Prosím Vás o radu. Som už na dne, alebo hlúpa? Dokázali by ste odpustiť partnerovi hrubé urážky typu : pi.., kur.., štet...pojeb... . Nepodviedla som ho, lebo myslím že pri nevere môže človek zo zúfalstva takéto niečo vypustiť z úst. Ale bývali sme spolu, po hádke mi odchádzal na celu noc preč. Väčšinou to začalo tým, že ho príliš kontrolujem, na všetko sa pýtam, starám sa do vecí do ktorých ma nič. Chodili sme spolu 5r. a po dalších 5 sme sa k sebe vrátili. Nevie sa zmieriť s tým, že som mala medzitým partnera. Pri každej hádke ma uráža škaredo aj mojou minulosťou, ktorá si myslím že bola úplne priemerna. Prosím , poradte lebo nedokážem mať svoju hrdosť, už som sa vrátila asi 3x po takýchto urážkach...škaredo ma dokáže dourážať a potom sa ospravedlňuje. Vraj nemal tak reagovať, mrzí ho to...ale už som ponížená aj pred okolím, no nedokážem s nim prestať len tak komunikovať. PROSIM PORADTE AKO BY BOLO PODLA VAS NAJSPRAVNEJSIE SA ZACHOVAT, aj cez bolesť.
vyser sa na neho nikdy si Ta nebude vazit
@kenya163 spravne by bolo od neho NAVZDY odist, lebo jeho spravanie nebude nikdy lepsie, bude stale horsie a horsie. Utekaj od neho a bud rada,ze nemate spolu deti, lebo tie by zazivali presne to iste co ty. Viem, ze ho mozno lubis, ale ver, ze ked odides vsetko sa utrasie a urcite najdes niekoho s kym spoznas naozajstne stastie. Ale ked odides, uz sa nevracaj
Najspravnesjsie sa zachovat ??? To fakt potrebujes na toto nejaku odpoved??? CIm si prosim ta zaslepena ? Vies co znamena slovicko HRDOST ? Co si nejaka handra ? Alebo si v zivote nezazila normalnu lasku s pocitom nepredstavitelneho pohodlia v srdci ??? Tak ako ti budu vsetky babi pisat tak ti napisem aj ja .. NIKDY SA NENECHAJ URAZAT !!! Bud rada ze nieste manzelia a nemate spolu deti ...a uz s nim nebud ..zabudni na neho . Len tak mimochodom keby mne moj parter co i len raz povedal nieco zle , uz by som s nim nebola a to ma zviy a aj moju dceru ...tak si to porovnaj ! ked sa nechas urazat ..si bez hrdosti,bez zmyslu zivota, bez lasky !
@kenya163 ja si myslim, ze ty sama vies co mas robit, ak ta teraz uraza a ponizuje predstav si ake to bude o dalsich par rokov, bud rada, ze spolu nemate ziadne zavazky, odit od neho zacni odznova z niekym inym a bud stastna 🙂
asi som zila po návrate v príliš krásnom sne..a je mi tazko sa od neho odpútat. bola to moja velka laska od 15r. teraz mam 26.. preto som tak hlúpa. tvrí že je asi chorý, že normálne takýto nieje, preco neviem odpustit dat poslednu šancu ze pojde dokotorovi. viem že to je hovadina, len vam tu písem aby ste mi poradili byt voci týmto rečiam imúnna. v hneve mi povedal ze ma mal vyhodit z balkona alebo dostat na aro. a potom prosíka a je utrápený že ci si myslim ze by mi taketo nieco normálne dokázal povedat. ze mu zo mna siblo, lebo ho stále kontrolujem. ale nemala som pocit kontroly..proste vztah dvoch ludí a kedze som h opravidelne cakávala na byte ja kym príde z práce, chcela som vediet co ho zdrzalo, kam isiel a kam ide za kolko príde? baby, ved aj vy sa to pýtate tych svojich, ci?
@kenya163 Neber to, prosim, ako urazku, ale za odbornikom by si mala ist ty. Aby si nasla dost vnutornej sily a vlastneho pudu sebazachovy. Alebo cakas na to, kym ti skutocne ublizi a potom ho budes ospravedlnovat ako?
Nespaja ta s nim absolutne nic a ak ho opustis a najdes si niekoho normalneho, budes si mlatit hlavu o stenu, ako si to mohla vydrzat.
Neberiem to ako uražku..posledny mesiac neustále hladam na internete nieco, čo mi zdvihne sebaúctu nech už nechytám záchvaty plaču. až som sa rozhodla napísať sem...
