľku, vzťah ktorý mal nádych rodiny, no neklapalo to ako by malo. Ľudia znalý vzťahu tomu vraveli " Priateľka na víkend". Keďže taká bola i realita. Stretávali sa spolu na víkendy v jeho dome, chodili na výlety či časté dovolenky. No denno denne sa vracal domov z práce kde ho nik nečakal, zaspával sám, či sa sám prebúdzal, žiaden bozk od partnerky či deti. A vždy keď prišla téma s priateľkou ohľadom presťahovania sa k nemu, spolužitia či deti, to obyčajne končilo hádkou a odmlčanie sa nás nejaký čas
A vtedy sa to stalo... Ale poďme na úplný začiatok desiatky rokov dozadu.
Ako malé dieťa sa odsťahoval s matkou do mesta, no i tak bol stále srdcom z dediny a vždy keď bolo možné sa vracal k babke na dedinu. Ako asi 10 ročný trávieval s kamarátmi veľa času na ulici kde si už vtedy všimol tmavovlasé tmavooké dievčatko ktoré chodievalo tiež k babke susedom oproti cez cestu. Ako to bývalo zvykom na dedinách, už vtedy babky navzájom dohadzovali svojim vnúčencom ich budúcich partnerov a rovnako to bolo i tu. Jeho babka mu už „vybavila“ blonďaté dievčatko od vedľa. No on stále akoby cítil že ta pravá bude o par domov nižšie, tmavooká
Niekoľko rokov nato ho to stále tiahlo na dedinu ako chalan v puberte keď začal poznávať lásku a prvé skúsenosti so ženami, prvé dotyky, a krásu spoločných nežnosti. Opäť stretol ono tmavooké tmavovlasé dievča. Bola krásna a očarujúca Jej telo sa začínalo meniť na ženské a isteže ho začala priťahovať. No napriek obojstrannému záujmu, všetko skončilo skôr ako začalo začiatkom sokolského roka. On sa vrátil do mesta kde mal už vážnejšiu známosť a napriek tomu že na ňu neprestaval myslieť, čas však všetko uzatvoril.
25 rokov sa prebíjal životom, ktorý mu priniesol veľa dobrého i zlého, no prevažne samoty, desiatky vzťahov či jednorazových partneriek mu zaplnilo jeho život bez lásky. Presťahoval sa na miesto kde ho cely život srdce volalo nazad na dedinu.
Až raz bolo to jedného letného dňa šiel autom domov, s priateľkou a svojou mamou ktorá šla k nemu na návštevu. Na zvláštnom mieste oproti jeho domu videl červené auto, malo otvorené zadné dvere a z nich vykúkal sexi zadoček vo vyťahaných šedých teplákoch, jeho majiteľka sa vystrela a otočila smerom k nemu a jemne pousmiala. Ihneď spoznal o koho ide. Bola krásna ako pred 25 rokmi, štíhla a jej úsmev žiaril na jej tvári presne ako si ju pamätal
„mama vieš kto to je?“ Sa spýtal.
„Samozrejme že áno, Lena. Celá dedina ju ohovára ako podviedla muža s nejakým starým, plechavým a škaredým chlapom a potom sa stratila“
Vtedy si spomenul na obdobie puberty, keď práve ona bola jeho múzou a po nociach sa mu snívavalo o jej krásnych očiach. Celučkú noc mu behala po rozume a snažil sa spomenúť si na všetko z mladosti čo sa udialo či skôr neudialo.
Hneď druhy deň ráno zapol notebook a začal hľadať.
Z počiatku ho zaujímal iba jej život a či je šťastná pripadne čo je pravdy na klebetách
Keď videl desiatky fotiek jej krásnej rodinky, no zvláštny neprirodzený úsmev, bolo mu jasne že nieje šťastná, jedine fotky s ako takým úsmevom boli kde bola sama s deťmi.
Nedalo mu, a najskôr iba nesmelo a opatrne ale skúsil jej napísať. Netušil či si spomenie, či bude mať záujem o komunikáciu
Isteže si ho pamätala, stroho, ale predsa opísala, čo sa za tie roky udialo v jej živote, ako bola nešťastne vydatá, mala dve krásne deti, zamilovala sa a podviedla manžela so svojou láskou. Rozviedla a vzala si svoju novú lásku, s ktorým mali ďalšie spoločne vytúžené dieťa, no zároveň ju rodina odvrhla na dlhých 9 rokov, až do momentu kedy sa opäť nerozviedla. Vtedy ju opäť prijali nazad do rodiny.
Už po pár hodinách sa pokúšal ju prehovoriť k sebe na bláznivú návštevu v bazéne s opaľovaním, no napriek tomu, že ju to lákalo. Odmietla.
Z písania si,.. bol milo prekvapený a mal dojem, že práve v nej našiel kamarátku, ktorá ho bude vedieť chápať. A ešte v ten deň ju pozval na zmrzlinu.
Bola to jej podmienka, že iba zmrzlina a nič viac, napriek tomu, že priznala, že sa bude báť, že bude súhlasiť s čímkoľvek.
