Vzťah so starším mužom

neznama23
21. aug 2014

Poradte mi niekto z vlastnej skusenosti.mam priatela ktory je starsi o 23rokou .momentalne pracuje v zahranici byvam v jeho byte staram sa o jeho 20rocneho syna.domou chodi raz za mesiac a pol na maximalne tri dni.mam pocit ze mi nedoveruje musi vediet o vsetkych mojich pohyboch ako napr.kde som s kym som preco som u nasich.mam pocit ze uz nemozem ani dychat bez toho aby to vedel.pracujem na dedine v krcme to sa mu tiez nepaci.sme spolu skoro tri roky a toto trva minimalne rok.v pravi som spoznala cloveka ktory mi dokaze vycarovat usmev na tvari aj ked mi je do placu.boli sme aj potajomky na kave.je mi s nim dobre.nic sme spolu nemali ale zalezi mi na nom viac ako na vlastnom priatelovi.jeden hacik to ale ma je tiez starsi o 15rokou je mili ohladuplny a vynikajuci spolocnik ale ma priatelku o ktorej moc nehovori a ked sa aj na nu spytam tak mi povie ze to je len pracovny vztah.poradte mi co mam robit uz neviem ako dalej

mamulienka30
21. aug 2014

@neznama23 - co tak si najst muza, ktory bude pri tebe, ktory nebude chorobny ziarlivec alebo nebude zadany? Najdi si normalnu pracu (v krcme mlada zena natrvalo nema co hladat), spoznas normalnych dobrych, slobodnych muzov (je jedno akeho veku, toto az take rozhodujuce nie je), ktori ta budu na rukach nosit. Prec z toho kolotoca, kde si teraz... ze staram sa o jeho 20 rocneho syna ako prepac 😝

tenerifka
21. aug 2014

@neznama23 Ake postihnutie ma ten jeho 20-rocny syn?

tova
21. aug 2014

@neznama23 ides dole kopcom so svojim zivotom, vstan, zobud sa a najdi takeho, k svojmu veku.

tenerifka
21. aug 2014

@neznama23 Prepac, ale po precitani tvojho prispevku si nie som ista, ci ti nejake rady pomozu.......

mamulienka30
21. aug 2014

Seriozne - vidite sa kazdych 6 tyzdnov, ty mu doma robis upratovacku a housesitterku, ked prijde vyuzije tie tri dni tvoje sexualne sluzby a odprace sa nazad do zahranicia (kde ma mozno dalsi vztah, ani by som sa tomu nedivila) a domov chodi oficialne za synom, neoficialne k mladuckej milenke....

neznama23
autor
21. aug 2014

Viem znie to blbo chcela som ujst od mamy nebolo to tak ako som si predstavovala isla som k nemu byvat a on potom isiel zarabat do zahranicia teraz mi vycita ze stale som u nasich ale on nevie pochopit ze som chcela byvat s nim mat s nim rodinu a teraz ked ma tu nechal samu tak mi vycita vsetko ze som ma fb ze idem k nasim ze idem zo psom von ked idem do mesta tak na co tam idem ved som tam bola pred tyzdnom ked idem na turu ved si tam bola pred mesiacom.nemam ziadnu kamaratku kedze vsetky som odsunula kvoli nemu aby sme sa nehadali lebo vsetky su kravy a hlavne nemozne a este l tomu mi tlacia kaleraby do hlavy a chcu len jedno aby sme sa rozisli.mne robota krcmara vyhovuje a ten clovek co sa kazdy vecer zastavi len preto aby ma videl vzbudzuje umna akesi divne ppcity tesim sa na jeho telefonat spravu alebo hocico s nim spojene.

tenerifka
21. aug 2014

@neznama23
neverim, ze je to realne, je to vymysleny pribeh. Vadi mu, ze ides do mesta, na turu, k vasim.....a nevadi mu, ze pracujes v krcme?

neznama23
autor
21. aug 2014

Vztah s mladym mi ako si nevyhovuje.mlady je len dementny a nic sa nechce naucit ved aj to ze sexualne aktivity su raz maximalne dva krat co je doma.viem ze robim zlu vec chcem sa s nim rozist len meviem ako mam pocit ze som si na neho zvykla ze nebudem bez neho vediet fungovat aj ked teraz ked je prec mi neskutocne vyhovuje ked ho nevidim hlavne tie vecerne telefonaty ma zabijaju.o tom co som robila kde som bola s kym som bola s kym si vypisujem na fb a podobne veci.

