Vzťah svokra a nevesta

mimi2018
20. nov 2021

Aký máte vzťah so svokrou? Chce byť s vami kamoška?

zmrzlinka2021
20. nov 2021

Myslim, ze dobry. Sme rozdielne - ona gazdinka z dediny, ja lemra z mesta 😀 ale rozumieme si, a vychadzame dobre. Je to dobra a laskava zena, ale skor ako kamosku, ju berem ako matku.

mirka438
20. nov 2021

Ja mam uzasnu svokru a vychadzame spolu uplne paradne. Kazdej by som taku svokru priala 🥰🥰

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bozenka9532
20. nov 2021

@mimi2018 výborný, vidíme sa raz do roka ak vôbec,dáme cigu, pokec o blbostiach a dovidenia zas o rok.. možno....neviem ani či vie mená detí,ale tie ju vôbec nezaujímajú,tak ako ani my, takže za mňa ťažká pohoda a ideálna svokra....

zuzudrnda
20. nov 2021

Korektny. Tykame si. Vieme sa pozhovarat aj posradovat. Skoda, ze byvaju daleko- kvoli vnucatam.

diewcatqoo
20. nov 2021

Rezervovany.. bavime sa v ramci slusnosti, ale najlepsie kamosky z nas nebudu. V minulosti sme zistili, ze na vela veci mame rozdielny nazor, takze ak sa rozpravame teraz, skor len take light temy o pocasi. Nikdy nepreberame vazne veci. Byvame od seba dost daleko, takze stretneme sa asi 3x do roka.

drahomirrra
20. nov 2021

Dobry. Nie je moja druha mama, ale je to dobra zena, skusena osoba a skvela babka. Respektujeme sa, vazim si ju za to, ze mi dala mojho muza. Nikdy sme spolu nebyvali, mozno aj vdaka tomu mame dobry vztah 😅

pribinak
20. nov 2021

Bola to rozumná žena, rešpektovali sme sa navzájom, ale kamoska nie. Predsa len iná generácia, iny život. štýl.

sense
20. nov 2021

Nemám svokru ale s partnerov ou matkou si rozumiem teda nerozumiem keďže nemame spoločný jazyk, a to co v jej reči ovládam by ju asi urazilo 🙈, býva cca 300km od nás, vidím ju tak 2x za rok... Ale dobre vari, partnertov otec dobre pečie a potom čo som mu priamo vysvetlila že jeho syna nepotrebujem na lepší život v krajine kdde žijem, tak ten už zvyčajne radšej mlčí.

lucia851
20. nov 2021

@mimi2018 ja mam výborný vzťah so svokrou. Beriem ju ako svoju druhú matku a aj dobru kamarátku s ktorou môžem o všetkom po kecať.

petamich
20. nov 2021

velmi dobry, mame skor vztah dcera - matka aj ked ju nevnimam uplne ako druhu mamu, kamosky nie sme predsa len ina generacia ale rozumieme si a tesim sa z toho, ze sa mame uprimne radi 🙂

benit
20. nov 2021

Neutralny. Neskaceme si do vlasov, nie sme ani kamosky. Dokazeme sa porozpravst a respektovat.

simsalabim
20. nov 2021

Slusny, navzajom sa znasame a nevyvolavame konflikty. Respektujem ju ako mamu mojho muza. Je toho viac, co by som jej vytkla (a zrejme aj ona mne). Vzdy ma trapilo, aky chladny vztah ma k vnucatam.

simona1998
20. nov 2021

@mimi2018 my sme so svokrou fakt “kamky” 🤣👍 ale doslova

mimi2018
autor
20. nov 2021

@simona1998 áno? Ako sa to prejavuje? 😀

blancheporte
20. nov 2021

@mimi2018 Kedze moja svokra ma slobodne dcery,stare dievky,tak pocuva len ich.Maju vo vsetkom pravdu,su najkrajsie,najmudrejsie.Preto jej pozdravim,ked tam pridem,som tam 20 minut a odchadzam.Opyta sa ma,ako sa mam,ale odpovedat jej nestihnem,lebo sa otoci a komunikuje s dcerami.Takze sa uz ani neunuvam odpovedat,lebo viem,ze ju to nezaujima.Vztah s nou ziadny,mam na nu tazke srdce.Nepomohla nikdy....