@kenya163 On vi moc dobre, ze se porad vratis, odpustis a ze ho milujes(?). ☹ Ale ze si jde na celou noc pryc? Podle mne se par muze pohadat jak chce, ale jit na celou noc pryc??? Kdyby on byl zena - ty by jsi mela nejvetsi pravo mu rict ku...!! A kdyz je to tvuj pritel (?), myslela bych si, ze ma jinou a snazi se to svalit na tebe, aby zakryl neveru ☹ 😖 Promin ale tohle si myslim ☹
Uz jenom tim ze pratner i v hadce dokaze sedet doma s pritelkyni (manzelkou), dokazuje to, ze jejich vztah ma nejakou hodnotu a ze si partnerku vazi ( i pres to, jake ma na ni v tom okamziku nervy). 😉
@kenya163 spravanie tvojho partnera o niecom svedci..a to jedine o tom, ze je to ubohy, nevyzrety chudak, ktory si vlastne komplexy a problemy vybija na tebe. je to ubohe a hnusne, a nemas dovod mu to tolerovat. urcite by si nemala zit s niekym, kto si ta nevazi a nerespektuje.
takze odid aj stvrty raz a uz sa nevracaj. a vobec o nic neprides, ak mu uz nezdvihnes ani telefon. mne je z takych chudakov zle 🙄 😝
V živote mi moj manžel tak škaredo nepovedal, v živote!!!!!! To je chlap? čo takto kydá na svoju partnerku? to je nula!!!!!! odíd!!! Máš na viac!!!!!
@kenya163 za rohom čaká na teba chlap, ktorý si ta bude vážiť,..a ty vtedy zistíš čo je naozajstná láska a šťastie.,.,.utekaj...(môže to zajst do násilia)
Volakedy bol v drogach...a ked sa zacal takto chovat naozaj som ho zacala kontrolovat..min. tie otazky prečo sa zdrzal, kde bol... ked sme sa dali zase dohormady po 5 rokoch vyzeral super, a ja som si bola istá že určite nepokracuje. a potom som sa zacala báť čo ak...okolie s nim totiž probém nemalo, ale pravda je aj to, že nemal žiadnu partnerku takže nik sa ho nepytal kam ide, kedy príde....
tak sa bojím či sa mi to nezdalo, zacala som ho kontrolovať až mu z toho preplo
ja ti z vlastnej skúsenosti poviem,že rýchlo bež od takéhoto človeka.keď ťa tak uráža a správa sa takto k tebe,kým ešte nie ste manželia,či nemáte spolu deti,hypotéku atď.,tak s takým človekom nezostávaj.žiaľ,môj muž ma nikdy neurážal takýmto spôsobom,kým sme spolu chodili.a veru,po hádke,hlavne po tej "alkoholickej" z jeho strany,som sa už napočúvala kadečo.tak si neviem predstaviť,že sa takto správa teraz,čoho by bol schopný,ak by ste už mali spoločné záväzky.
a to,že si ho ty kontrolovala,to nie je žiadna výhovorka či ospravedlnenie.žiaden normálny slušný človek nebude nikoho urážať takýmto spôsobom.a okrem toho,ak bol niekedy na drogách,tak ani nečudo,že si dávaš pozor či chceš byť opatrná a preto kontroluješ,či vyzvedáš.
ver mi,ak v takom vzťahu zostaneš,skôr či neskôr si uvedomíš aká si nešťastná.potom však už môže byť dosť ťažké od takého človeka odísť.
den ked od neho odides, bude pre teba jeden z najkrasich v zivote..myslim si, ze nevyronis ani slzu za nim, budes citit len ulavu, ze si sa ho zbavila... odid, jednoznacne!!!
Každý je strojcom vlastného šťastia. Komu niet rady, tomu niet pomoci!!! Feťák ostane feťakom, je to chudák a keď máš rada sado maso tak s ním ostaň, bude to len horšie. Hovorím z vlastnej skúsenosti. ....
Tak mi prosím pomou este s mojou dilemou...prečo tolko rokov čo nebol so mnou na to nevyzeral? ci mu len zacali vadit moje otazky?
s takym chlapom by som nezostala ani sekundu!! len raz by mi povedal p.. alebo k...a stacilo by mi! uz v zivote by ma nevdiel, nepocul, necital!! prepac ze takto hnusne ti to napisem, ale ak s nim zostanes, tak si proste hlupa a vobec ani trosku si nevazis samu seba a zivot!!! je to smutne ze takyto chlapi maju partnerky a ze sa najdu dokonca aj take hlupane kt. s nimi napriek tomuto zostavaju vo vztahu! tak sa prosim ta pre tvoje dobro preber co najsor a opusti tohto chudaka!