mamulienka30
21. aug 2014

@neznama23 - precitaj si to po sebe par krat a asi si uvedomis to iste (dufam teda), co vsetky zeny, co toto citaju. Ak chces byt s nim - ta sup do zahranicia, kde on zije 97% casu. Prestane riesit, kde stale si, ty budes pri "laske svojho zivota". Ak to odmietne, tak tam ma inu 😝

A k tomu novemu vztahu z krcmy - ten chlap ma vztah, ktory samozrejme v krcme nevytahuje do podrobna, lebo ti chodi robit krasne oci a chce si vrznut bokovku. Uz ani neviem, ako krajsie sa to da napisat 😅 Urcite do krcmy nechodi hladat zenu svojho zivota a matku svojich buducich deti .

neznama23
autor
21. aug 2014

Tenerifka vadi mu uplne vsetlo aj to ze robim v krcmr s inymi chlapmi sa vidam ved to je jasne ze do krvmy vacsine chodia chlapi na pivo je mu vadi uplne vsetko niekedy mam pocit ze ani dychat nesmiem.napr sa mi draloisla som na turu na jednu chatu iba zo psom on.mi volal kde som ja mu vravim ze na chate so psom dala som si kavu a pojdem dole on mi na to povrdal ze s ktprym ko.otom tam som ja som mu na to povedala ze som so psom a mi zlozil a do dalsieho dna sa so mnou nerozpraval

tova
21. aug 2014

@neznama23 zacni chodit s jeho synom, vekovo bude viac vyhovovat aj rozumiet si budete. 😀

monicka28
21. aug 2014

@neznama23
@mamulienka30 trochu sa zamiesam ked ze tiez riesim strach z rozvodu....
ona do krcmy nechodi pit ale ona tam pracuje ... skor ja by som nevidela v nom nejaku perspektivu kedze je o 15 rokov starsi... teda ma okolo 40, ma priatelku, chodi za inou do krcmy... skor on je ten co sa zdrziava v krcme mimo pracovnej doby 🙂
Ja by som radila rozist sa , ale urcite by som neskocila hned do druheho vztahu ... ktory tiez nevyzera mat perspektivu...

neznama23
autor
21. aug 2014

Mamulienka do zahranicia nechcem ist chcrm aby bol tu aby sme doriedili buducnost ale ked sa ho spytam ze kedy budeme mat dieta tak mi povie ze ci som normalna
A k tomu druhemu chlapovi stretavam sa s.nim aj mimo roboty volava mi pise mi kazdy den v robote ked som tak ma pride pozriet ppstiska ma vybozkava nespali sme spolu ked ma v robote volno a on ma vecer cas pride za mnou a ideme sa prejst na kavu na veceru pokecat sprijemnit si vecer a pptom ide kazdy k sebe domou

bajana
21. aug 2014

@neznama23 a z akeho dovodu si este s nim? 😕

mamulienka30
21. aug 2014

@neznama23 - jejda dievca ani nerozmyslaj nad dietatom v takomto vztahu 😖 Ukonci jedno a zacni druhe a urcite nie zo zadanym clovekom. Tito ludia nemaju chrbtovu kost, o par rokov ti spravi to iste s inou... a zlomi ti jedine tak srdce... stratis cenne roky.. ktore si uz mohla byt s tym pravym. Najst inu pracu, odstahovat sa, vyjst s tohoto carovneho kruhu... byt zasa sama sebou a verna sama sebe v prvej rade. Nech je prioritou, co chces TY a nie to, co po tebe chcu chlapi..

