Ubližovanie

evickaban
Dnes o 06:19

Ahojte,
viete mi prosím poradiť? Popri škole som mala pár rokov priateľa,s ktorým sme spolu po škole začali bývať.Ubližoval mi psychicky aj fyzicky,bil ma,hádzal o zem,dusil,škrtil,rezal sa,vyhrážal sa smrťou,stále hovoril o iných babách,hovoril rečou ktorá mu nebola rozumieť,ničil mi veci,nemohla som ani spávať buď mi svietil do oči alebo bil do chrbta nemohla som sa ani nadýchnuť a zacal sa na tom smiať miesto pomoci,atď.ledva som pred ním utekala z domu. Pár rokov som ho chvíľu trpela,potom som išla bývať od neho,potom som sa k nemu vrátila a stále dookola. Volala som naneho aj policajtov ale keď chceli dôkaz,že mi fyzicky aj psychicky ubližoval,tak som žiaden nemala,nemala som svedkov,fotky,modriny,atď.,tak ma iba vysmiali,ževraj si to vymýšľam a pustili ho.Potom mi ešte dohováral,že čo si na neho vymýšľam,že ani policajti mi neveria.Keď mi ubližoval z čoho som plakala,tak si ma nahrával so slovami,,fetuje,,. Písal mojím vedúcim z práce,ktorý ma za to vyhadzovali a raz zavolal do práce policajtov len kvôli tomu aby zistil či som v poriadku.Zaplatila som mu autoškolu v ktorej si našiel babu o ktorej pol roka hovoril. Potom som našla opatrovateľku psíka,od ktorej som našla správu ,,ahoj zlatíčko,…,, Po jednej brigáde mi písal pán,ktorý nám zaplatil,,ani nechcite vedieť čo všetko zlé mi o Vás hovoril,,.Keď som mala ráno o 3tej vstávať,aby som stihla ísť do roboty tak ešte o 1dnej ráno kričal s kamarátmi po dome ako ma neznáša a že sa sťahujeme iba kvôli mojej robote,reálne sa sťahujeme kvôli nemu pretože všetky prenájmy ničí,robí hluk,majitelia sa sťažujú s akými zlými ľuďmi sa stretáva,atď. Pár krát mi hovoril,ževraj pozná ľudí,ktorý sú schopný za pár EUR spraviť všetko.Momentálne sedí 3tí krát za ubližovanie cudzej osobe a budúci rok má ísť sedieť štvrtýkrát. Celé tehotenstvo mi psychicky ubližoval,vyhrážal sa mi sociálkou,fackoval ma,atď.som rada,že som počas tehotenstva nepotratila a malé je zdravé. Po pôrode sa ,,pustila,, do nás aj moja rodina,ktorá si myslela,že fetujem,tak som chodila pól roka na testy a k nám pani zo sociálky. Toto leto som sa zaľúbila do jedného chalana,s ktorým som si nonstop celý mesiac písala,telefonovala,stretávala sa a zrazu po mesiaci prestal komunikovať,čo ma zničilo psychicky ešte viac. Za pár rokov som si prežila toľko vecí,že už nevládzem ísť ďalej,neviem čo ďalej. Keď chodím po vonku myslím len na to aké klamstvá o mne komu všetkému povedal…

enmery
Dnes o 06:28

A kde je ten "Tatino" s ktorým si sa stretávala a mal priateľku?To si písala v inej téme. Človek už nevie, čomu veriť.

kikusahoj
Dnes o 06:29

@evickaban no a teraz mi vysvetli,preco si ostavala s takym chrapunom???? Ziadna sebaucta vovi samej sebe?

evickaban
autor
Dnes o 06:34

@enmery písala som iba tento príspevok

evickaban
autor
Dnes o 06:35

@kikusahoj vždy ma zľákal ,,dobrými rečami,,

kikusahoj
Dnes o 06:38

@evickaban aha,tak najprv pekne reci a potom s tebou robil ako so spinavou handrou?

hendikep
Dnes o 06:40

Ako ja toto fakt nepochopim… neboli ste manzelia, nemali ste deti… a Ty si toto “ trpela”? Trpiet bolo Tvoje vlastne rozhodnutie lebo Ta s nim absolutne nic nespajalo … to si teraz cakala ako budete mat dieta aby si si nasla ineho? a to dieta co? dalsia stratena existencia…
Fakt ma to mrzi ale ked som citala cely tento prispevok tak narastal hnev preco si toto dobrovolne dopustila a este sa davas do pozicie obete. Nechcem Ti krivdit, neviem z akeho pochadzas zazemia atd. ale ja to nechapem tak neviem poradit.

earlgrey
Dnes o 06:48

Za všetko si môžeš sama, už keď si raz odišla, na čo si sa k nemu vracala a ešte si s ním dieťa robila? Akože ja sa do teba nenavážam, ale vážne načo to bolo dobre?

koniarova
Dnes o 06:55

Ježiši ty si blbá.Fakt blbá . Tebe nič nepomôže. Dobrovoľne si necháš toto robiť. A potom poserieš život nevinnému dieťaťu.

veronikaszabova
Dnes o 06:58

@enmery to bude troll na rozprudenie vasni na MK 🙂

evickaban
autor
Dnes o 07:01

@veronikaszabova nie je to troll,je to pravda

earlgrey
Dnes o 07:02

@evickaban tak ako to je s tatinom?

enmery
Dnes o 07:06

@evickaban Nie, nepísala si iba tento príspevok a to zistí každý, kto si Ťa dá do lupy.

kristinapetronela
Dnes o 07:08

@evickaban manipulátor ... Verím ti že sa ho nevieš zbaviť ...

0silvia0
Dnes o 07:37

@evickaban a od tejto diskusie ocakavas co? O com chces diskutovat?

veronikaszabova
Dnes o 07:38

@evickaban tak preco tvrdis, ze si sem este nic nepridavala?

januska12323
Dnes o 07:45

No a od nás čakáš čo? Ubytovanie kým sa vráti z basy a ty pôjdeš zase k nemu?

danica2711
Dnes o 09:54

roky si znášala niečo, čo neverím, že by normálny človek znášal trebárs len pár dní, potom si zrazu dostala rozum a odišla si - a potom si sa VRÁTILA?! A ešte aj dieťa si si s ním urobila?! Nehnevaj sa, ale ty nie si v poriadku (čo je on, ak je táto sotry vôbec pravdivá, je každému jasné), vyhľadaj psychológa

lenkasarka
Dnes o 10:01

Novodobá Evita?