Vzťah 32 ročnej a 22 ročného

glamourwoman
11. jan 2017

Ahojte, chcem sa opýtať, či vzťah 32 ročnej ženy a 22 ročného muža môže fungovať.
Ďakujem za odpovede.

Peťa

alchemilkazltozelena
11. jan 2017

podla mna nie..skor ci neskor sa dotycna bude viac citit ako jeho matka nez ako jeho partnerka..

mihula
11. jan 2017

za mna dlhodobo urcite nie

eludka
11. jan 2017

nemoze

sibalka21
11. jan 2017

dlhodobo urcite nie, ak aj ano, je to len velmi vynimocne....

beate1
11. jan 2017

Podla mna moze..mozno nie na cely zivot,ale moze..ak je ten chalan rozumovo zdatny a rozumeju si navzajom,preco nie???drzim palce ;)

mummy01
11. jan 2017

A

1981mirka
11. jan 2017

Teoreticky je to mozne. No prakticky nepoznam vztah s podobnym vekovym rozdielom, ktory by vydrzal dlhsie ako 2 -3 roky.

mummy01
11. jan 2017

Baby moze. Moj brat v takom vztahu zije uz dlhsie a teraz cakaju babo...a vyborne si rozumeju,doplnaju sa. Ale teda moj brat nieje ziadne nevyzrete decko takze su si rovnocenny.

majusqa77
11. jan 2017

moj manzel je mladsi o 8 rokov 🙂 sme spolu 5 rokov, mame 2 drobcov a nevymenila by som ho ani za nic 🙂

madana
11. jan 2017

Fungovat moze ,preco nie.....mam dobreho kamarata,ktory mal takyto vztah on 32,ona 42 tusim, ked sa zoznamili,bola aj svadba...ja som mu vtedy vravela,co si rozum potratil?.....,co si si nenasiel radsej o 10 r mladsiu???ale citom nerozkazes,bol taky zaslepeny laskou,ze este aj dieta s nou mal a ma teda...a dnes??su samozrejme uz rozvedeni a naposledy mi vravel,ze si tym velmi dorypal a skomplikoval zivot...dieta ma len na vikendy,su kamosmi ,(comu ja neverim,on tak vravi..)..takze z dlhodobeho hladiska za mna NIE

0silvia0
11. jan 2017

mne napadol Martin Chodúr a jeho manželka, Adela Banášová a Viktor Vincze...
Asi to môže fungovať v niektorých prípadoch, ale ja osobne by som nechcela v neskoršom veku vyzerať ako partnerova matka. Lebo priznajme si, chlapi vekom poväčšine zrejú a ženy starnú, teraz myslím vo všeobecnosti, sú aj výnimky samozrejme...

lukrec
11. jan 2017

Kamaratka tak zila 12 rokov a potom bol koniec. Maju syna. A druha kamaratka ma o 25 rokov starsieho manzela a su stastni len teraz ked on uz ma aj zdravotne problem to betie asi tak, ze vedela, za sa to raz stane , no je spokojna a je si ista, ze budu aj spolu. Takze moze to fungovat aj dlhodobo pokial ten mladsi si je vedomy , ze casom bude vedla neho "dedo ci babka"a on bude s tymto clovekom v partnerstve.

lucinka511
11. jan 2017

moze preco nie.ci to vydrzi je otazne ale a tym by som si hlavu nelamala.lebo teraz sa tolko ludi rozvadza a to su si vekovo podobni.uzivaj si.ked mas takeho mladeho priatela☺

sardinka336
11. jan 2017

Ani vam nejdu označovat diskujuci? Ci len ja som take jelito?

Vydrž vztahu nezavisi len od veku, ale predovšetkým od mentalnej vybavy dvoch jedincov. Ak je 22 ročny charakterovo zrelý tak prečo nie? Aj ked sa vraví ze zena starne skor ako muz...takze vztah fungovat moze. Zase len koli veku by som nehadzala flintu do žita.

madana
11. jan 2017

Tiez mi nejde nechapacka

0silvia0
11. jan 2017

@sardinka336 nejde to, treba ručne stručne vypisovať zavináč, meno🙂

petuska2110
11. jan 2017

Ja to mám opačne som mladšia od chlapa a funguje. ale je tam tisic veci prečo ano prečo nie treba vyskusat dat na svoj rozum a pocity. Sú take vztahy a su spokojný a iným krachlo na takuto otazku sa inak nedá odpovedat len možno . Ved aj ked maju rovnaky alebo velmi podobny vek to nemusí vyst😂 Treba skusit a odpoved dostaneš 😂 Lebo čo ked ti tu budeme vehementne tvrdit jedno alebo druhe tak nas počuvnes nie vsak tak skus 😂