neznama23
autor
21. aug 2014

Ma ptiatelku o 10 rokou starsiu ona ma dve deyi on tiez spolu nemaju ziadne maju spolu firmu ppdnikaju spolu.boli sme na zabave kde sa ma pytal ze ako si to ja predstavujem cele ze ci chcem oba raz a dost.ja som mu na to pdpovedala ze v ziadnom pripade ze iba raz ze by dom chvela normalny vztah a pn mi na to odpovedal ze to bude tazsie kvoli tomu ze podnikaju spolu ale ze to mam mechat tak a ze uvidime ako to cele bude pokracovat...dozvedela som sa ze jeho 11rocny syn sa dozvedel ze chodi za mno ze sa mu pacim a ze sa sttrtavame aj.mimo mojej roboty tak som.mu to vravela a on mi ma to povedal ze ma sice dve deti ale ze aj on chce mat pri sebe zenu s ktorou bude stasnty a bude sa za nou tesit a nie za takou co vie ze maju spolu iba firmu a asi nic viac

neznama23
autor
21. aug 2014

Ja som.uz neschopna nic neviem ked aj nieco urobim zle to urobim podla neho...nepaci sa mu ako sa obliekam pred dovolenkou mi nezabudol pripomenut ze tie kilecka navyse nebudu vyzerat dobre v plavkach tak aby som ich este zhodila...ked teraz odchadzal tak mi pripomenul ze by som mala pokracovat v cviceni aby som zase nepribrala tie dve kila co som zhodila lebo uz.nebudem prenho pekna...ja dom mu na to povedala ze proberiem 12 kilou tak mi to povedal ze mi vyzenie z bytu a ze si mam ist za tym ko.otom s ktorym to mam.pritom poriadne nikam nechodim ani sama s kamaratkami na zabavy ani do baru kazdy piatok aj sobotu sedim doma a pozeram telku pricom baby vymetaju aspon v piatok nejaku diskoteku a ja furt sedim doma a cucim telku

prasiatko30
21. aug 2014

@neznama23 no comment ale mozno by ti pomohlo ostat tehotna bud z jednym alebo s druhym vsak to uz je jedno volaco hadam poriesis potom ked budes musiet a oni budu poataveni pred hotovu vec 🙄 🙄 🙄 😨

No co ti k tomu clovek este moze asi tak povedat - ak si schopna este rozmyslat a pouzivat tvoj mozog tak si este raz precitaj co si napisala a prides na to ze nemusis ani ziadat o radu len si treba zacat vazit seba samu a musis vediet co chces od zivota a od vztahu nic viac a nic menej

koala7
21. aug 2014

Vykasli sa na oboch obaja su dementi

vika35
21. aug 2014

nechapem naco si dobrovolne takto nicis zivot. presne tak zbalila by som sa a papa. a na toho druheho by som sa tiez vykaslala, nech si najskor uprace vztah a potom balamuti teba.

sue
21. aug 2014

@neznama23 dufam,ze beries antikoncepciu !!! Okamzite sa od neho stahuj a toho druheho chlapa posli tiez do certa !!! Snaz sa zmenit robotu a potom si najst nezadaneho muza,ktory bude stat o teba...neurob blbosti viac ako doteraz. Btw aky mas vztah s otcom?

simca06022011
21. aug 2014

@neznama23 no ona sa ta pyta ci si normalna, ked sa pytas kedy bude dieta.. a ja sa ta pytam ci si normalna si najst chlapa s ktorym skoro vobec nie si, chlapa ktory ma z teba akurat tak pipku na doma a kontroluje ta ako nejaku soplavu dcerenku... ? Co takto sa na neho vykaslat kym nie je neskor a najst si svojmu veku primeraneho partnera?? Ved jeho syn ti moze byt brat... Zivot si uzivaj... a necakaj ze o 10 rokov sa preberie.. ked budes na neho pred telkou cakat. Nepreberie.. dostane infrarkt alebo si najde mladsiu.
A skor ako mi niekto napise, ze o tom prd viem, tak viem o tychto machroch co si najdu frajerku vo veku dcerenky svoje.. a nic dobre... nikdy to neskoncilo stastnou rodinou, plnohodnotnym vztahom.. Ano aj v inych vekoch a inych vztahoch su problemy, ale pri tychto nevyburencoch 40+ rocnych je mi uplne jasne o co ide.. o pretrcanie sa. Nepriber/namaluj sa/nezer/kde si bola/s kym/ a bla bla..a pritom zavazky nechcu ziadne, do vztahu donesu max. tak nervy a zaplateny najom, niekedy smaria nejake to vreckove... ;)

neznama23
autor
21. aug 2014

Antikoncepciu neberiem vobec ani som nikdy mebrala nechranime sa vobec dava si extremny pozor aby nahodou sa nic nestalo sex mame jeden krat ked pride a potom mesiac zase nic...ja sa s nim chcem rozist len meviem ako to mam urobit radila mi kedna znama co vie o vsetkom co sa deje aby som sa zbalila kym neni doma nechala mu kluce od bytu a isla naspat k mame a k tomu pridala nejaky odkaz ze budr lepsie ked sa uz neuvidime ze mi to takto nevyhovuje a preto bude lepsie ked sa rozideme....