Stretli sa pri jej paneláku a už, keď ju zazrel nedokázal ústa zatvoriť od úžasu. Bola nádherná, v ružových bodkovaných letných šatách vyzerala akoby mala skutočne 17, na ktoré sa vraj cítila tým, že ostala sama. Podala mu ruku a nechala sa dva krát pobozkať na líca.
Ani nevedeli ako a namiesto zmrzliny sa rozhodli, že si pôjdu len niekam sadnúť a rozprávať sa, aj keď sa obával, že nebude o čom no zrazu vedel, že o nej chce vedieť ak nie úplne všetko tak aspoň aspoň čím najviac.
Pri rieke si rozprestreli deku a posadili, zámerne si sadol tak aby ju mal celý čas na očiach keďže sa jej nevedel nabažiť. Celý čas sa rozprávali, no ani jeden akoby nevnímal iba slová, ale si všímali jeden druhého hlavne navzájom. Zrazu cítil že práve toto žieňa by chcel mať pri sebe, dotýkať sa jej, chrániť a venovať jej svoju priazeň. Mala krásnu jemnú pokožku a nedalo mu sa spýtať či sa jej nemôže dotknúť, ak dostal povolenie, sa jej dotýkal čím ďalej tým viac aj na miestach kde aj jej telu sa to zjavne páčilo. Keď jej siahol na stehna popod šaty, už bolo vidieť vlhkosť nohavičiek a vôňa jej tela sa šírila navôkol.
Porozprávala všetko o svojich nevydarených manželstvách, o troch deťoch ktoré miluje, o rodine ktorá odvrhla zato že v nešťastnom manželstve sa zamilovala a podviedla. Tiež vyzvedela jeho príbeh, o jeho vzťahoch a po čom túži a kde bol celé roky.
nemáš chuť skúsiť spolu niečo? Navrhol. Nakoľko tých par chvíľ s ňou mu rozbúšilo srdce a riadne zamotalo hlavu.
Ja som si povedala, že žiadne vzťahy. A už vôbec nie aby o niečom vedeli deti alebo naši.
To by ma musel dotyčný veľmi presvedčiť.
S deťmi sme si toho prežili dosť. A niektoré veci sa ešte ťahajú.
No nechcem rozoberať smutné veci ...
Ale možno niečo na tajňáša vymyslím ?? je s tebou sranda ??
Ruzlúčili sa, zaviezol ju domov, pusa na líce na rozlúčku, a s búšiacim srdcom sa vrátil domov. Ani si však nepamätal ako sa dostal domov a kedy ubehla ta cesta.
Čakal aká bude reakcia z jej strany , dúfal že tým že neprekročil hranice ,dodržal sľub a niečo nepokazil.
Ledva som prišla domov. Sa mi nohy roztriasli z nervozity
Ani vo sne by ho nenapadlo že ich spoločné prvé rande dopadne takto. Spoznal v nej len tu krásu a šarm ktoré si pamätal z mladosti ale i vášeň. V tom momente sa stala Jeho dennou súčasťou v stovke debát, zmyselných i o úplných hlúpostiach, detailov z oboch životov, práca i zábava. Zaujímalo ho všetko a ona sa zdôverovala so všetkým. Vždy ráno sa už tešil že aspoň virtuálne smie zaželať dobre ráno a dostane odpoveď, no zároveň tu bolo rúško pravidla jedna. Nesmie sa dozvedieť nikto nič, či už deti alebo jej rodičia, a vzhľadom na to že boli prázdniny a musela deťom zabezpečovať program. Stretnutia boli minimálne miestami nemožné.
Od momentu ako spoznal nielen jej nádherný zovnajšok ale i úsmev a radosť sa snažil ju presvedčiť že jej urobí fotky na ktorých bude vyzerať taká ako ju vidí on keďže fotky verejne na fb zďaleka neodrážali to ako vyzerá, či jej vnútornú a vonkajšiu krásu. A najbližšie stretnutie sa dohodli že pôjdu spolu na vybrané miesto sa fotiť. Stretnutie malo byt po práci pred jej bytom, kam prišiel s tým že sa na ňu veľmi tešil. No pozvala ho k sebe do bytu nakoľko sa potrebovala prezliecť a schladiť.
Majová podmienka na fotenie bola vzhľadom na jej komplexom že fotky sa budú fotiť bez podprsenky. A ako tak sedel na sedačke v obývačke tak jej to pripomenul.
Mala opäť na sebe krásne letné šaty ktoré jej veľmi svedčali. Keďže sa cítila upotená spustila ventilátor a šatami začala mávať.