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silaviat
11. jan 2017

@ glamourwoman samozrejme ze moze.. ale zalezi ako vyspely je chlapec.. ty si vo veku kedy zena tuzi po rodine a vatsina ludi v jeho veku este nie.. ma cas chce karieru zazemie a az potom rodina... takze je dolezite vediet co jeden od druheho ocakava ... ak je to mlady vetroplach tak je to na kratkodobo... podla mna dlhodobo ma sancu tak jeden z desiatich takychto vztahov a treba na to vela porozumenia trpezlivosti a hlavne dovera.. no ci to vydrzi alebo nie ti ziadna nepovie rozit sa mozu i pary rovnakeho veku alebo mladsia so starsim.. dnes je doba rozchodov.. uz vztahy niesu ako kedysi..kazdopadne neskusis nezistis ..ak vela stastia ..

nikenzi
11. jan 2017

No myslim ze je to v pohode. Pokial to nie je fakt nejaky chalanisko. 🙂 Moj ujo ma 43r a jeho priatelka 55r. (su spolu uz strasne dlho a k tomu ona je este aj cudzinka) 🙂 Teta ma 40r a jej priatel 30r. (tiez su spolu dlho a maju 2r dieta). Moja kolegyna 35r chodi s mojim 29r kolegom 🙂 Vztahy nie su zalozene na rokoch, ide o to ci si rozumiete a "sadli ste si" 🙂

missdiva
11. jan 2017

@glamourwoman ja som taky vztah nikdy nemala (ani by som mladsieho muza nechcela) takze nepisem z osobnej skusenosti ale poznam par, ktory je takto spolu uz dlho a klape im to 🙂 .
Vela zalezi od toho ake mas od vztahu ocakavania (ci chces vela deti a venovat vsetok cas rodine alebo ci si skor spolocenskej povahy a vela casu travis s priatelmi). Vacsinou si 22-rocny muz chce uzivat studentsky zivot s kamosmi ale nemusi to tak byt vzdy, su aj vynimky (niekto je miesto diskoteky radsej nad knizkami).
Najdolezitejsie je podla mna to ci ste podobne povahy a mate rovnake priority, ak ano mohlo by to fungovat 😉 .

zabka10
11. jan 2017

Môže fungovať... Moja babka bola o 9 rokov staršia od dedka. Mali 4 deti, mali sa radi, vydržalo im to dokonca. Babka bola vitálna, na starobu sa ešte aj o dedka starala a prežila ho.

lenkabonk
11. jan 2017

NERIESTE VEK! ;) jednoducho zite,uzivajte vsetko co

maminecka2
11. jan 2017

Poznam vztah ona 37, on 22, zatial su spolu rok a OK

janickacrazy
11. jan 2017

Fungovať može, otázka je ako dlho. Kamoška ked mala 28 si našla 18ročného fagana, všetci sme si klopali na čelo, či sa nezbláznila. No fungovalo to 2 roky a potom sa rozišli, rozchod bol pre nu dosť bolestivý. No veľmi sa nepoučila a zase si našla mladšieho, síce len o 6 rokov, ale tak zatiaľ im to klape a majú už aj bábo, i ked sú spolu dosť krátko, asi 3-4roky, tak uvidíme ako to dopadne.

lubike
11. jan 2017

Môže to fungovať, aj nemusí. Nikto nie je jasnovidec. Záleží akým spôsobom života žijete teraz a aké máte plány do budúcna. Neviem či chalan v jeho veku bude utekať na "žúrku", alebo radšej kočíkovať. To sú veci, ktoré si musíte ujasniť vy dvaja a hlavne narovinu, čo, ako a v akom čase máte v pláne. Dokáže Ťa podržať a postarať sa v každej situácii? Poznáš ho dokonale? Vieš si predstaviť prežiť s ním celý život a chceš to? Ale otázniky budú vždy a v každom vzťahu. Akokoľvek sa rozhodneš, držím palce.

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eeffka
11. jan 2017

ja mam 40 a chodievam von s kamoskou a jej partiou kde maju priemer tych 8-10rmenej. Ako na pobavenie sa v bare super particka ale na zivot? co som ich matka? 🙂
Takze za mna urcite nie vazny vztah.

bobricek1979
11. jan 2017

Moze ak je dostatočne zrelý zodpovedný ja to šťastie mám a poviem ti muži v mojom a starsom veku by sa mohli hanbiť pred ním takže ak máš taký pocit že je dopredu a má ten správny cieľ s vami oboma treba skúsiť ak ale viac uteká niekde do partie atď mno neviem

mimka11111
11. jan 2017

@glamourwoman ...podľa mňa môže, ak je samozrejme partner dostatočne vyspelý..😉, lebo povedzme si úprime...niekedy sa aj starší partner správa ako nevyzreté decko....😀