Otca som nevidela 15rokou ani potom netuzim bil mamu pil fajcil a hral automaty.

S tym druhym mam ist cez volno na kavu tak sa ho chcem opytat co by sa stalo keby som sa rozisla s terajsim a ci by sa aj on odstahoval od tej svojej pracovnej priatelky tak uvidim co mi na to povie.

Nemam uz adi zdravy rozum bojim sa mu v niecom odporovat vzivote ma nezbil skor ma tyra recami a neustalym kontrolovanim.

cackaa
21. aug 2014

Mám dve známe, čo majú manželov starších (jedna o 15r. a druhá o vyše 20r.). Keď boli mladučké a relatívne aj ich partneri, tak bolo ešte všetko OK. Dnes majú obe 40r. a ich manželia sú usadení starší páni, ktorí nechcú nikam chodiť, stále sedia doma a nútia k tomu aj svoje polovičky. Tiež ich stále podozrievajú a o sexe radšej pomlčím....
Takže veľmi dobre by som zvážila, kam by sa uberal môj život, keď už teraz máš s ním problémy. A ten druhý, to je to isté...chce si užiť. Začni sa obzerať okolo inej vekovej kategórie.

417781
21. aug 2014

ja som taky mala...on bol o 15r starší...no teraz som rada že som to s ním skončila....nemala to buducnosť...možno aj preto že ja som mala vtedy 19 a bol to môj prvy...možno teraz ako 32 ročna by som to určite inak vnímala no to by som ale nemala svoju dcerku keby som bola s ním 🙂)))) osobne si myslim že je fajn ak je muž starší no 15 rokov v mojom prípade bolo citelne i ked ja som važnejšej povahy no citila som sa ako so svojim otcom....tych 5 max 10 rokov je ok....teraz mam o 4r staršieho a nikdy by som nemenila. a to som skusila aj o 4 roky mladšieho...haluz 🙂))

koala7
21. aug 2014

Dievca, bohuzial si nemala vzor v svpjom otcovi. Ale neopakuj chyby svojej mamy. Najdi si mileho dobreho nezadaneho cestneho muza, nie magora ani idiota co vesia buliky na nos mladej naivke

sunshineka
21. aug 2014

co mas robit?zabudnut na obidvoch a zacat pracovat na sebe.lebo sorry,ale ked som si precitala "robim v krcme,mam o 23 rokov starsieho,byvam unho" a do toho si si nabalila dalsieho o 15 rokov starsieho a navyse,ktory ma priatelku.no sorry zenska,ale kto ta naucil robit chlapom handru???ved si pre nich len rohoz.kym si nezacnes vazit samu seba,tak nikdy poriadneho chlapa nenajdes,lebo na ludi posobis ako lacna .... sorry,ze tak tvrdo,ale radsej sa spamataj teraz ako o par rokov tu budes plakat ako ti chlap zahyba,chodi ozraty a navyse ta bije.lebo k tomuto spejes s tou bandou,s akou si zacinas

operaphantom
21. aug 2014

Tieto jednoduche baby...to ti je hotova horror story s prvkami komedie az parodie 😀

mirkava
21. aug 2014

@neznama23 rýchlo ale velmi rýchlo od neho uteč a najdi si niekoho seberovného....

ivetoy
21. aug 2014

toho o 23 rokov posli prec ,pretoze ta kontroluje a toho o 15 na neho si nechaj cas...a studuj ho...na vek nepozeraj,pozeraj na kvalitu..ja mam muz o 18 rokov starsieho....,ale viac ako na vek sa sustred ci ti vyhovuje ako clovek.!!!!