Vyzliecť podprsenku sa akoby obávala a tak povstal k nej, objal ju a zozadu spopod šaty jej rukou sa dostal na chrbát a rozopol jej hu. V tom sa sej zahľadel do oči a videl v nich práve to čo čakal že tam nájde. Malý plamienok ktorý akoby vravel „pokračuj“
začal ju bozkávať na krk, hrdlo, ona privrela oči a snažila sa vychutnávať jeho dotyky. Rukou z chrbta pomaly skĺzol na zadoček, do nohavičiek, pritom neprestával ju bozkávať , a druhou rukou je prechádzať vo vlasoch a šiji. Ruka v nohavičkách sa nebadane dostala až k časti kde všetko bolo už príjemne vlhké a ako ju tam jemne dráždil bolo cítiť jej vôňu. Vzal ju do náručia a posadil na gauč. Bola dosť prekvapená, no zatvorila oči a nechala ho pokračovať. Poodsunul nohavičky na jednu stranu a najskôr prstom a potom jazykom jej začal vlhkosť stierať a sebecky snažiť sa ju cítiť čím najviac. Hladil jej stehna a bozkával na mieste kde sa spájajú. Pomohol jej vyzliecť šaty a mal pred sebou jej nádherné drobné telíčko ktorému rýchle búšilo srdce a bolo trochu vyplašené ale zároveň oddané. Nohavičky nechal na ňu či si dá sama dolu a urobila to. Položil jej úplne nahé telo na gauč, a sám si kvokol vedľa gauča, dotýkal sa jej celého tela, od vlasov, uši, cez krk, hruď, prsia, bruško, podbruško stehná až po končeky prstov na nohách.
Nechcel nič uponáhľať, ani pokaziť, nevedel čo si môže dovoliť aby ju nestratil skôr ako ju získa.
Každý dotyk rukou nasledoval vždy bozk, alebo pohladenie lícom, tak jej snáď vybozkával úplne cele telo. Prsty sa mu skĺzavali aj dnu do jej telíčka a pri každom vysunutí vynášali na povrch viac a viac vône. Neustále sa skláňal lícom na bruško a raz hľadel na ňu do jej oči, a inokedy sa snažil vnímať práve jej vôňu otočený smerom naopak k stehnám. No ani nevedel ako, a zrazu aj on bol pri nej úplne nahý a kúsok v nej. No stále bolo pre neho najzaujímavejšie hlavne si vychutnať dotyky jej tela, než samotné uspokojenie. Na jej tele sa snáď nenašlo kúsok miesta ktoré by sa nesnažil svojimi prstami prečítať, ako slepec brailovo písmo.
Čo presne ako sa udialo už nemalo až taký význam. Pretože všetko prekonalo pocit ktorý, cítil keď sedel spolu s ňou ona obkročmo na jeho stehnách a objímal jej nahé telo a ona objímala jeho, a cítil že takto by to mohlo vyzerať už navždy. Cítil že ma pri sebe tú ktorú chce chrániť a ona jemu dávať lásku.
Akýsi bláznivý nápad ho napadol že chce cítiť jej vôňu i naďalej a tie premočené nohavičky si vziať domov, no v zápale toho čo spolu prežili na to úplne zabudol. Rozlúčili sa tentokrát už bozkom na pery, a šiel domov. Bol to opäť jeden z tých momentov keď ani netušil ako dorazil domov, lebo si ani nepamätal že do auta nasadol, nie ešte ako došoféroval, nakoľko bol opojený myšlienkami na ňu.
Aby si si nemyslel, že nenapíšem.
Nič jej teda nehovor. Aby náhodou nebol cirkus na ulici.
Si čakal, že pondelok - štvrtok budem denne u teba a piatok až v nedeľu Ivet?
Či ako si to predstavuješ?
Okrem toho, stále je to pre mňa také.... Je ona tvoja oficiálna partnerka?
Vieš čo myslím.
Je pravda, že ešte nedávno som hovorila, že už nikdy žiaden chlap ale....
Ďalšie dni - týždne sa niesli v zmysle nejakého ujasňovania si čo môže a nemôže byt a ako môže fungovať budúci „vzťah“,
Pozval ju na spoločnú dovolenku nakoľko jeho priateľke nevychádzal dobre termín a popravde viac sa tešil na prvú možnosť dovolenky s Lenkou. Nikdy predtým nelietala tak si dal záväzok že aspoň v tom bude u nej prvý.
Žiaľ aj zo dňa na deň sa množili tvrdenia o tom ako chce si byt sebestačná a odrezať sa od chlapov práve po zlých skúsenostiach z ex manželmi.
No vždy to prebili vety nádeji o tom že je pripravená sa oddať ak sa nájde ten ozaj pravý.
Dohodnúť ďalšie stretnutia bolo stále viac problémom a ak sa aj stretli bolo to skôr o náhode, než niečo dohodnuté. Skončilo leto, deti začali chodiť do školy. Opäť bolo sa treba venovať deťom.
Môj ex bol tiež úžasný na moje deti.... do určitej doby. Teraz vykrikuje, že sú to arogantní pangharti a chce peniaze za to, že keď býval s nami, podieľal sa tiež na financovaní spoločnej domácnosti.
To tých 80 tis.
Nechcem tým povedať, že si taký istý.
Ale keďže mi to stále vykrikuje a "žiada" tie peniaze, určite sa nebudeš čudovať, že som opatrná a... ani neviem aký výraz.... ubolená? znechutená? nedôverčivá?
Ja si uvedomujem, že môj potencionálny partner to bude mať so mnou ťažké vzhľadom na môj je skúsenosti.
