ako by ste brali to keby vás matka neustále ponižuje a zhadzuje za váš výzor? Ja si nemyslím, ze vyzerám nejako zle mam dlhší nos to je pravda ale je to niečo s čím som sa už naučila žiť. Starám sa o seba, maľujem a tiež si dávam záležať na obliekaní, ale mojej matke to nestačí stále mi vravi aká som škaredá a že sa podobam na otcovu stranu rodiny. Dnes to už prehnala a nevydržala som to a rozplakala sa lebo potom mam zo seba strašne komplexy. ako by ste to riešili na mojej strane vy ? Aj som ju s tým konfrontovala, ale ona akoby nič...
Tak tito nikdy nepochopim ako moze matka zhadzovat dceru. Asi by som jej povedala, ze sa mala viac snazit ked ma robila, ze je to jej vina, a poriadne to odflakla.- Kedze nechape, ze ta jej keci o vyzore bolia. Nedaj si jej sracky natlacit do hlavy. Maj sa rada a pamataj- pre niekoho komplex a pre ineho je to to co sa mu na tebe paci.
😳😳😳mama ti povedala že si škaredá? Och to mi je ľúto. Asi by má dlho nevidela a nepočula po niečom takomto
Už by som na ňu milá nebola. Spýtala by som sa, prečo mi to musí opakovane hovoriť. Či jej robí dobre, keď mi ubližuje. Ak s tým neprestane, nemusíme sa stretávať, aby sa na mňa nemusela pozerať.
Tipnem si narcisticku povahu osobnosti.
jej povedz- mala si premyslat skor ako si roztiahla otcovi nohy .. radsej skarada a mila ako neprijemna a ufrflana
To je matka roka. Ona je s otcom od seba, však?A svoju frustráciu si vybíja na Tebe, lebo sa na nich podobáš. Len zabudla, že kedysi si ho presne ona s tým jeho výzorom vybrala sama. O mne by veľmi dlho nepočula, nikto a už vôbec nie matka nemá právo takto ubližovať kvôli výzoru, za ktorý človek nemôže.
Kolko mas rokovj, ak mozes, utekaj od podobneho charakteru
Riešila by som to obmedzením až prerušením kontaktov... Tu veľmi nie je o čom
neviem kolko mas rokov, neviem ci s matkou byvas ani ine okolnosti si neuviedla... mamicka ma pravdepodobne problem sama so sebou... ak mas moznost sa od nej odstrihnut, odporucam urobit cim skor...
Nekontaktuj sa s ňou. Presene nos sa opraviť plastický dá ale povaha tvojej matky nie. Raz ked sa niekto z debilnou povahou narodi s tým TY nič nespraviš.Je mi ťa ľúto.
Narcistická matka, pohľadať si o tom. Sama má zo seba komplexy a lieči si ich na tebe.
Aj mama Táni Pauhofovej v detstve tvrdila, aká je škaredá a nútila ju učiť sa, aby z nej niečo bolo, keď už pekná nebude. Bezpodmienečnú lásku mala iba od dedka. A pritom je to fakt krásna žena. Nepripúšťaj si tieto reči. Mamina má v sebe komplexy a rieši ich cez teba. Pre každého je príťažlivé niečo iné, preto je krásne, že sme ľudia takí rozliční. Ja som tiež v puberte nemala rada svoj nos (nie kvôli mame) a napr. môj muž ho miluje. A nie raz mi niekto povedal, aký je môj grécky profil rajcovný😀Si určite pekná žena a bodka. Nech si hovorí kto chce, čo chce, aj keď je to mama.
Mojej nebolo nikdy nič dobré., co sa mňa týkalo. Ja som bola to decko, čo malo zachrániť manželstvo, takže automaticky som za všetko niesla vinu. Jednoducho som jej povedala, nech mi dá pokoj. Ze keď vynecháme zdvorilostné sračky tak si nemáme čo povedať, že som nikdy nemala pocit, ze je moja mater, lebo sa tak nikdy nesprávala a odvtedy ju mam totálne v ignoracii. Je mi jedno kde je, čo je, a ci ešte žije. A to myslím úplne vážne
Vráť je úder. Povedz jej, že ani ona asi za veľa nestojí, keď pekní muži nemali o ňu záujem a bola nútená si vziať škaredého, ak nechcela ostať na ocot.
Tak jej povedz: "Velikej frňák velikého ducha značí, hňupe!" 🙂
Maminka,čo si si urobila to máš,teraz na to nenadavaj
A ona je dajaka super modelka? Veď určite má aj ona niečo, čo nie je úplne pekné, tak jej povedz, že ani ona nie je dokonalá, nech sa ukľudní. Obmedziť kontakt, inak sa nedá. Ona sa nezmení, to sú také povahy. Moja je tiež podobná, ale nie až tak. Ale vždy nájde dačo, čo môže na mne skritizovať. 🥴
Mama problem s otcovou rodinou, mozno aj s otcom tak si to kompenzuje sprostymi poznamkami na tebe. Je to nestastie ked je matka taka hlupa, ale ty sa nad to povznes, lebo to vobec nie je o tebe ale o nej a jej sporoch s ocovou rodinou. Ale ona si ju vybrala, nikto jej ju nenanutil, takze toto by som jej nabuduce pripomenula, za ako sa mohla taka dokonala osoba ako ona spriahnut s takymi ousidrami ako je otec a jeho rodina. To nemala nieco lepsie na vyber? Pripomen jej, ze to nie je tvoja chyba, ze ti vybrala takeho otca a ty si zdedila ich geny a nos. Je to jej blby vyber, tak nech si trieska hlavu o stenu ona, ze co ti sposobila.
A to ti hovori len tak, ci v nejakej skaredej hadke? A kolko mas rokov?
Čokoľvek jej povieš,ju to nezmení a bude tieto hlášky púšťať ďalej.Je veľmi dôležité,že ty si so sebou spokojná a nepripúšťať si tieto jej reči príliš do hlavy, aj keď ti zraňujú srdce 🥰
povedala by som, že radšej budem mať veľký nos po babke z otcovej strany ako jebnutú povahu po nej. Lebo ten nos mi vie plastický chirurg za pár stoviek spraviť iný, ale jej už nie je pomoci.