inana11
20. nov 2021

Ja mam skvelú svokru,nestará sa do nás a ak ano,fandí mne😃😃🤷‍♀️Ale realne,vychádzame super,nie sme kamosky ani ju nemám ako mamu,keď sa posekame tak sa posekame,tykame si a bavime sa vždy slušne ale každá mame svoje názory a svoje metódy a rešpektujeme sa. Je hrda kolko jej syn pomaha v domacnosti a okolo deti. Du veci ktoré na nej nemám rada,dramtizuje všetko ale je to fakt skvela zena a pomoze čo vie. Napríklad keď neprídeme na obed cez vikend tak pride ona s nabalenym ak si prosíme,že nech mame na večeru iné😃a byvame tu nahromadené v jednej dedine aj s rodičmi a aj so svokrovcami každý vo svojom dome

mimi2018
autor
20. nov 2021

@lucia851 a nikdy ta nesklamala? Môžeš jej plne dôverovať?

amelie2017
20. nov 2021

@zmrzlinka2021 my sme obe lemry 🤣🤣 ale na svokru nemam, ta by vyhrala celosvetovu sutaz.

elizabet173
20. nov 2021

@mimi2018 ja mám úžasnú svokru, veľmi si ju vážim, je to vzácny človek

buberova
20. nov 2021

Sme spolu každý pracovný deň na obede.. 🙂 tykáme si a máme veľmi dobrý vzťah

zmrzlinka2021
20. nov 2021

@amelie2017 no vidis, lemry, ale stastne 😀

simona1998
20. nov 2021

@mimi2018 chodíme spolu na nákupy , kávy , sledujeme spolu seriály , ohovarame , varíme spolu , podpichujeme spolu môjho chlapa 😀🙌🏼 Nevymenila by som ju nikdy v živote .

mimi2018
autor
20. nov 2021

@simona1998 aj bývate spolu? 😊 tak to je co závidieť takyto vzťah 😀

didi2102
20. nov 2021

@mimi2018 moja svokra má cez 60,žena oddaná robote,domu,zvieratám,rodine, proste typicka žena z dediny s tradičnými názormi,kamošky niesme a žijeme dosť iné životy,bolo veľa chvíľ v živote ktoré má zamrzeli ale už som sa preniesla,snažím sa byt slušná,našťastie muž sa odstrihol od pupočnej šnúry , pár návštev v roku prežijem,vzťahy sú také aj pretolebo svokor je alkoholik a to sa mi nepáči , vždy je opitý, svokra sa tvári že pohodička , ja sa v tomto tváriť neviem a nebudem

martinkatinka
20. nov 2021

Ja mam dobry vztah, zalezi mi na nej, vychovala mojho muza. Povahou mi sadla. Mozno aj preto, ze nebyvame spolu 😉

denda007
20. nov 2021

Moja svokra vo svojej hlave verí že má má rada, ale popri tom sere úplne na mňa takže nemáme žiadny vzťah, iba ona sa tak tvári pred druhými

jaja20
20. nov 2021

Žiadny. Aj po vyše 21 rokoch,čo som s jej synom,ma v podstate neprijala do rodiny,takže na ňu zvysoka kašlem. Jej problém. Nebudem sa vnucovať tam,kde nie som vítaná. Neznášam pretvárku a divadielko,napr. keď sa stretneme v meste a okolo sú ľudia - svedkovia.

jana_eyre_2
20. nov 2021

Myslím že dobrý.. nikdy by som ju ako druhú mamu nebrala, mama je len jedna a nikdy ju nikto nedokáže nahradiť.. avšak svoju svokru mám rada, dá sa s ňou porozprávať, vo veľa veciach aj súhlasiť.. v niečom sa nezhodneme a v niečom sme totálne odlišné, ale myslím že sa máme navzajom rady, dovolím si tvrdiť.. som rada že je ešte medzi nami a dúfam že ešte dlho bude..

simona1998
20. nov 2021

@mimi2018 áno bývame , a tie čo píšu , že to je najhoršie čo môže byt , žiť so svokrovcami tak to je podľa mna hlúposť . Veľmi záleží od toho aký sú to ľudia a tí moji sú veľmi úžasní , dobrosrdeční . Rozkrájali by sa pre nás 🙂 aj keď sme sa so švagrinou trosku pochytili tak mi to nikdy nedala najavo ani mi nič nepovedala (ako podaktoré čo to prežívajú), povedala že to je naša vec a ju do toho nič . Neviem si predstaviť mat svokru ktorá by mi robila naprieky , ohovarala ma . 😇vždy keď hustim čosi do môjho napr “už by sme sa mohli zasnubit “ tak vytiahla jej starý snubak že nech si skusim a že podľa toho nech ide môj do zlatníctva že pôjde kľudne s ním 🤣🤦🏼‍♀️Joj to boli časy to som mala 18 a on 22 keď mu dohovárala nech si ma vezme , že lepšiu nenájde ❤️