Aj mi napadlo, keď ti vidím auto vonku, že prídem pozrieť záhradu.
Ale mala som na obed uhorkový šalát s cesnakom. 🙂
Ďalšie také "Fópá" Nebude
Je pootvorená brána a ja sedím na dvore dnu kľudne prídi
Bol by veľký problém, keby prišla aj Lucka?
Kľudne, poď.....
Prišli k nemu, ukazoval jej dvor, čo kde pestuje má vysadené. Bola krásna, očarujúca, jej úsmev sa mu zabáral rovno do srdca, a ako sa tvárila že ju zaujíma to čo jej ukazoval bolo veľmi milé. Celý čas cítil potrebu aspoň nenápadne sa jej dotýkať aby to malá nezazrela, a sa mu to i darilo, šli dnu ukázal jej cely dom, a ostali v kuchyni. Malá sedela za stolom a debatili. To čo videl sa mu hrozne páčilo, predstava Lenky ako partnerky a jej malej dcérky bola veľmi milá a v duchu si to predstavoval akos realitu.
No zároveň to bol i začiatok konca.
On videl ich spoločnú budúcnosť, kde nebol zamilovaný už iba do nej ako ženy, ale do nej ako matky spolu s jej deťmi a jej príbehom...
No a naopak, ona si akoby práve vtedy uvedomovala že dom ma inú pani. A že opäť by dopadla ako rozvracačka vzťahov a dostala by sa niekam kde už bola a nechcela sa vrátiť do tých čias, keď nemala rodičov a dcérka nemala starkých.
Bože dievča ty si vážne krásna. Pár momentov som ťa videl teraz usmievať a už som mimo z teba
Ale ďakujem za návštevu teraz aspoň na pár dní budem spokojný že som Ťa videl osobne...
Ona mu na to odpísala
Vieš stále je to o tom, že je rozdiel vzťah a milenec....
Milenec to už asi vieš čo obnáša....
Ale vzťah je pre mňa už teraz s niekým, na koho je spoľah. A mne sa ružové okuliare rozbili.
Takže toto si treba ujasniť. Nebudem iba "leukoplast"
Ja sama sa musím dať dokopy, aby som mohla fungovať ďalej.
Čiže milenec a budeš čakať či mám čas....
Alebo vzťah, ale to je pre mňa (i teba) beh na dlhé trate ešte aj s obavou o deti.....
A určite by som ti nedovolila teraz Lucke kúpiť ani kofolu.
Vôbec netuším či ma pochopíš
Takže stretnutiam sa nebránim, ale chce to čas a priestor.
Len či ty máš trpezlivosť na niečo také.
Neodpisuj, nechaj si myšlienku.
A som si uvedomila/ povedala, že ak si nepripustím k srdcu niekoho, tak ma nezraní a nezradí.
Na tebe je viac vecí pre mňa nových.
On zamilovaný, ona tápala že pre čo sa rozhodnúť. On videl a chcel urobiť všetko, ona nevedela či sa jej opláca vsadiť všetko na ďalší neistý vzťah.
Na dovolenku šiel nakoniec s priateľkou, kde sa vlastne ani poriadne nerozprávali , sa i keď dovolenku si užili ako vždy, tak ich vzťah sa valil z kopca. Navrhol že si dajú po návrate pauzu, alebo sa prestanú stretávať. Jej bolo jasne že je to kvôli Lenke. A tak sa i stalo. Po dovolenke sa rozišli v dobrom ako bolo u neho zvykom.
Pred odchodom na dovolenku ešte poprosil Lenku, aby mu chodila kŕmiť mačky, a dal jej kľúč od domu. V deň odchodu odovzdávania kľúča, prišla a vyzerala smutne bez nálady, no opäť sa snažil aspoň na par momentov si užiť jej blízkosť, bozkával ju a hladil pred dverami domu akoby sa lúčili navždy, no cítil že to nebola ona a niečo sa dialo.
V prvé dni dovolenky sa ešte objavovali lajky Lenky na ich dovolenkových fotkách, no neskôr prestali. Na spoločných fotkách napriek tomu že už bol začiatok konca sa žiaden lajk od Lenky neobjavil. Neskôr to vysvetlila ako „nechcela som robiť rozbroje medzi vami“
po návrate z dovolenky ho kľúč od domu čakal u jej rodičov, a miesto osobného stretnutia ho čakala iba odpoveď že tak to je lepšie. Keď bol pripravený si s Lenkou začať vzťah s tým že bol už sám, to vlastne i skončilo. Písala čím ďalej tým menej, stretnutia odmietala jedno za druhým, vždy bol dôvod prečo nie. Samozrejme akceptoval že ma rodinu a že sa dá stretnúť iba keď o tom nik nevie, no stretnutie už neprišlo ani jedno,
Ostal sám, a každý víkend ju mal pritom 20m od seba. Smútil, ubíjalo ho to že všetko. Dúfal a tešil sa že konečne našiel ten pravý vzťah. No opak bola pravda...