Buď rada že s ním nemáš dieťa. Ja bohužiaľ staršieho syna mám s takým podobným debilom. Boli nadávky, potom bitky, potom som zistila že berie drogy atď, proste neprajem nikomu. Keď mal syn dva roky, som si povedala dosť a rozviedla sa s ním. Dnes som šťastne vydatá za muža ktorý by mi v živote nič škaredé nepovedal a ani by ma nikdy nezbil. O dva mesiace to budú štyri roky a som dokonale šťastná. Inakšie ten debil ma prvýkrát zbil keď som už bola tehotná ☹ dnes cítim strašnú úľavu že som od neho odišla. Balvan mi spadol zo srdca. Láska je o niečom inom. Láska je ten najkrajší pocit na svete, keď niekoho miluješ a on skutočne miluje teba. V láske sa neubližuje!!!! NIJAKO ani psychicky ani fyzicky. Neviem či som urobila dobre že som svoj príbeh tu zverejnila, ale chcem aby si sa spamätala kým máš čas! !!!!!!!!
Ja viem ze je to pre teba tazke ... ale na tvojom mieste sa pozbieram a s hrdostou mu oznamim ze mas aj na viac !!! Ludia sa nemenia len tak hovorim z vlastnej skusenosti ...
Rozchod, a prerusit vsetky kontakty, aby ta nemohol citovo vydierat. Ten chlap si ta nevazi. Ak by si ta vazil, nikdy by ta takto naurazal. Iny ta bude na rukach nosit, tak nevahaj.
Urcite utekaj z takeho vztahu. Nema to zmysel a casom to moze byt este horsie. Tiez mam za sebou podobny vztah. Tri roky som to tahala s clovekom, ktory o mna v podstate nestal. Plus, casom ma zacal podvzat s kamaratkou. Ked som sa s nim chcela rozist, vyplakaval pod okonom, vyvolaval mi. Ked som sa k nemu vratila, bolo to rovnake ako predtym. Musela som padnut na uplne dno, aby som pochopila, ze to tako nejde. Mas svoju hodnotu, nedaj si ju posliapat. Urcite na teba niekde caka niekto lepsi, niekto, kto si ta bude vazit a uprimne milovat.
Ďakujem. aj ja som vahala či zverejniť, či nezverejniť ale už mi zostalo akosi všetko jedno. prvý mesiac bol neskutočný a hlavne kôli tomu ma to tak bolí.ako sme sa tesili z bytu a zo vsetkeho ze sme zase spolu. všetko začalo vetou: prečo musím íst vsade s ním...a ja som prestala verit
raz by mi povedal taku nadavku a letel by...hoci aj oknom....resp. ja by som odisla...........raz a dovidenia, rovnako raz by na mna polozil ruku....lebo ked to urobi raz, urobi to znova.......
@kenya163
NEBER TO V ZLOM, ale ked ho stale nejak ospravedlnujes a prosis tu o radu, ako byt jeho urazkam imunna, tak bosoriak má pravdu, ked Ti napísala, že by si mala vyhladat pomoc ty. NEMYSLIM to v zlom. Ale vidim, ze tvoja hrdost je hlboko pod zemou, nevies si vazit samu seba.
Ten dotycny sa NIKDY NIKDY nezmeni, a ak nahodou na chvilu bude zas ako cukrik, o nejaku dobu bude taky isty ako teraz. Ja som chvalabohu taketo nic neprezila, ale v mojej blizkej rodine ano...a doteraz mam z toho nasledky. Ja mam priatela velmi dobreho(isto casto ma rozculuje 🙂, a casto dakujem tomu, ze ho mam a je taky aky je a hlavne , ked citam a pocujem o takych kretenoch ako mas ty :( A preto viem, ze aj Ty mozes mat dobreho priatela, ktory ta bude milovat a vazit si Ta!!!!!!!!! LEN TOMU MUSIS DAT SANCU🙂
Predstav si, ze by si s nim mala mat deti
DOKAZALA by si im VEDOME vybrat takehoto otca?
Mas 26 rokov , si velmi mlada, zivot mas pred sebou, nekaz si ho, ale naopak, urob zmenu k LEPSIEMU, tak ZE SA S NIM HNED ROZID A NNIKDY NIKDY SA K NEMU NEVRACAJ!!!
Ak Ti nahodou niekto radi opak (o com pochybujem) tak nie je v poriadku!
Zelam Ti vela sil a pamataj- Tvoj zivot mas vo vlastnych rukach. Ak zotrvas v tom vztahu znici Ta to, ale potom si za to budes uz moct iba sama. A BUD STASTNA, ze nemate ziadne deti. Si slobodny clovek, tak satak spravaj a nedaj si sliapat po dostojnosti 🙂
VELA STASTIA!!!! 🙂
@kenya163 Kym spolu nemate deti a majetky, tak nie je nic jednoduchsie ako sa rozist. Ako to, ze s nim nedokazes prestat komunikovat? S clovekom, ktory si ta nevazi a ma o tebe taku nizku mienku? Najdi zvysky svojej sebaucty a ukonci to, inak to pojde vselikam, ale dobry smer to rozhodne nie je.
Drzim palce.