Priateľka sa mu ozvala a keď zistila ako dopadol, sa po dvoch týždňoch vrátila ale len aby mu ukázala aký je hlupák.
Ďalšie 3 mesiace si s Lenkou síce písali no jej podmienka bola že nič osobného a len ako bežní priatelia,a to ho ubíjalo sešte viac. Často si radšej prial aby mu povedala , že ho nechce viac vidieť či niečo podobne než ostať len ako „dopisovací priatelia“
Celé 3 mesiace boli pre neho peklo. Plné depresie, smútku a beznádeje. Chodil ako mátoha a celé jeho okolie trpelo s ním keďže často neprehovoril ani slovka za cely deň. Zrútili sa mu sny o rodine. O tom že bude mať pri sebe opäť niekoho koho miluje. Z lásky a vzájomného počarovania, sa zrazu stali jedna dve odpovede na sociálnej sieti za deň, či len odpoveď v noci na ranný pozdrav.
Bolo týždeň do Vianoc už sa pripravoval že ďalšie sviatky strávi osamote a zrazu mu pípla sprava.
Ahoj, nemáš chuť sa stretnúť?
Nevedel ako na to zareagovať, no srdce mu vravelo Samozrejme, bež...
Tak sa dohodli na najbližší víkend že pôjdu spolu na výlet do Tribečských hôr sa trochu prevetrať a porozprávať, V sobotu dopoludnia prišiel autom po ňu a vyšla pred barak. Mala cele oči červené od plaču, čo sa zjavne zase pohádali, no aspoň sa pokúšala usmievať.
Ahoj... Trochu sa mi zmenili plány. Ex neprišiel pre Lucku a musím s ňou ostať doma.
Ved ju zober s nami a vezmi aj sánky a budeme sa sánkovať.
Tak nakoniec aj urobili, vzali spolu malú a vyrazili. Všade bolo krásne bielo, kopa snehu. A tak sa začali blázniť. Guľovali sa, váľali v snehu, sánkovali. Vozil malú na sánkach, či stavali snehuliaka. Po par minútach už i ona vymenila slzy za úsmev a bolo zjavne že sa cíti veľmi príjemné. Často zazrel ako na neho a Lucku pozerá ako sa bláznia a bola dosť zamyslená. Malá sa posledný krát spustila z kopca a malo sa ísť domov. Vtedy sa pootočil k Lenke a videl ako si sťahuje nohavice na stehna. Kvokla si, a začala čúrať otočená tvárou k nemu a ešte mu odpovedala na otázku. Podišiel k nej tvárou tvár na pár centimetrov, kvokol si ku nej, a mlčiac jej hľadel do oči. Šiel jej dať bozk na pery, ona zatvorila oči a nechala sa pobozkať. Naklonila sa viac k nemu a vtedy sa jej šmykla noha. Zrazu ani nevedela ako a sedela s holou riťkou v snehu, a stiahla i jeho. Veľmi sa tomu obaja začali smiať, Vtedy prišla mala Lucka k nim so saňami.
Mamiiii...Vy sa tu zabávate bezo mňa?
Lucka tvoja mamina si potrebovala schladiť zadok.
Ešte sa na tom dobre zasmiali, pomohol Lenke postaviť sa a samozrejme sa obetoval jej omiesť zadok od snehu. Obliekla sa a vyrazili domov.V aute sa ešte smiali na tom čo všetko zažili a malá kládla Majovi desiaty otázok a ten sa cely čas venoval odpovedaniu na ne. S Lenkou ani neprišlo na reč, čo sa medzi nimi stalo a prečo sa odmlčala. Bolo im príjemné a nechcel to pokaziť.
Ako sa približovali k mestu, prišla zaujímavá otázka od malej Lucky.
Majo...A teraz budeš môj teda náš nový tatino ??
Ako si na to prišla??
No keď si videl maminu bez gatiek...
Lenka aj Majo vybuchli smiechom až sa rosili okna na aute, malá myslela že sa za to na ňu hnevajú alebo že je na smiech, no Lenka sa ju chytila za ruku a dala bozk na líce, a tak tiež sa začala na tom smiať.
No aby som bo Tvoj, Moniky a Tomáškov tatino to by muselo veľa veci byť inak, a musela by ma mamina ľúbiť. … Ale ak chceš budeme veľkí kamoši.
Ved to už sme. Ale dobre. Odpovedala..
Dorazili domov, vyložil ich pred barákom a šiel domov. Šiel a čakal čo bude ďalej. Nechcel byť ten kto bude otravovať a vypisovať čo bude ďalej, aby sám nebol sklamaný. Neskoro v noci, už spal a prišla mu správa „
Ďakujeme za krásny deň, bolo mám úžasné a vybláznili sme sa a zabavili ako už dlho nie. Presne to som potrebovala.
Druhý deň hneď ráno si opäť písali, ich debaty opäť boli zmysluplné, a veľmi príjemné. Bolo z nich cítiť že obaja sa tešili a čakali na každú jednu odpoveď či reakciu toho druhého. Večer mal jej prísť opäť ex si vziať malú a opäť sa odmlčala. Napísala zasa až v noci kedy zasa uplakaná a nešťastná nevedela zaspať. Bolo smutné že nemôže do toho zasiahnuť, a naviac je ešte aj ďaleko od nej, no sama nechcela aby prišiel.
Prišli Vianoce. Lenka ešte ráno písala že staršie deti pôjdu k ich otcovi, a mala dcérka k jej otcovi, že asi pôjde k rodičom, alebo ostane sama doma. Keďže i on trávil Vianoce sám. Dohodli sa teda že sa u nej stretnú a strávia spolu aspoň vianočnú večeru. Samozrejme že súhlasil a bol tým nadšený, no opäť sa bál že sa len namotá a nakoniec mu to zlomí väz. Okolo tretej hodiny sa scenár opakoval, Lenka mu telefonovala že či nebude vadiť ale že nakoniec opäť neprišiel pre malú a že malá ostane s nimi doma. Prišlo mu to veľmi milé no nemal žiaden darček pre ňu tak sa cítil trochu trápne. Nakoniec predsalen šiel. Strávili spolu príjemnú večeru. Malá mala zakázané si rozbaliť darčeky že až na druhy deň keď prídu aj staršie deti. A tak sedeli v obývačke, rozprávali sa, trochu zabávali, hrali človeče, a pozerali rozprávky. Večer šla Lucka späť a Lenka s Majom ostali v obývačke. Držal ju v objatí, ona mala hlavu jeho hrudi zatvorené oči a držalo ho za ruku. On jednou rokou jej nenapadne vkĺzol pod blúzku hladil prsíčka. Obaja sa cítili veľmi uvoľnene. Skoro začínali driemať a vtedy ona otvorila oči vystrela sa a zahľadela mu do oči. jemne sklopila zrak a povedala.
Nevedela som čo sa to udialo, bolo to všetko také rýchle a pritom stále som nemala doriešené predchádzajúce vzťahy. Bála som sa že ďalší chlap, bude iba ďalší človek čo opäť chce niečo odomňa, a chce aby som bola taká ako on si želá. Od prvého stretnutia som mala chuť byt s tebou a cítila som že by si ma vedel milovať... Prepáč mi prosím že som spanikárila.
Prstom jej jemne podvihol bradu, priblížil sa svojimi perami k jej a pobozkal ju, nepovedal ani slovko. Sama zaklonila hlavu, aby odhalila hrdlo a hruď, kde už blúzka bola rozopnutá skoro po bruško. Začal jej bozkávať krk, hrdlo, hruď i prsia. Vtedy vstala a stále ho držala za ruku. Vzala ho so sebou do spálne kde sa postavil sa pred ňu a vyzliekol jej blúzku. Mala zatvorené oči a úplne oddane stála a čakala, čo sa bude diať. Bozkami a hľadením sa presúval stále nižšie a nižšie, kvokol si ku nej a hladil jej prsičká, bozkával bruško. Opatrne jej rozopol nohavice a stiahol dolu až na lýtka. Obomi rukami jej začal hladiť zadoček a lícami sa dotýkal jej podbruška. Opäť cítil tu krásnu vôňu jej tela, ktorá mu cele mesiace chýbala. Postavil sa, vzal ju na ruky, tým nohavice s jej nôh spadli na zem a položil ju do postele. Vyzliekol si košeľu a nohavice a posadil sa vedľa nej, hľadiac jej do tvare. Vždy na moment otvorila oči, ale opäť zatvorila s tým, že vedela, že všetko, čo sa udeje bude príjemné a bude sa cítiť dobre. Milovali sa spolu celučký večer, do ničoho ju nenútil no napriek tomu si sama „vypýtala „ aj veci, ktoré s pred tým neskúšala, popri nežnostiach, aj veci skazené či zvrhlé. Bolo neuveriteľne, že všetko prebehlo bez jediného slovka a na všetko stačili oči a úsmev. Po pol noci ležal, ona ovinutá nohami okolo jeho stehna, mu tvárou ležala na hrudi , vraví
Ostaň tu prosím až do rána...
A tak ostal. Ešte dlho len ležali a vychutnávali si prítomnosť jeden druhého. Vnímali vzájomne iba búšenie srdca navzájom a dotyky rúk. Vtedy zaspala. Ležala mu na ramene nohou preloženou cez jeho nohu, jednu ruku mal v jej vlasoch a druhu na jej holom zadočku.
Ráno sa zobudil, Lenka bola už hore pripravovala raňajky a bolo počuť z kuchyne.
Maminka, ale neboj sa ja nepoviem ocinovi, že tu Majo spal...
Naraňajkovali sa spolu. A Šiel domov. Boli to najkrajšie Vianoce aké si mohol priať.
Od toho dňa sa nehľadali výhovorky prečo sa nestretnúť, ale práve naopak. Stretali sa vždy keď sa len dalo. Stretali sa pri spoločných nákupoch, výletoch, či pozvaniach ku nej, ktoré bývali stále častejšie. No zároveň stále bolo zakázané ovocie jej návštevy u neho, nakoľko jej rodina stále nesmela nič vedieť a v dome oproti jeho domu vždy niekto bol. Rovnako stále jej staršie deti nesmeli vedieť že sa niečo deje, nakoľko už si zažili zmenu jej partnera a prispôsobovanie sa mu. Jej ex manžel tiež už niečo tušil a stále jej robil problém za problémom, stále bolo podané na súde „finančná náhrada“ ktorú si na Lenke uplatňoval.
Celé mesiace všetko klapalo ako malo a ako mohlo, no v jeden deň prišiel k Lenke domov a opäť plakala. Bol u nej ex manžel vziať si Lucku a dobre sa jej povyhrážal a nakičal na ňu. Utíšil ju a strávili spolu príjemný spoločný večer. Ráno šiel domov no vrátil sa okolo druhej keď mal jej ex priniesť Lucku nazad. Nešiel do bytu ale čakal ho dolu pri baráku, Keď prišiel počkal kým malá šla hore a zastavil si ho. Navrhol že ho vyplatí, že mu dá 40 000 euro v hotovosti ak stiahne žalobu, vzdá sa otcovstva tým pádom nebude musieť na malú platiť a nikdy viac sa neukáže. Bolo zrejme že malú si brával len preto aby jej robil tým zle, ale jemu samému to skôr prekážalo. No bol veľmi roztržitý a nesúhlasil s tým, pre istotu mu vsunul do ruky svoju vizitku s číslom. Lenke o tom nepovedal ani jeden.
O ďalšie dva mesiace sa už dozvedeli aj staršie deti o ich stretávaní, Rovnako aj jej rodičia od začiatku niečo tušili a keď zistili že sa stretáva práve s ich susedom Majom ktorého celý život poznali, tak neboli proti a práve naopak im priali.
Bolo to rok nato ako sa začal ich letný románik, šiel akurát ráno od nej z jej bytu a v aute mu zazvonil telefón. Volal mu, jej ex manžel že sa chce stretnúť. Tak ešte v ten deň sa stretli a súhlasil. Súhlasil s tým že 45 000 euro si vezme a podpíše papiere na vzdanie sa otcovstva. Že už má všetko aj zistené čo a ako. Podmienkou bolo že 5 000 euro dostane dopredu ako zálohu. Majo neváhal šiel do banky vybrať peniaze, a dal mu. Ešte do konca leta bolo všetko vybavené, vyplatil mu zbytok a ako sa dohodli tak sa i stalo, viac ho nevideli.
Lenka sa najskôr hnevala že to riešili za jej chrbtom, no nakoniec bola rada ako to dopadlo.
Medzičasom Zomrela Lenke baba v dome oproti Maja a dom ostal prázdny. Už dávnejšie bol práve Lenke sľúbený, a tak bol i prepísaný na ňu. Staršie deti už ostali dospelé, a tak sa Lenka presťahovala s tým, že bude bývať u neho a popri tom si opraví dom oproti. Monika a Tomáš ostali bývať v meste v byte a Lenka s malou sa presťahovali k nemu.
Od vtedy spolu žili dennodenne po boku. Prebúdzali sa spolu, zaspávali spolu. Milovania a sex bolo u nich každodenná vec, ktorú si dostatočne vychutnávali. Spoločne sa i kúpavali, varievali, upratovali, starali o domácnosť i o malú Lucku. Už viac nebolo ja a ty. Ale bolo len spolu.
Prvý krát šli spolu na dovolenku a presvedčil ju na lietadlo, ktorého sa tak bála. Prvý krát šli s malou do školy spolu ju zapísať v jej novom domove. Prvý krát sadila úrodu na jeho záhrade … Bolo toho veľa, čo bolo prvý krát, ale všetko už spoločné a spoločne. Jej dom oproti opravili a nakoniec sa tam nepresťahovala ale ho spoločne prenajali.
Ostala bývať u neho už navždy. Každý našiel tú svoju polovičku, hľadali sa celý život, ich osudy sa križovali no a napriek všetkému si ich šťastie našlo... Od tých čias už viac nebol sám, mal pre koho žiť, mal pri sebe niekoho koho neprestával milovať a cítil, že to je opätované . Mal i dcérku, ktorá im prinášala radosť do života i staršie deti ho brali ako kamaráta ktorému dôverujú. Ona v ňom našla človeka, o ktorého sa dá oprieť a bude pri nej vždy, keď to bude potrebovať v dobrom i zlom a zlého bolo čim ďalej tým menej. ...
Poviem vam pribeh. Majo bol ..... a tam som skoncila. Sorry, toto nema co hladat v diskusii
Poprosim medajlu pre toho kto to prelistoval na koniec. Pre toho kto to prečítal - ten sa potrestal sam. 🤣🤣🤣
Zo zvedavosti som to hodila do wordu. Prepáč, ale osem (8!) A4 ti sotva niekto bude čítať. Ak to je nejaký príbeh na pobavenie, nahoď si ho radšej niekam do blogu. Ak ale potrebuješ poradiť, píš aj sem, no určite kratšie.
Matinko skákavá🤭
ohodnotiť poviedku? prepáč, prečítala som prvé 3 riadky...
Precitala som to 😆Aj ked najprv som sa dostala len po tu vetu ako pise ukulela.. Veta “ sexi zadocek vo vytahanych sedych teplakoch.” Ma pobavila., pre mna nieco uplne anti sexi 🤣 slovo “prsička “v erotickej časti .. taka zdrobnelinka neskutocne mi vadi nieco uchylne na tom slove. “ drobne prsia alebo male prsia by bolo vhodnejsie.( nic v zlom) a inak ak je to skutocna story tak Majo+Lenka aspon maju svoj happy ending . ( a este mi vadilo ako sa meni ton z rozpravača neviditelnej 3osoby na utrzky priamej reci alebo co to bolo komunikacie cez net) ale inak mila story ktora by sa mala skratit alebo naopak natiahnut.
Ja som to prečítala celé a netrvalo to ani dlho.
Zamna pekný príbeh zo života
Necitala som to, ale Majo a Lenka neboli nahodou jednou z dvojice z tej silvestrovskej chaty neresti? Zda sa mi, ze tam vystupovali tiez taketo mena 🤷♀️
Keď si túto blbosť niekto aj celú prečítal, tak má u mňa zlatého bludišťáka 😆
nie,toto je nudny zaner veru.
Skrat to tak o 3/4 a posli do Nového času pre ženy 😁
@diewcatqoo to bol Michal a Lenka😉 Ale tiez mi to napadlo a povedala by som, ze nebudeme daleko od pravdy-toto bude mat spolocny zaklad-nejaka znudena partia pubertakov😉
Len aby tá Lenka svoj sexi zadoček vo výťahanych teplákoch a malé prsičká časom neukazovala ďalšiemu chlapovi, keďže očividne nemá problém s podvádzaním.... Tá časť o čuraní v snehu - no comment alebo to,že sa za 45 tisíc obchoduje so zrieknutim sa otcovstva,nie je to trestné? Čo sme v Amerike,wtf? 🤷
Ak je to poviedka,tak je to slabý podpriemer,ak realita,tak nemám slov...🤦
ako nezvladla som to po troch riadkoch ako štylizacia hodna zš , nedala som to
NEVERIM🤣🤣😁😁, ze to niekto docital cele.🤣 Skoncila som pri 5 riadku a uz som vedela, ze to bude pateticka zlatanina.
Ja som citala kazdy 3 ti riadok .Uz len aby som vedela ci on sa obesi od celeho stastia ci tam bude nejaka krvava drama napr.exov ...nie iba blbosti typu pozval ju opalovat sa pri bazene 🤭🤣🤣🤦♀️To som uz nezvladala .Co to je koniec koncov pribeh ?Zo Zivota ?(casopisu ).
Ak má byť toto poviedka, je potrebné zdokonaliť interpunkciu (čiarky), naučiť sa používať priamu reč a prosím, zlepšiť aj štylistiku. Rada od slovenčinárky. A inak znie to ako klišé... No nič, možno sa niekto pobaví :D pripadá mi to ako každý druhý príbeh z pokecu 😂😂😂
Toto je poviedka? Mozno radsej skusit daku redakciu, mozno casopis pre dievcata, zeny… Co ocakava autor/-ka od tohoto prispevku🙂?
Nuda.... A sexi zadoček vo vyťahaných teplákoch je top. 🤣🤣🤣
moc dlhé na koníka, aj to niekto dočítal
Tak som to dočítala celé.... krásny príbeh.... pokiaľ vymyslený tak autor má mimoriadnu fantáziu...ak je to skutočný príbeh tak krásny pohľad na to, ako človeka môže zastihnúť šťastie a lásku... zaslúžené šťastie a láska.....držím palce, aby sa im to nepokazilo a boli spolu šťastní až do konca života.... krásny príbeh....
@kosicanka1 ja som skákal po odstavcoch. DLhé dlhé dlhé. Nakoniec ani neviem,čo som čítal. Inak mám velmy silný pocit,že to napísal muž
e chce cítiť jej vôňu i naďalej a tie premočené nohavičky si vziať domov
toto može napísat tak pubertiak alebo muž.
Inak celý príbeh nudný a príliš ružový.
@adka176 Veď dobre,moja,proti gustu žiadny dišputát.
Ale nezdá sa ti,že tento životný príbeh 40 ročného muža,ktorého šikovne zmanipulovala rozhoďnôžka Lenka a dostala ho tam,kam potrebovala ( zaplatil za ňu obrovské peniaze,opravil jej dom,berie ju na výlety a dovolenky atď.... ) je skôr na zamyslenie?
Aby sem autor za nejaký čas nepísal a nevyplakúval,ako ho frajerka využila a odhodila...Sám píše,že dlhé roky túžil po žene a rodine a taký zúfalec sa ľahko namotá.
To zas sa tu chce niekto presadiť ako spisovateľka zamilovaných gýčových príbehov? To tu už dávno nebolo 🤭
Napis Evite, ta vydáva podobné blaboly
sorry, to je dlhé aj na dobrú noc, aj dobré ráno, netuším, aké boli pohnútky to sem dávať